Куп звезди на премиерата на ”Бензин” в София

Спортни коли, бензинови изпарения и горещи страсти връхлетяха снощи София на грандиозната премиера в кино "Арена" The Mall.

Обратно в новината

Коментари - Куп звезди на премиерата на ”Бензин” в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гонка. Нашенско, познато и съвременно. Отговаря и на автопарка който ползват.

На тези оръфляци звезди ли им викат? Божеееее....да бяха поспортували във фитнес-залите, а не само над чашката, да бяха се пооблекли по-така...а те сякаш извадени от контейнера.

А бе карай звездички просто техния живот е различен не са някъде от 08 до 17 h на досадна работа както повечето а че някои от тях и не са чак толкова талантливи но се наричат артисти......

Блатечки, требваше ''Газова уредба'' да го кръстите. И тия дърти кошници на по 20 години от кой скрап ги изровихте?!

Егати неугледния вид имат тези наши звезди. Шкембета, бради, дрешки-неглиже.

резлива боза и звезден прах се сипе от небето

ev57tim@

Това кафявото дали е боза??

Успех ! Не съм фен на подобни бози в стил оливуд , ама карай :)) Обаче си падам по Снежи Макавеева , голяма сладурана :)) Кога най-накрая ще е премиерата на " Възвишение "????? Книгата на Милен Русков е уникална , нямам търпение за филма .... Горещо препоръчвам " Секс академия за мъже " , яка комедия с Димо Алексиев и Ди Попова . Класен филм , ревахме до сълзи от смях :)))) Със здраве !

хахаххаха... ама ти сериозно ли? на какви по-точно субстанции си....

Възвишение е на 10 ноември.

Добре! Очаквам сега "Дизел".

задължително ще го гледам! изглежда ми много смислен и задълбочено произведение (гледайки "трейлъра" заключавам така)! със синът и негов приятел отидохме да гледаме "бръзи и яростни 8". попиляхме се от смях! на върховите сцени усилено ръкопляскахме! и 3-мата! за потрес на останалите зрители... много смешен филм беше! попиляхме се от смях! на почти сичко в него! усещам, че "бензин" ще е нещо подобно! и "спазителите на галактиката 2" ни е в плана за гледане! там сащо ще е мега смешно, ми изглежда...

Пълен провал!Който има 10 излишни лева и два часа за губене - нека гледа. Асен Блатечки - режисьор ?!. Веднага се сещам за - Фелини,Спиолбърг,Михалков,Милош Форман. По-добре Блатечки да прави това,което най-много може в киното - намусен и сърдит млад мъж,налитащ на бой.

Бензин,нафта...отдавна бързи и яростни е направено.въпреки че съм на годинки такива филми се правят от млади луди глави.а тия са като мене...

кво са тия чичации

Ми кво станало," звезден прах" от БГ-то по червендалестия килим!Имитации и тинтири минтири!

Добре щеше да звучи, ако се казваше "Нафта"...или пък "Кюмюр"... Така по-нашенски, по-босфорски звучи и придава етно уникалност.

Ауууу, какви звИздииии! Иначе, поредната БГ боза, която ще бъде гледана от макс 300 зрители (главно роднини на участващите). А жената на Блатеч Асенов трябва да е много отчаяна, за да си го прибере...

жената на Блатечки може да си го обича. Любовта ПРОЩАВА всички грехове...

а за да те уважава някой, трябва да се уважаваш първо себе си. Любовта не прощава всички грехове, повечето като партньорката на блатеч са ултра финансово зависими и не първа младост и за това "прощават" та дим се дига.

Бая изтъркана вече е темата. "Бързи и яростни" доста втръсна а нашите чак сега решиха да го имитират.

Хубаво ама братята американци пуснаха първия Бързи и яростни преди 16 години. Нашите сега се сетиха да направят нещо подобно!

По-скоро звездици....

Дарин и Деян Ангелов??? Що за правопис - става дума за АнгеловИ.

АУ ,ЧЕ МНОГО ЗВЕЗДИ !

Това Бг-версията на Бързи и яростни ли ще да е?

Както казваха тризначките/перефразирано: У България сите сме дзвезди:))) В смачкана, малка и бедна България, какви звезди сънувате? Аз не знам, някоя от тези звезди" да има палат за 10-20 милиона, да е световноизвестен, рекламодателите да се бият за него. Не говоря за кебапи и кренвирши, алкохол.

VIP до VIP-a, мила моя майно льо! Нормални хора, искам да кажа - не "звезди", имало ли е?

Qki zvezdi...qvno sa fenove na FAST...

За мен е пресилено да характеризирате тези хора като звезди. Някои от тях са известни хора, но "звезди" ми звучи малко смешно.