К-поп групата BTS победи Джъстин Бийбър на ”Билборд”

По-големи от Джъстин Бийбър? Корейската поп група BTS победи американските звезди на музикалните награди на сп. "Билборд".

Обратно в новината

Коментари - К-поп групата BTS победи Джъстин Бийбър на ”Билборд” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се надяваме, че след две седмици отново ще бъдат удостоени с тази титла! В днешно време е трудно да намериш изпълнители като BTS. Независимо границата в езиците те успяват да докоснат сърцата на хората със своите песни!

аз също съм един от армии феновете на bts и много ги харесвам bts от 2013 ги харесвам много още от първият им албум щом го чух започнах тяхното следене стати клипове побликации и така на та так много харесвам тази група както и членовете пожелавам на момчетата да продължават така в същия дух и да се борят за това което искат момчета много ви харесвам и обичам.

Толкова много се радвам, че сте решили да качите новината. Бтс са една уникална група, която напълно си заслужиха наградата. Изключително много се радвам за тях и като част от A.R.M.Y.-то ги подкрепиям и се надявам и в бъдеще да жънат такива успехи. Благодаря

Бтс са любимата ми кпоп група Това е голямо постижение за тях и наистина се радвам, че те спечелиха наградата вместо джъстин. Дано и в бъдеще да печелят и да станат още по известни. Благодаря Ви за написаната новина!

Невероятно е, че BTS спечелиха, много се радвам и благодаря , че сте качили тази новина, дано се разпространи и повече хора да научат за тази уникална к-поп група, която вече е в историята на билборд. A.R.M.Y

Благодаря,че пуснахте новната! BTS са наистина страхотна и много талантлива група. Факта ,че корейска група победи едни от най-големите любимци на Америка (които са и световноизвестни) на тези големи американски награди, само доказва таланта им!Ще се радвам в бъдеще да виждам още такива новини!

ОМГ!!!!!BTS са най-любимата ми група!Толкова се радвам,че пуснахте новината!

Аз съм на 13 но дори не ги знам всички тия

Никога не е късно да научиш за тях. Няма да съжаляваш! :) Те имат уникални песни, които си заслужва да се чуят. :) :) :)