Pavell & Venci Venc’ със златен албум

Артистите и продуцентите им от „Вирджиния Рекърдс“ получиха специален плакет със златна плоча от БАМП (Българска асоциация на музикалните продуценти).

Обратно в новината

Коментари - Pavell & Venci Venc’ със златен албум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направих си труда да чуя част от песните. Стойността на албума е нулева, даже е малоумен и вреден за предполагаемата му група потребители - пубертети, точно толкова, колкото и най-гнусната циганска чалга. Мечтите на две надраскани маймуни са пари без труд, жени без съдържание и прочие ценности. Ми браво, все така продължавайте, продавайте, тъкмо после увреденото ти синче след време ще ти прасне един тукат като не му дадеш за дрога. Тъпаци безподобни! Редакторката - и ти! Няма нищо лошо в безобидни същества да стават за смях, обаче тия са за една по-дебела тояга.

Със златен албум но БЕДНЯЦИ БЕЗДАРНИ И СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ хахаха

Щука

Първо - кой в днешно време дава пари за албум, и то в България? Второ - по света "златен" наричат албум, продаден (в зависимост от държавата, има 4 признати лиценза) от 40 000, през 50 000, 100 000 и 500 000 продадени копия. Тея палячовци колко "продадоха"?

Ох, да си пеят, рапират или каквото там си правят, но наистина ми писна с техните претенции за "класа". То "текст на годината" ли не бе, то поезия, то чудо! "Ти си черна, ти си бяла от квартала", "като певица, като лъвица" и "искам да купя самолет на мама". Няма лошо, поне не са псувни, но да ми ги натрапват като талантливи и изключителни... айде, нЕма нужда. Много ни е паднало нивото щом всеки рапър, който не псува е вече много "изискан"

златна тук сигурно це дава за 1000 продадени броики. не вервам некои да си купи таз боза.