Крис грабна 4 приза на наградите на БГ Радио

Българската звезда от Евровизия си тръгна с четири статуетки от юбилейните 15-и награди на БГ Радио.

Обратно в новината

Коментари - Крис грабна 4 приза на наградите на БГ Радио | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само не разбрах , къде чуха музика на тия награди !??? Бездарно квичене в максимум 5 тона и една октава и понеже глс нямат всички до една са разкрачени, вулгарни ... Отврат ! Мъжете и те като скопени. А тия Венци ли са менци ли са, до кога ще ни ги навират навсякъде? Аман бе !

Не беше тя нетърпелива, хладна, приказлива. Без мания да покори, без подражателни игри, без наглост в погледа уверен, без поза или суета в спокойната си простота.

Дюстабанлия!!

Невероятно събитие, невероятни певци, за текстовете, от това което прочетох в предния коментар, нямам думи, само фотографите калпави - всички изглеждат обратни.

За да не стане объркване за какво точно е спечелил "награда" "за текст", ето го тука и "текста". Извинявам се на читателите с по-слаби нерви: YEAH Кристиян: Искам да купя самолет на мама на мама Ohh Искам от мене по - голям да няма да няма Pavell: Без да взимам не давам С братаците задминавам За нищо не съжалявам Кристиян: Мога да си го позволя Не знам за теб Но знам за мен Аз Вдигам LEVEL х2 Venci Venc': Извън твоя спекта Setaabrat секта Пу-пушката ти омекна Ма-Май нещо е спекла Ъъ темекта Павката ти намекна Pavell: Не няма да се напрегна! Venci Venc': Паля и ми олеква На магистралата с 200 Чисто новата тесла Седнал съм ти на трона Сори няма да се преместа Виждам твойта амферка Иска да я почерпя Навита като с отвертка Pa-pavell & Venci оферта Кристиян: Искам да купя самолет на мама на мама Ohh Искам от мене по - голям да няма да няма Pavell: Без да взимам не давам С братаците задминавам За нищо не съжалявам Кристиян: Мога да си го позволя Не знам за теб Но знам за мен Аз Вдигам LEVEL х2 Pavell: Batman пази града си С брат ми пазим гърба си Хейтърът е тъп защото пази само яда си Аз видях във съня си много злато в сандъци а отдолу планина от трупове на балъци Аз съм лош, аз съм звяр Аз съм Pablo Escobar Първо ги печеля с думи а после ги печеля с чар Правя им нагазаки Всичките са еднакви Чертата в нас която ги дразни е че сме яки Кристиян: Искам да купя самолет на мама на мама Ohh Искам от мене по - голям да няма да няма Pavell: Без да взимам не давам С братаците задминавам За нищо не съжалявам Кристиян: Мога да си го позволя Не знам за теб Но знам за мен Аз Вдигам LEVEL х2 Venci Venc': Всяка сутрин 120 Нови френдри куеста Само снимка с мен и мацката ти е известна Pavell: Нее полицайче няма да си го преместя Jaguara си е мой Пуснал съм си SMS-a Venci Venc': Как да стана здрава батка Като свалям 2 кила Всеки път когато фана микрофона във ръка Pavell: Не го прая за кинти Не го прая за евала Просто всее някой трябва да вдигне LEVEL-a Кристиян: Искам да купя самолет на мама на мама Ohh Искам от мене по - голям да няма да няма Pavell: Без да взимам не давам С братаците задминавам За нищо не съжалявам Кристиян: Мога да си го позволя Не знам за теб Но знам за мен Аз Вдигам LEVEL х2

това тя ли е, той ли е или то?!

нужно ли е да знаеш? Освен ако не искаш да се сношаваш с някой не е твоя работа.

Звездна ПАСМИНА!!!! Чак са гнусни!!!

Отврат!!!!!!

Скандау? Топ БГ Група? Хип-Хоп? МАFIA на тениската? ХАХАХАХА Брутално са жалки и бездарни тия! Най-великата им рима е "хахо-хихи" и даже и тя, както и името на така наречената им група имитира Ъпсурт!

Тия могат да са конкурират само с Джорджано

И разбира се ултра-мега-гига-яките рими "браво, браво, бури бър бъни, Джак Спароу, куки, муки, бел косъм.. и чао Джаро."

Русский геи

Браво на Кристиан! Пожелавам му здраве, да е все така позитивен и да постигне световна слава!

То пък една БГ музика,мани,мани...а и певците хванеш един,удариш друг.Не знам що за хора с извратен музикален вкус се правят,че ги харесват или просто,защото няма други.

Гафа и Генова беше ясно, че (и) тази година ще бъдат наградени, както винаги. Участието на Любо от Те, Орлин, и останалите пе..раси също беше очаквано. Ама къде е Мария Илиева? Само тя липсва от редовните. Нито награда, нито участие ... кво става тука, бе?

Взе ми думите от устата. Без Илиева не знам как е минало.

пе....раси както ги нарече е онзи Сраф и сие ( сещай се сам) , който е добре да си взема редовно хапчетата, че нали се мисли за НЕВИДИМ и разни такива психарии дето грачи. И ако изброените бяха преекспонирани щяха да бълват албуми всяка година, а те едва по няколко песни ако направят е събитие. Но съвсем скоро нещата ще се променят, и някои наистина ще им дишат прахта тогава!

Именно! Преекспонирани са, защото системно ни ги навират в лицата без да има за какво. Производителност - нулева, качество - под всякаква критика, обаче редовно се пише за тях. На Генова участията й са в Евровизия - т.е. по една песен на година, доста жалки и безлични песни при това. Гафа поне да можеше да пее ... взел награда за албум - ОК, ама да не се каже, че и догодина пак ще вземе награда за същия албум.

Рафи защо още се бута??

браво догодина грами и поне 5

"На сцената в Благоевград се изявиха и любимите Рафи, Любо Киров, Део, Орлин Павлов, Дичо..." - "любимите" друг път, просто навлек до навлека, преекспонирани хора.

Грабна - само един нюанс над "открадна" (грабливата сврака). За синоним още ви препоръчвам - "жабна" - като за български журналисти, става. Тази ваша страховита неграмотност. Че и несъзнавана.