Златка: С бившата на Миро станахме приятелки

Златка Димитрова заведе сина си Миро на интервю с Кристина Патрашкова за "Папараци".

Обратно в новината

Коментари - Златка: С бившата на Миро станахме приятелки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде ми е коментара ей...

Защо не публикувате коментара. ЕМ искате ээ

Не се чудете от къде се пръкна тоя Миро ,просто госпожата отдавна си търсеше балък за да остане в София и като не намери свободен си открадна зает защото беше важно тя какво иска а не какво причинява на другата жена о тук нататък ще го юрка ще му прилага кур...ските си номера които е научила в скитането си а и обекта явно се подава на манипулаций блазя му

И аз апелирам да не ни занимавате с разни плеймейтки кухи лейки Николети, Златки, Отварачки, Карибски циганки и други такива кърлежи. Показвайте истински звезди и стойностни хора.

Е с тебе ли да ни занимават, бе, Дени? Това има, с това ни занимават, какво са виновни от дир-а, трябва и те рейтинги да поддържат.

Може ли да не ни занимавате с Кобилкина,Златка,Мика и други "мъдри,умни и интелигентни'' женички?Те ли са пример за подражание?

хора, не коментирайте, няма смисъл...; защото или ще ви изтрият коментара, ако е прекалено истински или ще се появи някой платен "трол" или както там се нарича да плюе срещу вас... искам само да посъветвам хората, които смятат, че нямат нищо общо с жени като тая и мъжа й, в най-скоро време да се насочат съответно към терминал 1 или 2

тва златка е иба ти муфлона ! Рядко срещан гнусер ! Особено като си отвори устата и алергии почват... Приятелка с бившата на мъжа и - ми явно не знае значението на думата приятел. С 1 дума простотия !

О,БОЖЕ ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХТЕ В БЪЛГАРИЯ _ ДВЕ УЖАСНО ПРОСТИ И ГЛУПАВИ ЖЕНИ В ТЕЛЕВИЗИОННО ПРЕДАВАНЕ,А ДАЖЕ ЕДНАТА БИЛА ВОДЕЩА. О,МИЛА РОДИНО,НАКЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА.ТАМ НЕ ОСТАНАХА НОРМАЛНИ ХОРА. САМО БОКЛУК.

Златка и Николета - еталон за красота, интелигентност и пример за подрастващите! После се чудим защо държавата ни се разпада.....

А какъв всъщност е бизнеса на Миро? Сериозно питам.

Наркотици,бой и мокри поръчки. И тук понеже с кървавите пари е платено дира маха коментари.

Дир, много реклами се появяват. Не може две снимки да разгледаш без реклама.....

Това си е ваш личен проблем. Защо децата да не се харесват? Та те са братя. Хората се карат най-вече за пари и имоти. Ако бяха по-човечни, тоя свят щеше да е по-добър.

Винаги съм се чудил на мъжете, дето си взимат жени като Златките, че чак и деца им правят. За какво? Като искаш такива жени, взимаш си я за 2-3 часа и си тръгваш доволен и удовлетворен. А за майка на детето ти най-добре някое обикновена жена си вземи, да те цени, уважава и обича. А такива като Златките от ден до пладне, не знаеш утре кой ще я закачи и ще се влюби, та после разводи, кавги....абе мани

Та тези мъже са по-прости и от Златките. И защото не могат да забършат истниска жена, а Господ им е дал пари скачат на простакеси. Примери много!

Такива и за 2-3 часа не знам как си ги "поръчват"?!? Не ги ли е гнус?

Диалог между разпределителки на мъже, ха-ха

какво се чудиш? Този е 200 пъти по-прост от Златка, той трябва да е доволен че някоя жена въобще се е хванала с него.

Жената се е хванала за пари, не за друго!

Браво, сега можете да си направите тройка.

Потвърждавайте за себе си.

Да се готви и с бъдещата на Миро да става приятелка, щото мъжете лесно се насищат на външния вид, особено тези от породата на Миро. А като и махнеш изкуствените цици, нос, уста, коси, тен, чупки ... остава само свещена простота и безгранична наглост!!!

А, тоз пък Миро от къде се пръкна? Какъв е толкова, та не могат да го разделят?

Ох, досадна е разбира се, но все пак е по-добре да я дават за пример в качеството на майка, отколкото в качеството на метреса.

Всяка седмица - редовно. Отново претопляне на старата яхния Златка Тъпата - "златният пример" за младото поколение.

Да не би да си мислите, че младото поколение гледа предаването на Патрашкова или въобще телевизия?!

Пуснах една сълза от умиление...

fall_out

А аз си го преместих...

такива мъже като "Миро" ...

Гнус ги е, ама от такива като тебе дето само зловония им излизат от устата.

скъпи дирници, защо ми скрихте целия коментар? надявам се, защото сте се засегнали лично :) мъжете, които се разпознават в коментара ми, евала; хубавото е, че отдалеч разпознавам такива като вас..хахаха не ми отговаряй, няма смисъл.

Патрашкова удари дъното. А претендираше да е интелигентна жена и сериозен журналист. Продаде си душата за шепа стотинки.

И кога го е претендирала това? Тя започна кариерата си във в-к Нощен труд и там правеше подобна колонка, а сега е в тв. Кога се е свързвала Патрашкова със сериозна журналистика? Говорите си наизуст.

Милата тя, едва и се събирали 4-5 часа сън на нощ, защото детето ревяло, пък то имало бавачка, че и майка и седи да и помага. Тая кранта сигурно спи по 14часа на денонощие, какво се опитвате да я изкарате майка-героиня. От сутринта осмърдявате пространството с платени "новини" за кухи лейки като Мика и Златка. Горките деца с такива майки и с такива безгръбначни бащи, само това мога да кажа.

Важното е, че детето ще расте в прекрасна семейна среда с високо интелигентни родители и ще бъде отглеждано в духа на християнските ценности и християнското семейство.... въобще ще порасне един "умник"...................

колко си плащаш да те показват тук и там.

...престанете да ни занимавате с разни гювендии златки, патрашки и др.!.-..

Айде пак някаква бъркотия. Некой се Миро, направил бебе Миро, което всъщност е от Златка, но го гледа бившата на Миро, ама не на бебето Миро, а на таткото Миро, който има и друго дете, от друга жена..... Мироооооо що не вземеш всичките да ги прибереш на едно място и да спрат тези телевизионни драми и объркването кой кого обича и с кого се понася. Така и майка ти ще мирне Миро и ще е спокойна ,че всички сте заедно и няма нужда да страда и ще обима и мрази на куп. Пък и за детегледачката ще е по-лесно,че да не хаби пари за билети докато се чуди къде сте фишнали детето дето трябва да гледа.

Хубаво, но това няма да спре статиите за Златка.

Защото има балък дето плаща, за да се пише за нея ли?

...мъж, дете ...приятели с бившата... ...говорим си със свеки... Следващи нива на драмата: ...селфи без грим ...сама на почивка в Дубай/Тайланд. ...раздяла с Миро, все пак Миро Младши е при мен. Супер трагедия (само за фенове и манияци). ...свеки ми взе Миро Младши. Финал/Начало: Отново съм сама.... Търся си спонсор да ме тунингова...

Кой им се връзва на тези?!? Чак не ми се вярва, че има такива мъже? Сигурно са много добри в леглото, ама чак пък толкоз!?!??! ПС: Вероятно са лесни, това ще да е разковничето!

Коя е Златка? Кой е Миро? Коя е бившата на Миро?

Какво става с Нели и семейството И?

Разсмя ме! А какво ли прави и другата от това предаване? Държат ни в неведение...информационно затъмнение ....

чат пат некой лев ...да се пишат тъпи статийки за неговата Златка ....... все пак нали трябва спи с известна

Последно!!! Миро ли е направил бебето Миро, че нещо се обърках и жена му ли го гледа?!?

... с бившата на Миро..., а тя чия бивша беше? ПРОСТОТИЯ! Парадоксално е как успява да изкарва пари с простотията си... И да се чуди човек на ДИР-а толкова ли е закъсал за новини, че ...

Мен такива като Златка ме кефят колко са тъпи, но нагли шафрантии.

Златке ма, пък и ти като станеш бивша на този Миро стани приятелка с новата му шутка и така се предава щафетата.

Божеее днес Златка е изместила Кобилкина от новините, ама че работа!!

На Златка и трябва голяма ...

лелее тая колко е нагла, не е истина, хипер-мега-ултра проста тъпа и нагла селска пръчка; хайде да ви видим с коментарите, знам че можете много повече. пример: кобилкината :))

Ама звИзда, ВИП, Патрашкова падна много ниско. Това ли е журналистика?

До кога ще ни занимавате с тая "велика ".Миналото си и остава минало.Стига вече смехотворно е.Има толкова млади момичета с достатъчно умствен капацитет които не се афишират и нямат и намерение !!!!

Миро време е вече, да се огледаш за трета. От нея едно момиченце. Тъкмо ще си имаш три жени, двама синове и една дъщеря. Всички ще си живеете щастливо.

Златка е една много глупава жена..

Няма два мнения по въпроса.

А още по-глупави от Златка са тия, които коментират новините за нея.

Нали беше казала, че била перфектната майка?!? Ако това го намира за перфектно....????? Това дете го гледа дететгледачка, майка й, свекърва й, бившата на мъжа й, само не и тя!

Така поне има малка надежда за детето. Добре че не го гледа само Златка, че какъв интелект ще му предаде... А Патрашкова най-сетне си намери най-подходящото място.

Златка е оператор на детето си дистанционно - казва на детегледачката какво да прави и тя го прави. Невероятно :)) Живо и здраво да е, ама така ли се дава майчина любов?

Може да изкараш момичето от селото, но не и селото от момичето!