Коментари - Никол Шерцингер се снима в предизвикателни пози | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо оная с двете баби е много ''предизвикателна'':)))))) да знаете дираджии. То бива бива ежедневни простотии ама речника ви май не надхвърля и този на дете от 4 клас...

Кога за последно е имало новина за професионалната дейност на Николчето? Май беше певица?

Но кой да слуша? При тази професия не е лесно да си с нимфоманка на стари години, за която всеки път може да й е за последно и се....радва като за умрелите.

Мацето става,филипинките са готини.То на всички е ясно,че връзката на Никол с Григор ще се разпадне.Поне да стимулира колкото може Гришата.От секс не се рзболява човек.

Навремето в наш'то ТКЗС имаше кобила с подобни джуки, тая мода може да е оттогава...

А нещо за снощния концерт на Соня Йончева в НДК?

Това е друга работа. Но за абитуриентката - вкуса ни силно се разминава. Тая мила прилича на Мила Йовович ама когато беше на 35 години. И хем сте забранили там коментарите. Ай моля ви се.

мила е много хубаво и естествено момиче,но напоследък все избират за първо място малко неестествени,с много грим и голи тоалети,а ти си свикнал да ги гледаш такива и не разбираш красотата.Извинявай за искреността ми. А за това че скриха коментарите си напълно прав. Как за едни може да се коментира,а за други-не. В същност що се отнася да Никол,тя е постигнала много повече от нас.Ние кои сме и кой ни познава.

Знаешли може би си някой крокодил след като пишеш глупави приказки за нея .Мога да кажа че нашето момиче абютюрентка е 1000 по красива от колкото тая дето е направила шпагат на снимката

Аз съм крокодил, но за мен нито пишат нито има нужда да пишат. Като си говорим за красота, всеки си казва мнението, разбира се че няма нужда (а и не може) да си го налагаме един на друг. Явно моето мнение по въпроса за най-хубава абитуриентка доста се различава от мнението на дир-а.

Видяха хубаво девойче-грозниците-лавнаха!!!

Тъз "девойка" има ли нещо, което не е показала на широката общественост? Явно е твърде скромна и набожна миличката тя. Направо си е да живее в Хасково....

Ми григор да си земе нещо да си го чука навсякъде по света. За кво му е тая дърта чанта?

Това на Гришо свирката ли е? Става!!! Бива си я!!!

Негрото добре я е раздвижил - преди не можеше да прави такъв шпагат.

Гришо, вземи Маша ! Ако не - ще съжаляваш цял живот. Може да ти роди 3 деца. А Никол колко ?

:) Подкрепям! "никол" ще му роди "никол"ко

Гришоооо, Гришооо.... Изтъва готиното маце. Много красива...

Защо трябва всеки ден да гледаме куbвата на нашия спортист ? Ако не беше Димитров, тая нямаше никой да я знае в БГ...

Да, драги смотаняко, защото ти как ще разбереш каквото и да е от световния елит, след като в Столипиново нямаш никакъв достъп до информация. Дори вестниците ги ползваш за клозета на двора си. А можеше да прочетеш класацията на Форбс, например, където Никол е в първите 25 най-богати жени от културната сфера (тя е една от най-рекламираните певици) в света. Нейният капитал а е над 250 млн долара, байно! Айде, в клозета, и докато сгъваш вестника, протечи малко от него...

Браво! Добре си го казал/а! Българите са един жалки комплексари!

каквито и пози да заема вече си е дърта чанта, макар и лачена. на пазара има далеч по-готини неща

ходи на пазара да си купиш тогава, ама вероятно стотинките няма да ти стигнат и за мургавелка и те вече си знаят цената :)))))

"Никол Шерцингер се снима в предзикателни пози" Бе дайте да видим Гришо как ръга чушка в боба. Тези шпагати са за 3а клас.

И аз сутрин, след като си изпия кафето се освобождавам от едно лично нещо и после се чувствам много добре!

що всички известни се обясняват за лицни неща