Моника Валериева с още голи снимки от морето

Плеймейтката подготвя серия горещи кадри на плажа за списание "Плейбой". Сега тя сподели още голи снимки от морето.

Обратно в новината

Коментари - Моника Валериева с още голи снимки от морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешна е. Някаква гола пастърма чупи фалшиви стойки. И ква цел?

Казва се "само по парфюм"! Не сте джентълмени. А иначе, това й е работното облекло и е свикнала. Май вие се притеснихте повече. Женицата си е казала "Проста съм, беднячка, но или сега, или никога!" Че след 50 не може да очаква нищо. Защо не вземете да я предложите за хабилитация и професура в БАН? Егати майтапа ще бъде. И на двете страни много ще им отива.

Моника е чесна!

Къде?!? Или просто говори само истината?

Чесна женски чесън ли е? Или Моника в лицето е като "Чесна" - моделът самолети?

А кога че покажете Пена Газибарова гола?

Набеждават подобни тъпи момиченца за красиви и превръщат тунинговането в цел на живота им, защото друга нямат. Зорлем създават чудовища. Моника Валериева - все едно са чукали пържоли на лицето й - баси скулите, баси сурата - объл като питка... И, ама разбира се оркестърът свири туш - едни огпромни цомби, несъразмерни с кльощавите крачка. Ами не само, че не е красиво, но и не е естетично, мамка му. Момичета, гледайте се в огледалата си. Не слушайта тези, които забогатяват на ваш гръб, организирайки мокри фланелки, мокри гащетки и всякакви изгъзици, за да печелят пари от безмозъчници като вас.

Заработват жениците, какъв избор имат , освен да се натъпчат с евтин силикон и да се поснимат , та дано изкарат някой лев. Изкарват, но не им идва акъла да ги вложат изкараните пари ( в случая хармоника заработва в дубай) , а си купуват чантички и парцалки и така до следващата работничка, която ще я замени.

Тая що се излага?! В Интернет има много сайтове, където предлагат още по-голи снимки, че и нещо повече! Голотата вече не е интересна :):):)

Гледам обикновени жени по улицата, гледам тая , и така 15мин. еми... сори ама това е някакво недоразумение дето само то и още няколко от нейната компания я мислят за прекрасна. А хелоуин е далеко...

Имаше един виц за онзи дето ръсел пясък против крокодили. Гледам, че и пясъка вече не помага.

Докога ? Стига с тези силиконки--- Излагате се ! Много важно , че поредната си показва нещо -- Има толкова стойностни неща, хора ! За тях пишете и показвайте ---

След толкова много пластични интервенции вече е трудно да се прецени дали по природа е била хубава, или грозна. Но че в момента е с крайно отблъскваща физиономия, това не може да се отрече.

Коя, по дяволите, е тази ???

Имало и снимки на тази "дама" ,на които тя е клекнала и се напъва да с.ре. Даже и лайн.то и се виждало. Казват,че дори се усещала и миризмата. Вероятно е миришело на "теменужници" !

Публикувайте още снимки и материали за такива уруспии-крокозъбели и не се чудете защо българските мъже са масово импотентни и стават пеераси.

Все повече заприличва на кучИ

Леле, колко жени и да не ги познавам!!! Всеки ден гледам по една нова и честно казано, идея си нямам коя каква е и защо я показват... Не че имам нещо против, ама... А като отида на плажа на морето? Трябва ли да ги знам всички поименно които се пекат там голи и ги гледам всяко лято???

това моме не го бива. на мен ми е отблъскващо неприятно. ако сакате да видите по-много, повече, още по-хубави, естествени и много по-пищни форми, вижте щерката на Силви Вартан. аз почти припаднах като я видях...

бива си го,момето...

Началник

не, не. определено не го бива... на пика до ботевград - за там може и да става... тази, дебело-джуката, с пластмасовите бомби, някога работила ли е нящо? така из между другото? да иде на работа някъде?

айде,бе, напиши нещо за циците на Никол....

заети са му ръцете... особено едната

ЦЯЛАТА РАБОТА СЕ СВЕЖДА ДО ТАМ, ДА ДРАЗНЯТ ХОРАТА, И НАЙ-ВЕЧЕ ДА СЪБИРАТ ЛАЙКОВЕ. ПЪЛНА ТЪПОТИЯ

дрънка от секъде ама гроздето като е високо е кисело всички я плюят ама като им падне ще мачкат чаршафите с нея докато е млада и се котира - секс до скъсване

в отношенията между мъжа и жената не трябва да има етикетче с цена, бухале. мен лично това ме дразни и отблъсква. рекламата на проститутки в ДИР също е отблъскваща. да дрънка колкото си иска, но да се рекламира в мъжките специализирани списания, не тук.

Пластмасовото момиче закъсало за пари, а не му се работи и за това си прави реклама! Предлага се на пазара, а тъпи богаташи колкото щеш!

като пускате постоянно статии и снимки с такива .... сваляте имиджа на българката като хубава жена!

Ако може Дир-а да публикува още много снимки от живота на тази уникална личност, че и няколко интервюта да направи. Все пак това е толкова важна и световно известна персона. Дала толкова много на света, че е грехота народа да не знае (например) къде и как ходи по нужда , как се секне и какъв цвят е силикона. Омръзна ми от репортажи за някакви хора които помагат на други хора, работници със заплата 350лв, родители които отглеждат 3 деца с 5 лева на месец, учители които ги бият пък те продължават да преподават... и т.н.

А бе я не ме занимавайте с тая хърбава пластмасова циганка.

ами добре е санирана тая овехтяла от употреба сграда

Алоооо, моля отворете рубрика Платени реклами или К...ва търси милионер. Аман от тъпотиите ви. От време на време влизате в час и после пак някоя изтрещяна порнография ще публикувате.

Фотошопска :)

Снимките са страхотни, не са вулгарни, а издържани. Вярно че чичо доктор се е намесил, но то при кой ли известен не се е. Пък вас като ви прочета с това "живо" женско тяло си представям нещо под формата на круша, Моника не ми изглежда слаба, перфектна е.

синтетика!!!

Вие не се плашете, че може да ни влрзе пясък в сливите, имаме си тулумбички, с които си ги промиваме преди употреба

Мен пък статиите за тази, за Николета и всички от сорта освен, че ме рзвеселяват, ме правят щастлива! Не е ли чудесно, че не ни се налага да се обезобразяваме, да спим с разни простаци и да понасяме подигравки и унизителни коментари! Благодарна съм им дори за примера който дават. Така на моите дъщери внаги мога да им кажа: учете, ако не искате да бъдете утрепки като тези!

пише се Отрепки. Не знам и ти на какво ще научиш дъщеря си.

Ах, Нина, учението е важно, но още по-важно е възпитанието през първите 7 години. Ако не сте научили дъщеря си на каквото там искате да я научите през тези 7, и да и показвате снимки, и да не й показвате, все тая.

Моля, коя беше тази звИзда (или: ко я й бешИ та'а...)?

дкми

Колко взима на вечер? Оферта от мен: Веднага плащам 0,3 биткойна!

за тази ..хавлия?!? НА кво си?!?

Chefo77

Не е хавлия, а е чаршаф, много моля ...

Шиани проститурски!

Оф, Аман от евтини тунинговани и комплексирани парцали. На тия само пари и глезотии са им в главата, а цената за тях е ясна.

Да гледаме, да гледамееее ма то какво пък да се види - силикон дал бог по света вече всека втора е изкуственяк, устни - ма те май не се раличават от в....а и, едни подути, обърнати, май мнооого амортизирани. Аз май не искам да гледам тоз порно филм съм го гледАл и не ме кефи, от фалшивите е.

Не бях чувала досега мъж да не иска да гледа порно, а вашата фенска маса сигурно е отвесна :D

Нещо май го приемаш лично? И ти ли изглеждаш като скелет със силиконови бозки и напомпани джуки? А притежаваш ли острия поглед на белоглав орел, с който от три километра да разчетеш етикетчето с надпис Pierre Cardin или Armani на сакото на набелязаната жертва? А двата ти крака познават ли се или от месеци не са се срещали и са се позабравили?

Природата като не е дала мозък е дала друг начин за оцеляване-силикон и слаби крака.

крокодила гена,какви по красиви има от нея.

свирка от околовръстното

Е то кво да очакваме от тази секси кукла? Бих се учудил ако е решила и едно линейно уравнение с едно неизвестно.

И решавайки това уравнение ще й даде неимоверен тласък в живота? :D

Платена реклама . Новини от околовръстното .

Сега като и се напълни шундата с пясък и ще е като шкурка.