Камила отпразнува 70-и рожден ден със специален портрет

Съпругата на принц Чарлз - херцогинята на Корнуол Камила, днес навърши 70 години.

Обратно в новината

Коментари - Камила отпразнува 70-и рожден ден със специален портрет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но във форума що няма лайкове бе

Фотографа успял да изчисти прекаленото зачервяване по лицето на принца което може да е от някакъв проблем. Самата Камила изглежда доста добре и да ви кажа че тя е висока 1,7 което е много добре.

Какво за бога е овесило на гърдите си отчето от сн. 8?!?

"беше обявена за патрон на Силвър лайн хелплайн, организация, която помага на възрастни хора" Да не са решили да я пращат там на доизживяване, та отсега отива да се запознае с условията? Пък аз, без да следя особено отблизо брит.кралско семейство, и до днешен се чудя - Чарлс като е имал такава голяма любов с неземната хубавица Камила, защо изобщо са го женили за Даяна? Освен да й почерни живота де...

права е елизабет това е двойка .времето го доказа .гледат в една посока .жива и здрава .

връзката между зодия скорпион чарлз и зодия рак каквато беше даяна а и камила е рак е перфектна .една успешна двойка . грозна била с криви зъби била и какво от това.да е жива и здрава .

Ако е родена днес това е на края на близнаци, но принцеса Даяна беше рак, а девиза на зодия рак "Един ме разбра и то погрешно" напълно и пасва.

Как за отрицателно време направиха така, че хората да я приемат, макар че по времето на смъртта на даяна я мразеха и освиркваха. А сега на всички кралски събития маха на публиката и публиката я аплодира. Ето това е промиването на мозъци в действие.

Никакво промиване на мозъци няма! Просто тълпата е първосигнална - каквото и дадеш в момента, такова консумира. Но има и мислещи хора. Много от тях винаги са симпатизирали на Камила и не са я упреквали за нещо. Защото то няма и за какво. Какво и на кого е направила Камила? Ощетиха чувствата й, не можа да се свърже с мъжа, когото обича, продължи да живее, през това време тълпата превъзнасяше Даяна като съпруга на Чарлз, но неговото сърце беше другаде. Чарлз и Камила са двама постоянни в чувствата си хора - това е всичко, другото са обстоятелства, предразсъдъци и човешка злоба - тълпата сега се сърди, че й се е развалила розовата приказка.

Камила е тук днес и сега и това ме кефи понеже първо така принцесата повече блести и второ Камила леко натрива носа на новите претендентки особено на едната.

Камила,никога няма да спечелиш сърцата на хората.Винаги се сещам за грозното и недостойно поведение спрямо всенародната любимка Лейди Даяна ! И на 70 си толкова неприятна,колкото и на 50.

И тя какво й правеше на лейди Даяна? Лейди Даяна всъщност беше "другата жена", а не Камила. Камила винаги си е била неговата. Разбира се, и на Даяна не й е било добре, но тя е знаела, че Чарлз обича друга. Да се надяваш да откъснеш някого от любимата му също не е кой знае колко добро поведение. Никога не съм виждал основание да се плюе по Камила - една жена, вярна на чувствата си с десетилетия! Това на мен много ми харесва!

Толкова дълго живеят камилите? А костенурка на колко става?

Грозна жена, с неприятна усмивка и криви зъби. За морала и не споменавам - всички знаят историята...

Имат извън брачна дъщеря дадена за осиновяване.

Не мисля, че който и да било в Бритън я е заобичал с тчение на времето. Беше им насметка да си кашират 'либоФта'. Не мислим да имакото и да е друго. За Чарлз се знае отдавна, че не го вдига освен за педофилия. Просто кралски бизнес, ама това у една куманиЗка република не се разбира, дето парите се крадът от банките направо, без посредници като медии и реклама.

между другото името ѝ не се произнася Камила, а Камийл

Както и да се произнася , все е лика прилика с онез благородни животни , които порят пустинята !

Я камилата, я камиларя.

70-е годишна Камила.

Това малко звучи като виц... "Кой ти ....е 70-годишна камила?"

Камила ми е била винаги симпатична. Не знам дали е аристократка по рождение, но поведението й е такова. Да е жива и здрава!

боже каккъв фотошоп ,очевадна разлика между първата и втората снимка...ама не може да се отрече ,голяма любов ,голяма нещо...

Британската Камила.

Винаги съм била фен на Камила.Аристократка, която знае как да се държи, не се мъчи да преобразява като Даяна многовековна монархия.При това, жена, която съумява да задържи един мъж вече повече от 40 години.Даяна живя в двореца достатъчно дълго преди сватбата, за да разбере, че Чарлз не се интересува от нея.Дори не е влизал в стаята й да й каже hello:-)Знаела е и за връзката му с Камила. Но как да изпусне титлата "кралица". И изобщо-Бог да я прости, беше си твърде глупава. Вярно,обличаше се със страхотен вкус, но както се видя Чарлз не се впечатли особено...Той си обичаше Камила, имаха си и общи интереси-ездата, да си ровят в градинките... и преди всичко много силна сексуална връзка. И така-HAPPY BIRTHDAY CAMILLA!

Вярно е! И това още веднъж доказва,че за дълготрайна връзка не е важно дали е красива и добре облечена една жена,а да е близка по интереси и ценности на един мъж.

Добре, че има снимка на камилата. И до нея, гордия собственик - бедуин : ) Да, са живи и здрави! Разсмяхте ме, ама какво да прави жената, като така са я кръстили.

Абе ти не знаеш ли че Камила е разпространено име освен UK и в Франция. Чети Тримата мускетари - госпожа Камила дьо Боа Треси.

откъде да знае...ти да не мислиш ,че е чел нещо...още повече ,че ударението в името е на а, а не на и

Много Бразилки също носят името Камила

Хаха, нищо не знам аз, живея в Англия само от 15 години ; ) Портретът на камилата, сигурно е публикуван в Нешънъл Джиографик, а Дир-а са преписали статията? В Уики пише, че камилите живеят между 40 и 50 години, тази е надживяла посестримите си. А, камила до боа на едно място не съм виждал да се тресат : ) Хайде със здраве, разсмяхте ме тази вечер, най-вече с това, че нямате никакво чувство за хумор. Моята забележка е към заглавието на статията, защото, в случая ''камила'' е подлог в изречение, не става ясно за каква камила пишат. Щеше да е по-точно, ако бяха написали ''70-ти рожден ден отпразнува дукесата на Корнуол, Камила.

Винаги ме е дразнило това демонизиране на Камила и канонизиране на Даяна. Даяна просто беше по-красива, но разумните хора знаят, че една връзка не може да се крепи само на красота. Чарлз е изневерявал на наложената му съпруга не със случайни бройки, а с жена, която обича вече над 40 години. Как да съдиш кой е крив и кой прав?

papion

Тия двамцата много се разхубавиха откак остаряха. Да не е играл фотошоп?

Същинска камила, тя никога няма да кралицаааааа, но всъщност май англичаните точно такова заслужават

Камила е бъдещата Кралица Консорт на Британската Монархия и вяевам,че ще се справи отлично със ьзадачата си.Кмила винаги е била дискретна и умее да се владее-качество,което Даяна за съжаление не само не притежаваше,но и не пожела да усвои.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХЕРЦОГИНЯТА НА КОРНУОЛ!!!

Абе той Уил като стане крал ще й каже на тази крокодилка, ако не е умряла! Това е майка, а не нещо друго! Каква разлика в лицето й обаче между сн. 1 и 2.

как мое се казваш камила? Даяна беше ееее тоя кавал са нищо не стааа!

А кон сключи граждански брак!

Вместо да имаше сега до него една млада и красива, 57-годишна принцеса, той се хвали с дърта 70-годишна баба.

ами кво да правиш,любов...макар и необяснима за нас...

Хубаво, любов, но защо трябваше да съсипе живота на това невинно момиче - Даяна?То живот ли беше нейното?Тя не видя щастие с него.И накрая я убиха.И на децата си отне майката.Да си беше взел Камилата за жена и да си се обичат.

Малиии, яко е играл фотошоп за този портрет, чак са ги докарали лицеприятни... при този лош материал - евала на колегите!

Добре изглежда, дали е едногърба или дву не се вижда, а Чарли я язди отдавна още когато Тъщата не можеше да я понася.

,,камил-ите,, могат да стигнат до седемдесет години,, -от национал географик!!!

рептил и камила - тия са си лика-прилика

В стремежа да го направят привлекателен, са го изменили да не прилича на себе си.

Тая дърта едногърба камила беше причината да се развали брака на Даяна с Чарлз, защото поддържаше тайна връзка с тоя кон- Чарлз и съсипа Даяна. Голяма дърта смрадлива камила.

добре ,,,а дали е можел насила да заобича даяна ...явно не...

То не е само въпрос на обичане, има и други, по-важни неща.

След като се отърваха от Даяна и с нищо не показаха, че съжаляват за нейната загуба в годините, тези кралски особи, се опитват да я погребат и в спомените си. Но не могат да я изличат от народната памет на британците. Преди 20г., принцесата на народа си отиде, без да е виновна в нищо - освен, че последва мъжа когото обичаше. Впечатляващата студенина и негативно отношение на двореца към всичко което тя олицетворяваше и нейното дело, са показателни за тяхното отношение. ПРАЗНУВАЙТЕ СИ! Едва ли ще забележите, че празникът ви се провежда върху гробната могила на Даяна, която се усмихва от някоя звезда и клати глава. За тях живота продължи, какво тук значи някаква си личност!?!

По тази логика и Чарлз не е виновен в нищо - освен, че последва жената която обичаше...

Повтаряйте бързо: Камила под Камила!

На първата снимка с фотошоп са им опънали бръчките и са ги докарали с някоя и друга година по млади.И двамата са ми противни-лично мнение.Кралският двор употреби Даяна да роди наследници и я унищожи.Тези двамата са в дъното на смъртта и.

Пожелавам и искрено, да и е последен. Тя умори Даяна !

Клетвите са лошо нещо, не те съветвам да ги използваш, вредят само на този, дето ги е изрекъл! А Камила може да има вина в случая, но най-виновни са Елизабет , защото е избрала на сина си съпруга, която той не иска, и Чарлс, че не се е противопоставил!

papion

Не е само нейна вината. Чарлз, Кралицата, че и Даяна си имат вина. Кралицата, че не е искала Камилата, тъй като баба и била любовница на дядо и. Чарлз, че не се борил за любовта си и заплашен да загуби кралството е клекнал и накрая Даяна, твърде млада, но вече е знаела че имат дълга връзка. Разчитала е, че тя е по-млада и по-хубава от другата и евентуално ще ги раздели, пък и се е поблазнила да стане принцеса, но не и се получи. Тия двамата са пример, че я има голямата любов.

Значи има реален шанс Камила и Чарлз да са първи братовчеди.

Камилчето по-упъна бузите и джуките, доста се е подмладила таз дърта шавкалпазанка