Шарън на кастинга за ”Първичен инстинкт” (видео)

Шарън Стоун сподели в "Туитър" видеозапис от прослушванията й за главната роля във вълнуващия трилър от 90-те "Първичен инстинкт".

Обратно в новината

Коментари - Шарън на кастинга за ”Първичен инстинкт” (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си е показвала многократно срамотиите? Нали е кастинг, трябва да получи одобрение, няма как, изкуството иска жертви, но каква жертва е това да си забравиш кюлотите. Направо си е естеството на нещата за някои. Тук в НАТФИЗ и те така ли печелят рунд след рунд? Онази поне беше и талантлива, само дето с годинките се попрегърби и още не си е наблъскала пет кила силикон.

Убийствено красива жена, жалко че времето не прощава на никой и не може да се съхрани тази красота

Наистина ли ти убягва, че това което я прави убийствено красива е интелект, душевност и характер, което струи на талази от цялата й същност? Ако Шарън не се движи и не говори, просто на снимка тази красота е тривиална. А ако имаше маниера на някоя Златка или тризначките - щеше да е отвратителна просто.

Аман от комплексирани домакини. Жената играе страхотно и изглежда страхотно. Докарайте нейната визия на 60 и тогава се изказвайте. Ако ви идва твърде сегкси, гледайте си турските филми, разменяйте си рецепти за готвене и така, ама що злобеете срещу хубавото?

Нито една жена не я е оплюла, освен Пена, която редовно пише смехотворни фейлетони и иронизира обществено болни теми :) Както виждаш, само двама-трима чикибойци са се оплакали, че не им става вече.

Уау!

Айде стига стари новини за тая изрусена дъртофелница, гола вода е като актриса, само си показва минджата налево-надесно, скумрия краварска, в турските сереяли има къде-къде по-убави, а и семейните ценостти са на първо место!

"сереяли" .... неграмотна фенка на Босфор ТВ, ама с мнение...

Това е супер ирония и хумор, личи прекалено много, как не се усещате?

Шарения Камък или Каменния Шаран? Как се превежда точно? Добра е била на младини...

става ....супер е

Чудесна новина от ДИР.

Не разбрах бельо имала ли е на кастинга.

няма бельо ....супер е