Сексуалният опит не ни прави по-добри любовници

Резултатите от проучване сред 1000 европейци и американци показват, че изобилието от предишни завоевания не ни прави богове на секса, поне според дамите.

Обратно в новината

Коментари - Сексуалният опит не ни прави по-добри любовници | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същото е и с нашите кадри. Много пъстрата трудова книжка категорично не значи Eксперт :) Обратното.

Трудно може да се определи добрият любовник. Защото хората обичат различни неща в леглото. Може да си добър за един и лош за друг. Според мен най-важното условие за добър секс е да има любов. Защото без любов честно казано сексът си е гола вода. Да има химия, сексуално привличане между партньорите.

Съгласна съм с Вас, само да допълня, че е много важно да се поддържа любовта през годините. Важно е да се поддържа разнообразието в спалнята. Да бъдем с един и същи човек до края на живота е като да ядем едно и също ястие отново и отново. Истината е, че и двамата се нуждаем от разнообразие. Всички знаем как битовизмите на брака убиват любовта и тръпката и накрая остава един навик, навик който може да те убие като личност, да изтрие идентичността ти. Да те превърне в зомби ходещо само на работа, прибиращо се вкъщи, усмихващо се по навик и вършещо всичко, което се иска от него. Затова никога не се приемайте за даденост и поддържайте пламъка на любовта, колкото се може по-дълго. Това е тайната за щастлив и дълготраен брак и пълноценен сексуален живот.

Опитът е важен, ноооо има мъже и жени, които са страстни, с богато въображение, без задръжки и правят страхотен секс. Други просто не са добри, колкото и партньора да сменят пак си остават същите дървета. Според мен или го носиш в себе си, или не.

И според мен е така.

Четох такава статия, но там се говореше, че Броят на сексуланите партньори не е определяща за юастлив брак (или партньорство). Бапротив, колкото повече са били, толкова са по-нещастни в брака след това.

И още по-нещастни са партньорите им.

Те тези с повечето опит обикновено носят и "изненадки". Не може да си мъжка курва, да си го навираш в по 50 дупки на година и да си чист. Това си е нечистоплътност. Една приятелка я беше зачислил един такъв "опитен" мухльо и ѝ беше лепнал болест, след което се разкарва по болници и ядове. Внимавайте с "опитните" да нямат прекалено много опит, че... !

гумичките не са много скъпи. дайте малко по-сериозно!

Много е сериозно даже. И гумите са евтини, и всички знаят как се ползват, ама дойде ли време за тях мъжете специално се дърпат. Ти кажи защо.

Абе престанете с тези гуми. Презервативите не предпазват от полови заболявания, вече от години твърдо ДОКАЗАНО. Предпазват само от забременяване. Всички бактерии и особено вируса на СПИН са с по-малък размер от порите а презерватива, така че могат да проникват. Да не говорим - какъв е тоя секс при който си си прикрил члена и нямаш друг допир. Може да се размазват и изтичат секрети всякакви...Бе, вие секс правите ли въобще?

Може, може.. е гати глупостите. Вие в средновековие ли живеете?

Ще си позволя да цитирам приятел от казармата,който казваше "Еба..то е селска работа, докато чик..та формира характера и житейския опит.Ако той е прав,тогава правете си изводите сами дали теоретиците или практиците в секса трупат повече рутина в "оная работа".

И преди е писано защо е така - хората, които сменят често партньори, понеже не им е вече интересно - страдат от липса на въображение. Какъв любовник си тогава?

ХА-ха-ха, абсолютна глупост. Всяка жена обича различен подход и секс. Това е все едно да напишеш, че всички пениси и вагини са еднакви, нали са с еднакви функции :))) Смях. Опитът точно е от огромно значение. Едни обичат любовна игра и кунилингус, други го ненавиждат, трети обичат да ги докосваш отдолу, други мразят. Едни обичат бързо, други бавно. Ако не знаеш как веднага да реагираш, втори път няма да има :) А всичко това с опита идва

Жените смятат за най-добър любовник този, с когото на много дълбоко емоционално ниво им е било хубаво много, много пъти, в дълъг период от време. Ти нямаш този шанс да бъдеш истински харесан и добре запомнен, за съжаление.

Извини ме. Но докато го правиш с проститутки и закъсали девойки - естествено ще им е по-скоро неприятно. Цитирам те: "Едни обичат любовна игра и кунилингус, други го ненавиждат, трети обичат да ги докосваш отдолу, други мразят." Всъщност по-скоро на всички им е неприятно, но едни го показват, други не. Не си ли се сетил, че никоя жена не обича чак толкова много случаен неангажиращ секс. Нищо, че някои го ПРАКТИКУВАТ по неволя.

викаш друго си е да се ангажират мъжете да им подхвърлят по някоя банкнотка

Аз правя винаги почти едно и също,лижа 10-15 мин ,после ръгам яко 5-6мин. и това е.

Добрите любовници правят обратно - по-малко френска, повече нежен и страстен секс.

:)))) Евала брат и аз много обичам да лижа, за жалост напоследък попадам на някакви, дето не обичат (даже и платените не дават винаги). Предпочитам кунилингуса даже пред фелациото понякога, защото някои жени наистина не го умеят (Ха сега да направят изследване дали опита на жената с повече партньори я прави по-добра във френската :))))

Много са ви тънки кулинарните книжки момчета. Това, че готвите на различни терени, не ви прави по-добри готвачи.

"Количествените натрупвания водят до качествени изменения". Вярно е, че мъжът когато прави редовно секс е по-издръжлив, но това не означава качество. Мъжете с много партньорки са *бачи, но не и нежни любовници. А повечето жени харесват нежен и хубав секс, т.е. да ни ЛЮБЯТ. За съжаление не всички мъже умеят това.

Bиж ся, Cкъпа, ша та любя, ша та любя, и накрая като ти го Hапраскам, Tи, цял живот ша ма любиш!! факт;))

Опита те прави по-добър от това което си бил, а не добър по принцип. Като си тренирал си по-силен от това което си бил, но не те правил олимпийски шампион.

Когато имаш опит, знаеш какво да правиш??? Да реагираш адекватно , да доставиш удоволствие и да задържиш любимия човек:))))))

Най-много харесвам мъжете "in&out".

най-мразя мъже които са си го завирали навсякъде и то с по много. Няма по отблъскващо нещо от този тип мъжки курви-"мачовци", за които секса е като да се изходиш.

Що, на теб не ти ли се отдава?

Aлекс, ти сигурно често се "изхождаш", а дали после се подмиваш???;)))

Статистически погледнато по улиците се разхождат само хермафродити. Ако обаче погледнеш, виждаш мъже и жени (основно). Статистиката често замазва ефекти, които се квантуват. Ей затова освен мнението на партньора в леглото друго няма значение, особено пък ако е статистиката за мнението на американките.

опита си е опит.добрият любовник е сбора от опита плюс либидото което е генетично заложено и плюс здравето на мъжа. важен е и размера ,там обаче е като в сладкарницата,вкусове различни. добър апетит на всички.

Ако опитът е еднообразен,значи си оставаш същия скучен любовник.

А опитът е еднообразен, когато вместо да сменяш техниките - сменяш жените :)

това е шега, опитът е всичко, най-малкото научава всеки кое създава проблеми.. и кое е ок.... много тъпи изследвания или поне тъпо поднесени на нас в тази новина. жените стигат до кулнинация само благодарение на тренировките, от самосебе си- не става!

Само Нинова стига до кулНИНАЦИЯ...

И какво общо има броя на любовниците с опита? Докато една постоянна двойка прави секс над 100 пъти, наслаждавайки се наситено емоционално, и опитвайки различни неща - през тази година "опитният" Казанова успява да забърше максимум 10 кифли и да им се насити за 2 дни. Даже може би е закономерност, че който сменя жените има слаба полова конституция и има нужда от дълги паузи. А ако не ги сменя и задържи с една жена, не става за нищо и край.

Мен пък ме прави. Но първо ме криви.