Коментари - Ранди Джексън: Уисам малтретираше Джанет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

papion

Тя трябваше да поизучи религията на мъжа си, а не да мисли, че като сложи бурка и решава проблема. На него му е било достатъчно да види нейни снимки или клипове за да я обяви за к...а. Още в началото знаех, че този брак няма да просъществува, да бяга и да пази детето си, защото тоя има пари и може да и го вземе.

а га еди кифтетата ни рива нали, а кога еди кожената опашка пак ни рива...сига ривеш, що тъй ма ?

добре, че не я е биел, те си имат цяла наука как да си бият и малтретират жените

.

Ха, добър ден! Че то туй се знае от време оно, бе джанъм!

Какво очаква от нация която счита жената за предмет......

Щом се е омъжила за такъв какви са били очакванията й...

Очевидно очаквания не на място. Е това да е обеца на всички останали от този вид жени

При богатите мюсюлмани няма празно - всички са надути, мазни и нахални кюфтопитеци. Любовта заслепява, а "любовта" с финансови изгоди - още повече. Като прогледне човек и е вече късно.

.

Ма те и бедните такваз стока. Едни мазни ти се усмихват, но хубавото е че всичките са като изважданчета - приличат си по манталитет и поведение и е много лесно да ги разкриеш що за хора са!

То щото немюсюлманите не са такива. Безизвестното братче на Джанет решава да си прави ПР на неин гръб или пък предвид турнето й - това е маркетингов трик! Горката Джанет! Бившият съпруг на горката Джанет е културен мъж и беше написал доста прочувствено писмо по повод на раздялата им, от което по-скоро личеше, че бракът им е бил подложен на много тежки външни влияния от страна на роднини. Много по-вероятно е, неговото семейство да се е наложило - хайде, синчето е решило да се забавлява с някаква лачена кака, попрекарала, ще се позабавлява, ще й се насити, ще му мине. Пък те взеха, че се ожениха и тя противно на естеството чак, взе че и дете му роди. Семейството не може да позволи подобен позор, не може!