Мария и Сашка — първите, номинирани за изгонване

Съквартирантите във VIP Brother номинираха за изгонване двете фолк певици в къщата.

Обратно в новината

Коментари - Мария и Сашка — първите, номинирани за изгонване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

NUT

казах ли ВИ че дизайнерката е чалната в главата! седеше като неадекватна в изповедалнята - до като съквартирантите попиваха задачата от Брадъра! НО признавам че манекенката Алекс - успя да привлече всики номиниращи на своя страна...т.е. да номинират Мария! която без да иска е споделила името на бившето и гадже!:(

Сашка и Мария трябва да останат.Те са интересни.Кой,както иска да го разбира.

Гледам го от любопитство, сеир и просто за забавление. Но аз съм изграден характер, с вкус, със собствено мнение, гледам понякога критично, т.е. правя разлика между пошло и естетично, поведенческите реакции, акож щете начина на изразяване на един или друг типаж също са ми любопитни, та исках да кажа, че това риалити не може да ми повлияе, не може да ме зомбира , да ме накара да изпростея, да не мисля и да не виждам че държавата загива. Не така стои въпроса с младежите, които гледат и попиват всяка простотия.

Ама то не е нужно да го гледаш това предаване.Достатъчно е докато сменяш каналите да останеш 5 мин на Нова тв и да видиш за какво става въпрос или сутринта като влезна в новините на дира да видя 2-3 статитии за въпросното предаване и да прочета някой друг коментар ,ей така ,за да разбера.Все пак не живея в гората.Наистина не съм гледала въпросното предаване,но инфото за него ни залива където и да влезеш в нета.

Ми нали това казвам бре, Миме. Все пак четеш статиите и коментарите, и прочие, и прочие и когато УЖ сменяш каналите се заседяваш, защото те гложди любопитството. И аз съм обграден от информация за Фермата /както казах и в предния си пост/, но като не ме интересува - просто подминавам. Добре, че измислиха термина "функционална неграмотност", та намериха по-завоалиран начин да определят хората, които не разбират какво четат.

Никой, обясни ми моля те, какво означава изразът "функционална неграмотност", че не съм го чувал и не знам какво означава.

сега прочетох поста ти и и ще си позволя да ти отговоря.изобщо не е уместно определението ти "функционална неграмотност" в случая.все пак се показваш мнооого интелигентен с такива съвременни определяния за ученици ,които четат,но не разбират текста.няма как да се предпазя след като живея в свят засипан от информация.

Хора, айде престанете вече с тъпите коментари, че не го гледате. Защото още по-тъпо се получава. Един мислещ човек не изказва мнение за нещо, за което няма идея какво е. Разбрахме, че всички пишещи тук са много умни и много красиви, а интелекта им извира като гейзер, ама вкарайте и един грам логика, за да се сетите, че истински неинтересуващите се от нещо хора, дори идея си нямат какво е. Ето аз никога не съм гледал Фермата, не знам какво е и точно за това нямам мнение и не си позволявам никога да го коментирам, макар че е близко до ума да се сетя за какво иде реч. Станахте банални. Честно!!! Понякога трябва да се видят и отчетат и недъзите на обществото, за да не се повтарят. Нека се видят всички със самочувствие без покритие колко са смешни за останалите, когато ги гледат от страни. Ай спрете се вече с простотията "аз не гледам, ама едно птиченце ми каза всичко, което се случва в брадъра". И ние не ядем доматите с колците.

... искам роналдовица да ми я доведете в къщата, миндили такива... или поне николетa...

Биг брадър е бил длъжен да уведоми Мегз, че фризьорът е отказал да дойде. Може да е не много умна, но е напълно права да отстоява правата си по договора.

Каква е тази звездЪ, дето фризьорът и ще откаже да дойде, това е някакъв тъп пиар и за Мегз - звездЪтЪ и за фризьора и. Още от първите дни се почва с измислени тъпи простотии. А какво друго може да се очаква.

Най-кефи тоя Тото къв е миндил. Брадъра му вика за номинациите "всеки мъж трябва да си има мнение". Тоя миндил вика "ем аз пък нямам". Начиии потвърждава ми се мнението, че този е прикрит хомосексуалист :)

Повярвай, сексуалната принадлежност не обуславя наличието на мнение!

т.е. жените не е нужно да имат мнение? Поредните сексистки и вредни клишета, които в България се преповтарят дори в национален ефир и се взимат за нещо нормално.

Не, че ме интересува спора ви, но човека какво каза - ти накъде го завъртя, не е истина просто. Жоро ти казва, че сексуалната принадлежност не обуславя наличието на мнение - т.е. че без значение дали е мъж или жена, всеки човек има мнение. Ти обаче как го прочете, с какво го разбра, как го изтълкува и му приписа нещо, което човека въобще не е казал, че го удари и на сексизъм. Как не разбирате какво четете, бре хора!

Поправям се. В никакъв случай не исках да прозвучи сексистки :) Да имаш мнение, да кажеш мъжка дума, това не са качества привични само на мъжкия пол. Но липсата им при човек от мъжки пол говори, че тоя не е мъж, не е жена, ами е някъв плазмодий :) Има жени с по-мъжка дума и мнение от много описващи себе си за мъжкари, но всъщност жалкари.

На екрана изглеждат всичките много добре, а като ги вкарат в такъв формат, лъскат като прани гащи с простотии, лиготии и тъпотии. А за тази Мегз никога не съм чувал, но се оказа голяма лигла и глезла. Както и да е погледнеш изкуствена от всякъде, а и самочувствие с никакво покритие. За другите не мога да кажа нищо за сега, ще ги видим по нататък.

Позволих си да погледна за 10 мин. от това по-тъпо и безмислено предаване не съм виждала. Чудя се как Марги Хранова влезе там-уважавана от мен и харесвана певица, която не е куха лейка.

За пари е влязла въпросната госпожа. Хората на какво ли не са готови за пари.

"Мегз се оплака, че фибите на главата много ѝ убиват, а фризьорът го няма." Проблем от световна величина.Защо изобщо се излъчва тази невиждана простотия? Защо се величаят подобни лигли и ни се излива такава помия? Ето това си е пример за подражание на подрастващото поколение....после защо всички били кифли

На мен пък такива предавания ми харесват и гледам с удоволствие.След напрегнат работен ден сядам пред тв и гледам простотиите и смешките и се разтоварвам.Децата ми са големи,нямам тежки грижи и за мен това е развлечение.Всички от моята рабата щракат между Брадъра и Фермата-това е.

щом се разтоварвате с простотии от този род, ви препоръчвам по-добре гледайте турски или индийски сериали, поне там ще научите нещо, но явно мозъчната ви кора е закърняла, жалко за вас!

На книгите какво им е? Щом с това се разтоварвате Вие и хората около Вас, не е добре положението.

Една хубава книга би ви била по полезна и разтоварваща в скуката..

А тези дето четете книги защо не си ги четете, ами ръсите акъл в Дир-а?!

Има надежда за България. Рейтинга на подобни риалити глупости пада стремглаво и все по-изпаднали персонажи се изявяват там. Младежите ходят все повече на театър, концерти, сред природата, спортуват. Чалга културата бавно, но сигурно си отива. Като за начало в София, но ще зарази и другите градове.

С гордост искам да съобщя, че в екипа ми, съставен все от млади хора, никой досега не е отделил дори 2 минути да говори за това "шоу". Просто никой не го гледа.

Гонете ги всички и спирайте простотията.

Най-тъпото и идиотско ТV предаване!Защо ни показвате боклука на България?!

Ако сме умни - за да не бъдем като тях, а ако сме глупави - за да бъдем като тях. Всеки сам си избира дали идол да му е Мара, Мегз Бъни, някаква с неустановен ромски произход и предни гърди или да не бъде като тях.

Мара да си ходи. Толкова е бавна и мудна, че не може и две думи да каже. Просто седи и присъства нищо повече. Много объркано същество! Да не говорим, че и красотата и се оказа мираж.

Мара отварачката много черна, без фотошоп!

Гани, Мегз или Мария - на коя устата й е най-голяма?

Всички номинирани са неприятни особи. Особено Мария и близначките.

От поста ти излиза, че Сашка е по-приятна от младите момичета... Караш ли ТИР да те питам?.

Само измислени випове.Един път да се появиш по телевизията и си вип.

Долу чалгата в общи линии! ;)

Егаси и виповете. Цяла вечер се мрънкаше за неква перука на неква кифла. Всичко е изкуствено по тях.

Двете най яки мацки да ги изгонят ууууу кумунисти ахахахах Аз съм фен на Мария но помня и Сашка как друсаше преди години Поп фолка е най великата музика на света а Сашка е кралицата на поп фолка

явно си се назобал яко тази сутрин, пич, вземи мерки!

Кой ги гледа тези предавания, малоумния народ може би, не познавам мои близки и приятели, които гледат ферми, брадъри и други олигофрении, които правят реклама на хора нямащи работа, некадърници и комплексари!

Да се чуди човек защо тогава четеш тази статия, че и я коментираш!

опитвате се да осакатите този народ, трябва да знаете, че не всички са идиоти, не съм чел статията, и още нещо, както идиотските реклами за вагини, гъбъчки и други простотии, които няма как да не чуеш и видиш, защото такива като теб ни ги Навират всеки ден, така и тази статия е част от този олигофренски процес ...

Чудно ми е каква е ролята на СЕМ в България?!? Предавания от този тип водят до деградация и уронват ценностната система. После материала ни бил крив.

И кому са нужни тези идиотщини? Демонстрация на ширещата се простотия. Тя иска да обхване колкото може повече от хората. Какъв смисъл виждате в това "шоу"? Кой има интерес от изпростяването на нацията? Кой плаща толкова за съсипването на българите?

Интересно дали Мария ще остане,защото има най-много фенове от тези четири номинирани?

Аз няма да мога да спя от тази емоция - дали Мара ще остане....

Близначките ще излязат. Мара и Сашка ще съберат повече СМС-и.

Започна почистването на боклуците в къщата.