Коментари - Обвиняват Том Круз за смъртта на двама пилоти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имал е способността да управлява сам самолетите, а пилотите е трябвало само да взимат пари без да правят нищо..... Тея роднини са шизофреници!

Вземете му мангизите и го вкарайте в затвора.

Абсолютно е неморално да го обвиняват ! Ами той е просто един участник в снимачния процес, както и каскадьорите. Всеки прави каквото може. Той самолет не може да кара, какво, да го подкара сам и да го разбие ли ? Неморално е ! Иначе продуцентите и адвокатите не са вчерашни - преди снимките се подписват договори по 1000 страници, внасят се застрахователни такси за милиони. Жалко за хората, но близките им ще бъдат обезщетени. И да не тормозят Томчо, въобще не им е виновен !!

Малко светлина в художествените бръщолевици. Вдовицата на Пъруин и двете им деца съдят четирите филмови компании, заети с филма, че са наели местния пилот Бърл без да има необходимата квалификация.

И с какво е отковорен тук Том Круз? Той е просто актьор. Искат да го съдят, защото има пари. Така че целта им е парите. Западните ценности и морал.

дкми

Виновен е, защото не си играе сам опасните сцени, а ползва дубльори. Ако беше истински мъж, а не поредният прехвален зубрач на реплики - щеше да си играе сам, и да поема рисковете сам. Както прави Джеки Чан например.... ама тоя се е взел за незаменим. А истината е, че всеки може да бъде актьор - наизустяваш малко реплики и готово. Важното е да имаш късмет да те "забележи" някой. Дали ще се е.ат, дали ще правят нещо друго все тая.

Въпросният полет не е каскада, а рутинен полет и Том Круз нито е присъствал в самолета, нито е трябвало да пилотира в момента. Времето е било лошо и е станала катастрофа. Има и един оцелял тежко ранен освен двамата загинали пилоти. Не че харесвам Круз, ама дир-а извъртат яко фактите да правят какафония тука.

Всъщност и Том Круз си правел каскадите сам, наскоро научих. Но едва ли чак всички.

Тогава нямаше да има професията каскадьор. Да не говорим, че тук не е била каскада по принцип. Освен това на Том Круз последната "Мисия невъзможна" се е оказала невъзможна ;) , понеже си счупил крак. Така че сигурно някои неща ги прави лично.

Моите съболезнования към опечалените , но в случая търсят по вола теле!Загиналите каскадьори работят за пари , в киното няма работа по план , работи се докато се изпипат детайлите!Ако са били уморени пилотите , трябвало е да отидат да почиват като отложат снимките!Американски простотии - гледат да измъкнат повече пари май!

на сета на филма? -да не са намалили часовете по български език в училищата?

Всъщност терминът "сет"(подготвеното за снимки място) е навлезнал в езика на българския кинаджия много отдавна. В крайна сметка много често се случва снимачните екипи да са многонационални и терминологията трябва да е стандартна.

В америка имат тоя навик да се съдят за щяло и нещяло и в това число за неща който учевидно не са уместни в даден случай,но те са на принципа пробвай па каквото стане.Иначе Никой не им е упрял пистолет в главата на конкретните каскадьори,но уви парата е нещо което те тласка до ръба.

Да не би 'у' да ти е любимата буква? :)

Такава е работата на каскадьорите - да заменят актьорите в опасните сцени. И за тяхната безопасност се грижат (и отговарят) екипи от специалисти, а не титулярните актьори!

Сори, майни, ама на каскадьорите това им е работата. И единствените които могат и трябва да се грижат за безопасността на каскадьорите са те самите. Режисьорът може да иска много работи. Каскадьорът решава дали и как ще ги прави. Оттам нататък отговорността е само и единствено негова.

некви двама умрели, там. известни ли са? не са? еми... некой освен близките им знае ли за тях? не? никой не е чувал за тея двамата убавци? хммм... моля не занимавайте г-н круз с глупости. той е зает. прай парата сега...