Татуировките правят мъжете по-привлекателни за жените

Лошите момчета биват мразени или обичани. Изглежда обаче, че жените повече ги обичат.

Обратно в новината

Коментари - Татуировките правят мъжете по-привлекателни за жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука яко си изливате комплексите,ама яко. 90% от случайте дамите полудяват по красив мъж с татус,особено такъв където има смисъл. И да не е изрисувано цялото тяло,тогава е грозно. Имам чувството,че повечето коментиращи тук са някви грозни лелки,или някви момченца със сероизни комплекси и завист.

Според направеното проучване 64% от дамите "НЕ БИХА ОТКАЗАЛИ да се срещат с татуиран мъж". "Не биха отказали" е различно от "биха предпочели", та не виждам откъде авторът на статията извлича логика за твърдението в заглавието.

Харесвам момичета с татуировки. Отдалече им личи, че обичат да правят неща, за които после съжаляват...

Явно нещо няма да съм вървежен вече,макар че, това лято имаше наплив от супер мацки,които искаха да се повозят на яхтата ми в Несебър, а батките с татуси само обикаляха и цъкаха около пристана,какъв късметлия съм бил.А нямам даже и точка татус.

Бе най-секси според мен са коланите с експлозиви около кръста!

...просташко и комплексарско.

Може би за определен тип малоумни и първосигнални жени - да. Но за повечето се съмнявам.

Лично мен ме отвращават. Приличат ми на посинени. Говорят за нисък интелект, лош вкус и комплекси. Който няма с какво друго да блесне се прави на маймуна по този начин.

....възприемат татуировките като признак за добро здраве.... Абсурд, точно обратното, с нехигиенични игли, СПИН и хепатит ги асоциирам.

Уважавам престараването им и друго положително не се сещам. Като си помисля що за комплекс ги е тресял преди да посегнат да се "разкрасят". Сами подсказват, че без татуировките са едно нищо. Е, могат да минат и без мен, би трябвало при толкова суета да са си самодостатъчни.

На дядо ми овцете и те бяха татуирани та като си ги прибира от стадото да си ги познае

Татусите са просто...доцивилизационен белег.

Едно време хората са живели по пещерите :о) и още щяхме да си живееме там ако всички са тъмни балкански субекти изпълзели от мноооооого далечното минало минало...на примат!

приличат на индианци, тръгнали на война, целите омазани с боя и драсканици. Може и да е привлекателно, кой знае, да изглежда мъжкарско и подсъзнателно да предизвиква някаква реакция у жените.

Татуиран, с брада и мургав....

татуирани бяха само лежалите в затвора бандити и циганките от Сливенския затвор.Отначало бях бесен на тази мода,а сега си казвам:нищо,нека идиотите да си личат отдалеч и да не губим време да ги разпознаваме в реалния живот.

Like!

Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!

факт е че татуираните мъжкари чукат много по-добре!

Не случайно на моят съм му татуирал надпис " TAXI" и доста дами съм повозил. :)

Сещаш ме за вица, дето на негрото в банята му се виждала татуировка на онуйто "Wendy". И белият го пита "Името на гаджето ли?". Другият отговаря "Не. Като се разгъне се чете Welcome to New York and have a nice day" :)))

А може би трябва да му татуираш : ЛАЙНОВОЗ.

баси тъпотиите!!!!

Luna0102

На мен най-привлекателни ми са тези с татуировки на носа, ще гледам прехласната часове.

Поредната лъжа, никой не обича татуирани говеда. И тази масовата мода с татутата отмина някъде преди 15-на години.