Джулия Робъртс: Да се обединим срещу покварените

Джулия Робъртс определи продуцента Харви Уайнстийн като "покварен" и отправи призив към обществото да се обедини срещу подобно хищно поведение.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс: Да се обединим срещу покварените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да бъда адвокат на г-н продуцента, ама да видим все пак какво се е случило: 1. Обвинението е, че бил си искал....Никоя не казва, че е била изнасилена. Ами и аз искам много работи :-) И в Библията е написано: "Поискай и ще ти бъде дадено". Та да си искаш не е престъпление. Пък чувал съм, че има и жени, дето си искат ;-) 2. Защо тези актриси не надигнаха глас когато се е случило, а чак сега - след 20 и повече години??? Ами защото тогава като тотално неизвестни никой нямаще да им обърне внимание..... 3. Значи човекът бил лош и се облажил. Да де, ама ги е направил актриси и то доста богати - демек и те са се облажили. Тоест, било си е сделка и човек си е изпълнил обещаното :-) Тогава за какво реват...???? 4. Преди години в БГ си беше дошъл Милчо Левиев и в интервю по една телевизия каза: "Колкото и да си талантлив в САЩ, ако не познаваш подходящите хора, които да те въведат в сферата на искуството, направо ще умреш от глад" Вярвам му на 100%. 5.В същност, това от т.4 го знаят всички "американци", ама никой не протестира, нали....Чак сега, когато се разшумя изведнъж почнаха да се правят на отвратени и много почтени!! За пореден път гадост и лицемерие, защото баба Килъри не знаела и затова му взела парите на човека, за предизборната си кампания!!! Ай сиктир, кого ша лъжете!!??

ВСИЧКИ ШЕФЧЕТА И ШЕФОВЕ В ХОЛИВУДСКИТЕ КОМПАНИИ ДО ЕДИН СА ЕВРЕИ .. А ТЕ СИ ИМАТ АДВОКАТИ ... НЕ СЕ МАЙТАПЯ ....

Доколкото разбирам, не го обвиняват, че е бил насилник. Явно не е бил. Не го обвиняват и че си е поискал секс срещу пропуска към бързата писта в кариерата. Това е било част от сделката Обвиненията са, че след това ги е оставил с усещането за употребен парцал. Несправедливи обвинения.

И В ПОП-ФОЛКА Е КАТО В ХУЙЛИГУД .. "КОЙ СЕ НЕ ЕБЕ , НЯМА ДА ЯДЕ" :)))

Хау! Том ханкс е тежка артилерия..хаха!колкото джулката е хубава жена! Лузъри

Той хю хефнър хич не беше покварен...ангелче! Мирише на фалшиви новини и медиен слугиняш! Отново

САМО МЕЛ ГИБСЪН МОЖЕ ДА ГИ РАЗВЪРЛЯ ЕВРЕЙСКАТА МАФИЯ В ХОЛИВУД ... И ЗАТОВА ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ ЕВРЕИТЕ МУ ДАВАТ САМО РОЛИ КАТО ЧИСТАЧ НА КЕНЕФИ :))

Това е отмъщението на жидовете за филма "Страстите Христови". По време на снимките представители на племето сионово се опитвали да го командват какво и как да покаже във филма, но той не се поддал и ги изгонил. Оттогава омразата им към него е голяма и нещо чедно, че го дискриминират по отношение на ролите - просто се опитват да го унищожат като актьор. Не могат да преглътнат това, че във филма са показани в отрицателна светлина, което си е точно по евангелското повествование.

ТВА МИ БЕШЕ МИСЪЛТА :))

Мел Гъбсън изпадне в немилост след като се беше изпуснал пред един таксиджия.Баше му споделил няколко истини за хазарите и своето отношение към техните престъпления.Таксиджията се оказал хазарин( тука малко не ми се вярва да е бил случаен бакшиш, найвероятно агент под прикритие) и го натопил какви ги е приказвал.Оттогава никакви изяви повече за него в големи филми.Сега разни "хищници" педофили предлагат холивудски бози на полуидиотите по света и у нас.

ХОЛИВУДСКИТЕ ПРОСТИТУТКИ НЕ ЩАТ ВЕЧЕ ДА СА ПРОСТИТУТКИ ... И КОЙ ЩЕ ГИ ПУСКА СЕТНЕ ПО ПАЙНЪР ТВ :))

Типично женско лицемерие, показано от типичен представител на този вид за тези северноамерикански територий. Защо първо не криминализирате порнографския шоубизнес, вместо да се правите на честни?!?!?!

Казват, че почти всяко дете, снимано в американски филм, е било сексуална жертва. Особено момчетата.

Абе , я ги таковай у аспуха Харвиии, глей другите дърти кочове ко праят . Лющииии, .........холивудските дЕЕвици ! хахах

Преди 1945 г, в САЩ жените си бяха домакини и бяла жена не се даваше на маймуна... Обаче, в САЩ отидоха разни Араби и тъй като търсеха начин да накарат белите американки да им обръщат внимание, са измислили тия глупости с Проституцията... Те са Робини, също като в харема на арабите. Арабина каза- "" Имам много пари,. искам жените да се събират при мен""... Затова и тия в Европа, които се занимават с Принуждавне на жени към Проституция, са точно като арабите- Башибозуци... Смърт за такива...

единствен свестен коментар е от 12.13, всичко друго е отврат, ако имате дъщери, дано и те са такива, каквито изкарвате тези жени, със сигурност и от тях има к...., но че и този нерез се е възползувал, няма и съмнение, а защо по-рано не са огласили това, ами че преди никой нямаше да им повярва, защото такова беше времето.....

Толкова известни звезди били обект на атака от този продуцент когато са прохождали в професията, всички успели в кариерата,но нито една не му вързала. Боза..

Като триете коментари постоянно дирници скоро сайтът ще фалира!

Какво им става на американките? Все едно Хилъри слушам. Някаква феминистка истерия, някаква либерална кауза, която не разбирам. Агресия към всякаква проява на мъжество, заклеймено като мачизъм, едва ли не примитивизъм и простотия. Повечето мъже имат влечение към жени, това поквара ли е? Заглеждаме жени, жени ни зяпат, флиртуваме, понякога се стига до секс, връзка, любов, брак. Къде е покварата? Някои имат нужда от много и нови партньори, защо да са хищници и по-лоши ли са от онези, ка които чкиите са достатъчни? Жените издават ясни сигнали какво искат и очакват, от кого, кога и къде. Лесно е да отговориш на сигнал. Ако сигнала не е ясен, питаш, къде е престъплението и покварата? Жени ме заглеждат, закачат, флиртуват, жертва ли съм? Или съм излъчил сигнал, който е разбран правилно? Жена ми е казвала в прав текст: "Нуждая се от секс". Получавал съм смс: "Искам да ме ееш"-тези жени хищници ли са? Трябва ли да се обединим срещу тях? Държа се мило с жени, които ми харесват, отправям комплименти, флиртувам, понякога искам. Внимателен съм и се съобразявам коя какъв сигнал подава. Престъпно ли е, аморално ли е? Морално ли е да караш на ч*кии и да не излъчваш нищо към жените? Какво искат американките? Да се забрани пола, земното притегляне, сезоните, космоса?

с две думи: Там където РАБОТИШ /изкарваш парите си/ не си вади ХуБаВия...освен ако това не ти е работата :-)))

laplandetza

Тва , япродуцент не е работа ,а призвание, хахах, тъй позволено е да возиш,............ пък и да те извозят. хахах

Искат работата им да не зависи от това дали са се съгласили да легнат с някой. Той не е чакал сигнали, даже като са му казвали не, страхът им го е възбуждал. Едно от момичетата се заключило в банята докато я гонел из хотелската стая, като отваря вратата онзи стои отвън и мастурбира. както какъв сигнал мислтите, че е интерпретирал?

повехнаха, нема роли, сега да се прават на омърсени и изоставени? КЪСНО КАКО! С ПЪРВИА ИЗКАРАН ДОЛАР ПО ГРЪБ ГУБИШ ПРАВАТА ДА МИ ЧЕТЕШ МОРАЛЕС. ПОТЯПЬЙ СЕ.

А как навремето Джулия Робъртс е станала звезда с милионни договори? Като талант не изпъква над масата актриси, които остават слабо известни до края на кариерите си.

не става ? само за

лицемерието на холивуд е потресаващо.на всички е ясно,че при тази безмилостна комкуренция да се пробие в холивуд,всички тези звезди дето се правият на много морални и съвестни,са минали през продуцентското диванче,дали това или нечие друго-и то с охота и по своя инициатива,готови на всичко да се докопат до слава,звезден сатут и милиони.поне да си мълчат,че са смешни!

...много измислен "морал " !...американското общество е абсолютно деградирало !..проблема е ,че тази си деградацiя я налагат като модел за света !...всички изкривености в обшецвото трагват от Xоливyд !

И като в какво практически се изразява това обединение? Непокварените ще манифестират със знамена или ще колят и дерат живи покварените? .... Ама аман от празнословие. Нещата в живота са прости и изискват отговор като в Библията - Да Да или Не Не....

Смях! Всички мълчали 20 години и сега грачат. Западнато общество е тотално сбъркано! Нито ги е изнасилил нито нищо. Мацките са искали да драпат нагоре в ерархията искали са роли и милиони и ето получили са ги

Не е сбъркано пич! Просто навсякъде има страх. В западното обаче, тези неща стават ясни докато виновния е още жив и си получава после заслуженото. В нашето, пак става ясно, но 10 години след като е умрял виновния. А ти за объркано общество не ми говори, защото си роден и възпитан точно от най обърканото общество.

А ти колко патки изяде, преди да достигнеш дотук. Ама сега сме морални! Истината е, че докато има предлагане, ще има търсене. Не е виновен тоя който яде баницата! Да си бяхте седяли морални и работехте по независими продукции. Ама не! Парите изкушават!

и изведнъж всички жени станаха жертви и некадърните леки жени които се опитват със секс да достигнат върховете изчезнаха от лицето на земята!!! мда непорочните девици от холивуд! не че защитавам този тип но най-вероятно отношението му към жените е такова защото 90% от актрисите са му се предлагали! има много боклук и сред жените както и сред мъжете

Хайде сега глупости! Тая поквара ако беше по -хубав,нали. Двойни стандарти. Всички са п....ли и са тръгнали да се жалват

защо не дойдеш в БГ, та да си отживееш и да нямаш никакъв проблем с обединенията срещу покварата. Тук това е национален спорт и които го практикуват ги дават по ТВ-то като ВИП-ове. Пълно е с актриси, моделки, певици, силиконки и обикновени проститутки, които си изкарват прехраната с междукрачието си. И никой няма да те съди, даже ще те величаят като ментор.

Засрамете се хора! Как е възможно от 5 коментара и петте да защитават продуцента и да плюят жертвите?! Такива хора ли живеят в България? Та вие сте по-големи изроди и от тоя, защото подкрепяте подобно поведение. Долни сеирджии!

А "жертвите" дали ще върнат парите на този чичко? Дълбоко се съмнявам!

Двоен стандарт. Не го защитавам но в този бизнес това е практика. Да бяха подали оплаквания а не да приемат роли и компенсации.

А, добро утро!

Холивудските барбантии се сетиха,че могат да си вземат индулгенции без пари на гърба на тоя нерез.Смешно.

с гайдите? Та, в този спорт нашите смешни дами, странно включени във ВИП новини, са къде-къде напред! Всяка родна кифла това прави - да омачка чаршафите на богат чичко. Откъде иначе имат луксозни лимозини и висок стандарт, без един истински трудов ден???

лимУзини

Хамериканските актриси щели да се обединяват срещу покварата. Да се смееш ли да се чудиш ли. Или може би да обедняли, та сега са решили да изкарат пари от тоя Харви?

да бе! кога са я опънали като млада не се е оплаквала! сега , айде да се обединим!

Поредната сапунка. Застаряващи брантии се оплакват че на младини са били леки жени, много смях!