Лорънс: Насилиха ме да отслабна 7 кг за 14 дни

Все повече звезди се оплакват от тормоз, свързан с телата им, в началото на кариерите си. Сред тях са и Дженифър Лорънс, и Рийз Уидърспуун.

Обратно в новината

Коментари - Лорънс: Насилиха ме да отслабна 7 кг за 14 дни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, вече се оляха. Бента се отприщи. Очаквам скоро време да започнат да се оплакват че са ги карали да стават в 6 сутринта в Неделя за снимки.

Мен пък ме насилиха да изкарам висше, че да мога да работя настоящата си работа :)

И защо не каза нищо за диетата????

Диетата е само секс и вода.

Това... мечтата да си известна и увереността, че си огромен талант, който ще пробие сам и без женски врътки, се изпарява още при първата роля. Дори и да са такива наивки - а майките или агентите им хич не са такива - бързо разбират, че жената си изработва шансовете през леглото. Това важи не само за Холивуд, а и за бизнеса дори. Та затова, като чуя за успешни бизнес дами, ми е ясно, че зад тях стои някой чичко-паричко с мераци. Женските кариери са като първия милион - ако потръгне, не питай откъде се е взел или с кого е била дамата в самото начало. После може и да придобие тежест, към 50-те, когато може и сама да си плаща. Толкова за равнопоставеността между половете.

Вашите близки жени сигурно нямат никакви професионални амбиции в такъв случай, или за тях не важи правилото с леглото?

...Лорънс е трябвало да каже на продуцентката: "Аз съм дебела, не ставам за ролята. Търсете друга." Защото иначе в идните години ще очаквам Адел в ролята на някоя балерина...за да е политически коректен продуцентът...

а бе разбирам ги тия дето се оплакват от сексуален тормоз, ама тая да реве, че я накарали да отслабне за хонорар в милионите е смешно. Колцина биха отказали две седмици дори пълен глад ако на края им ще получат някой друг милион.

В началото на кариерата и, когато е била никому не известна едва ли хонорара е бил милиони......

И какво се оказа? Холивуд се състои от изнасилвачи и невръстни, девствени актриси!!! Като не искаш да те щипат, не се хващай на хорото.

На 15г не ги взимаш ти тия решения. И това като довод също е уникално тъпо. с една дума всякакви извратеняци могат да си пипат и насилват и ако искаш роля, трябва да им дадеш... Закони за тях няма ли? Или те са над тия неща

разбират, че са изнасилени 20-30 години по- късно...

Със сигурност доста актриси са се отказали, заради тези посегателства! Аз се отказах!

Но всъщност защо проговарят чак сега? Това е по интересно. Иначе имаше един филм за мръсотиите на Холивуд навремето. И там казаха следното. "Най-лесния начин да стане мъж милионер в холивуд е ако патката му тежи половин кило..."

То май стана повече от мода холивудските звезди да обясняват, че са били изнасилвани в началото на кариерата си...като че ли ако не кажеш, че си била изнасилена не можеш да се появиш в приличното общество.

плюе срещу тръмп ама сега режисьорите били я насилвали... проста офца

тове е се едно, некой войник да се оплаче, че командира го насилил да земе автомат и да стреля по врагъ, че и да убие 2-3-5 или колкот може. Мръсни гадни кучки! ПОЛУЧИЛИ МИЛИОНИ, ВЪЗМОЖНОСТИ, ВНИМАНИЕ, ЛЕГИТИМАЦИА В ОБЩЕСТВОТО И РЕВЪТ, ЧЕ БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ. КУРШУМ ЗА ВАС! О,не, цел пълнител. пОТАПЯЙ СЕ.

Така може да мисли само един злобен и малък човек. За 2-3 успели артистки, седят хиляди неуспяли. Нормално ли е за теб една жена да трябва да си отваря краката за да получи работа? Това е само един пример в Холивуд, но го има навсякъде и не на последно място в БГ. И да, да ти отговоря на въпроса за войника - може! И много от нацистките войници след ВСВ изправени пред съд плеадират именно това, за да смекчат наказанията. Газовите камери са били въведени именно за това - защото редовите войници, които е трябвало да правят екзекуциите не са издържали на темпото и е трябвало по-бърз и лесен начин да убиват хора. Има много писма от този период от войници, които са били на ръба на полудяването. Но ти приемерно откъде може да знаеш такива неща, не че те интересува де... не че и утре няма да имаш дъщеря на 15г, която ще я насили някой я за една оценка в училище, я за да й хвърли една работа като пиклива сервитьорка. И аз тогава ще ти кажа, че твойта е за куршум, ако се оплаква...

За да получиш, първо трябва да дадеш!

Брутална сцена.

papion

На Лорънс не и вярвам, при този баща-режисьор и продуцент в Холивуд, какво се е загрижила да отслабва за филм. Сега е модерно да се оплакват от сексуален тормоз, но това са актриси, които сами са си пробивали път в Холивуд, а на нея тати и проправя същия.

Извинявай къде точно прочете, че баща и е режисьор ???

Пак като не са я накарали да прави секс с продуцента, режисьора и др. ...

О боже значи я "насилили" и ако не отслабнела нямало да получи ролята? а тя защо се е насилвала за роля на слаба жена когато е била дебела окосмена крава?

Тази получи Оскар, а е толкова бездарна...

Аз свалих 30кг за роля. Не рева за сексизъм.

И кво - Крисчън Бейл също е отслабвал драстично за роля. Ама не реве за сексизъм.

Мда, за това сте известни. Със сигурност има стотици и хиляди момичета, отказали да са част от тази поквара и запазили честта си за сметка на парите. Вие, скъпи мои "звезди" сте решили да се продавате и да си мълчите. Сега гракнахте с пълно гърло. Малко късно, нали? Продали сте се, взели сте парите и сега играта не Ви харесва?

Добре де, защо обвинявате момичетата за покварата в този бизнес? Сам казвате, много са се отказали за да не бъдат подложени на такива унижения. А униженията откъде идват? От мъвете с власт в тази индустрия. Защо въобще пред една жена да трябва да стои този избор? Защо трябва да го има това "или, или"? наистина ли сте готов да поставите вината върху раменете на 16-годишно момиче, каквото тя е била тогава, а не върху човекът, позволил си да и налети, и агентите, които са я съветвали да си мълчи?

Да бъдат унижени, но да забогатеят и да станат известни. Или да си запазят честта. А защо трябва да има такъв избор- Ами това е ЖИВОТЪТ -- поставя ни пред низ от избори без да ни пита!!!

А защо въобще трябва една жена да е изправена пред подобен избор? Откъде идват униженията, на които трябва да избереш дали да се подложиш, ако искаш да постигнеш успех? От мъжете с власт, които поставят подобни условия. Сам казвате, много са се отказали за да не минават през това. А първопричината къде е? Сериозно ли поставяте вината на раменете на 16-годишно момиче, каквото тя е била тогава, а не върху този, който си е позволил да и посегне и върху агентите, които са я съветвали да си мълчи? Ако някой си позвили да постави подобен ултиматум пред дъщеря ви например, тя ли ще е виновна, или той?

...Холивуд, за да получат роля повечето актриси. И то повече от доброволно. Но после, след години, изживяват катарзис. Изведнъж откриват Бог... Ама лесно да откриеш Бог и да си моралист на пълен тумбак, задоволен отвсякъде. Много по- трудно е да го направиш, когато ти стърже стомаха и си никой. Истината е, че ИЗБОРЪТ, а не обстоятелствата, определя Човекът !!!

Като не е искала да отслабне, никой не е можел да я задължи. Щяла е да си продава кифтета в МД и толкова. Ама не, тя иска да е "звезда" и да е богата. Тогава да не ми мрънка.

А га яде кифтетата ни рива Да ролята го изисква, като не ти харесва не участваш. Видяхме черен Орфей, дайте сега да видим 80 годишна Ана Каренина от китайски произход или трансгендер. Тези съвсем изтрещяха.

Ако ролята е изисквала слаба актриса много ясно, че ще искат да отслабнеш.

Че всички т.н. успели и известни жени са такива не заради талант и трудолюбие, а заради услуги, които са били карани да правят!? Жалки са! Защото сигурно има десет пъти повече жени от тях, които са отказали да станат звезди, за да си запазят достойнството! Да бяха дали гласност на мига, а не сега да се правят на смели и на жертви!!! Аз така разбирам нещата, повлиян от случващото се през последната седмица- две...

Ай сега, всичките тормозени. А га яди кифтета ни рива? Нито една обаче не се е оплакала от получените роли или хонорари за тях. Всичките искат на хляба мекото и се натискат да са актриси. Това, че са избрали да си отворят краката, за да (ги) пробият си е тяхно решение.

Така си е-доста лицемерно звучат техните оплаквания,пък и с 30-на години закъснение. Интересно като са толкова морални,чисти и възвишени защо не се отказаха от ролите,получени по толкова вулгарен и неморален начин.

Такава е цената, която са платили и продължават да плащат. Публична тайна е, че Холивуд е "Меката" на проституцията, при положение, че дори Джеки Чан е стартирал кариерата си с порно филм, за какво да си говорим?! Целта оправдава средствата и толкова! Въпрос на ценностна система. Холивудската е такава. И не само. Ако си никой и искаш да станеш богат и известен на всяка цена, правиш много, много компромиси и посли си търсиш психоаналитик, посягаш към наркотиците и т.н. и т.н.