Ким Катрал: Нямам деца заради ”Сексът и градът”

Звездата от сериала "Сексът и градът" Ким Катрал каза, че една от причините да няма деца е натовареният график на заснемането му.

Обратно в новината

Коментари - Ким Катрал: Нямам деца заради ”Сексът и градът” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В битието в което живеем живота е най-ценен. Заради него е всичко останало.

Стига сте придиряли бе, за едно внуче подлудихте хората.

И, успех, нека всички бъдат доволни, някой ден.

Чета коментарите и не мога да се начудя - жените, били такива, жените били онакива, това не искали, онова не искали живеело им се и т. н., ама моля ви се, къде са мъжете в цялата тази работа, и не ми излизайте с номера за биологическия часовник на жените защото 60 години са такива каквито за жените такива и за мъжете. Деца се създават от двама, ама мъжете и те по течението се движат и все са в сянка щом стане дума за деца и отговорности.

Изобщо не се учудвам, че има такива коментари. В БГ една жена сама ражда и сама гледа децата си. Мъжете са тука за 5мин удоволствие и най-много за финансова подкрепа. Другото, оправяй се сама, както можеш, пък ако не можеш, той без никакво притеснение ще ти кръшка. Затова инстинктивно жените гледат да забавят този момент докато се почувстват сигурни в бъдещето си и намерят партньор, на който могат да разчитат поне малко. На 25г момче как да му разчиташ за семейство? На него гащите му са огън, главата му е по барове и чалготеки....

Тези 25-годишните младежи с други мъже ли изневеряват? И от двата пола има читави, има и такива, от които нищо не става. Нормално. Ако си с акъла си, ще си намериш подходящата половинка.

Звездата от сериала "Сексът и градът" Ким Катрал каза, че една от причините да има пари, а не деца е натовареният график на заснемането му.

велком ин сиганландия. Тук са на почит, размножили се о'вереме. Точка.

И въпреки това, мнозинството ог жените у нас се стремят да станат майки на възраст, на която циганките имат правнуче.

А пък мъжете, които са бащи на децата на тези майки, които са на възраст за правнучета интересно на колко ли са години и що ли до сега не са имали и те деца?

Не ме учудва упоритото и инатливо запъване от половината (или малко повече!) от пишещите. Ялова нация сме. Изчезваме... Това боли, но няма смисъл от сляпо отричане на истината.

агнешкото си е агнешко

Много се радвам, че не си се размножила. Освен че си противна си промила и мозъците на куп мало.умни подрастващи и не само..

За деца се мисли между 20 и 30 годишна възраст на жената, но тогава те правят кариера, живеят си живота, доказват се и т.н. В един момент се сещат, че времето им изтича, но със възрастта проблемите се засилват много. Изказването на Ким Катрал, че когато е била на 42-48 годишна възраст, сераилът й бил попречил да има деца е меко казано безумно.

За деца се мислело между 20 и 30. между 20 и 30 човек си стъпва на краката професионално, ориентира се в лудницата на съвременния живот, ако е късметлия среща любовта и към 30 и нагоре, пак казвам ако има късмет, създава семейство, за което може да се грижи добре.

Другите три актриси от сериала имат деца, като една от тях го е осиновила през 2011-та година. Втората има три две деца - през 2002 и близначки през 2009-та (сурогатна майка). Третата има син роден 2001 година. Сериалът се излъчва от юни 1998 до февруари 2004 година. Как другите успяха, само Ким Катрал не успя да има деца? Вярно е, че е с 9-10 години по-възрастна от другите три, но когато сериалът е започнал вече е късно за нея да има деца. Трябвало е се лекува години преди сериалът, ако се е налагало.

факт е, че много хора вече имат други приоритети и всъщност-не, не искат деца. не че го споделям, но всеки си решава сам.

да точно така е, жената чисто и просто не е искала деца и се оправдава със сериала за пред "обществото", какво сте седнали разбор да й правите по години какво било, що било; съвсем не е задължително, щом е от женски пол да ражда,щото всички го правят...

Нямаш деца, защото си бляла до началото на 40-те. А не защото на 40 и нещо си започнала да снимаш по натоварен график.

Сексът и градът е сниман 19982004 Ким е родена 1956 Да се оправдава с филма е доста тъпо, ако е решила след 42 тепърва да ражда... използвала си е оная работа само за кеф и това е.. сега филма бил крив

По всяка вероятност жената е отговорила на тъп и просташки въпрос защо няма деца. А каква е истината само тя си знае и не дължи на никого никакво обяснение.

Тя се обяснява, а ние коментираме безумното й обяснение - нямала деца, защото след 42 годишна възраст нямала време заради филма!!! А дотогава имала ли е време или е нямала? Да, има много случаи, когато има проблеми с раждането на деца, но тук става дума за някакво измислено оправдание - явно тя се чувства виновна, че няма деца.

то пък много "остро и непросташко" е нарочно да не задаваш въпрос на някой за липсата на деца, щото видите ли то си било "лично решение"?!? То не бе еманципация не бе чудо, в един момент си мисля че жените ще поискат от мъжете и деца да раждат, за да има равноправие все пак - как те така ще се мъчат сами с тази тежест... Истината е далеч по-прозаична: на Запад а сега май и в БГ много от жените считат че до 40 е време за парти и ходене по дискотеки. Бракове, деца? Ауу, няма такова нещо. Мъжете били я мухльовци, я със стари разбирания, я мачо, я не знам си какво. И си пият хапчетата и само за кеф правят секс. То раждането за деца до 30 било за циганките... къде по-възвишено е да се лупаш с нов тъпкач всеки няколко месеца, това вече е дама от класа..

Доста хора не само в Бг нямат деца. Липса на партньор, прекалена ангажираност в работата или медицински показатели. Все пак Ким Катроу ако иска да има дете може да си позволи да осинови такова и да му даде добър старт в живота.

На 61 години ли? По-добре да не го прави.

Ако е здрава какъв е проблема. На кого ще остави наследството си?

Ако нямаш деца по медицински причини е съдба, но заради някакъв филм е избор. Все пак е правила секс през това време и е взела съзнателни мерки да не забременее. Ами да е мислила по-рано, че ще остарее.

Тогава когато е правен филма вече е била дърта за деца. Трябвало е поне 15-20 години преди този сериал да се погрижи да има деца.

Човечеството се сбърка съвсем. И в основата на всичко е човешката алчност. Но всичко ще си дойде на местата някой ден. Дали на нас ще ни харесва е друг въпрос. Може да се окаже, че човека (най-разумното същество известно до момента) е единственото дето се е самоунищожило. Ама еволюция какво да правиш...

Тази говори за времето, когато е била на над 40 години, т.е. вече е изпуснала последния влак. А преди това защо ли не се е погрижила да има деца, когато е трябвало да го направи? Много сбъркана работа.

Това пък от къде го измисли "Деца до 30 години"! Ти да не си от " братята роми".

А ти от извратените модерни, ненаживели се, след децата умираш и край! След 40 ще ги правиш като си пресъхнала и от гърдите сухо мляко излиза! Между 24 и 30 е съвсем нормално за последните 50 години.

Нормално е до трийсет да се раждат деца. Природата си го е измислила кога и как, и затова женският организъм към 40 започва да се променя за времето, когато вече не може да раждат. За сведение, над 35 години вече го водят рискова бременност и жената се наблюдава всеки Божи ден. Извратената толерастия е завладяла и Бг явно. За пръв път чувам, че който роди до трийсет, приличал на циганите.

Според лекарите първото дете е най-добре да се роди преди 25 годишната възраст на жената, но ти явно си от тези дето искат да си поживеят до 50-60 годишна възраст и после олеле майко, каква стана тя.

Всеки прави своя избор и живее с него. Не се вайка и оправдава.

На лечение? Тия американци вече явно не могат да имат деца по естествен начин. Явно по правило и е нормално да не могат да имат деца и преди това трябва да се подложат на лечение.

От един случай Бай Ганьо прави генерален извод за цялата нация... А да питам българите защо нямат деца? Защо сме на първо място в света по отрицателен прираст?

И да се отбележи, че жените в балХар са по-милостиви спрямо бездетните, защото като правило са по-наясно с трудностите по едно родителство, по инстинкт може би. Машленцата дивеат от злоба - чудно ми еоткъде се пръкнаха тея изруди, толко злобни? В момента балХар е по-зле като демографска картинка дори и от Америка, ама те тека, да си поплуят ......и хич не им хрумва, че те самите се поржът на по-голем огин. Ас това го намирам за по-обезпокоително, отколкото факта, че на една жена й се е случило да не може да има деца, защото много е чакала или по друга причина. Индустриализацията, джънк фууд, флуорирането на водата, кемтрейлите, белата мафия, радиацията, стреса, за тея маШленца не са проблеми..... Сички масово страдът от стерилитет по тея държави, а най-ного маШленцата са стерилни......ама на, те требе да се изфърлът по фапроса.....и то неграмотно.... Ако го питаш колко бебета е отгледал самия той със собствените си ръце, цифрата ше е нула, ама той ше е първи да сере....

Не е баш единичен случай. Навсякъде и повсеместно се мъчат над 40, че и нагоре как да върнат времето. Ненаживели се и после светът им е крив. Където има проблем наистина, разбирама, но там където от егоизъм си живели цял живот и се присетили на 45, че искат деца - нямат оправдание и такива жени са ми неприятни и далече, много далече от такива закъснели матрони.