Марги срещу Тото на финала на VIP Brother

Тото, Марги, Александра, Мегз и Джулиана ще се борят за титлата “Любима звезда на България“ на финала на VIP Brother в петък, 10 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Марги срещу Тото на финала на VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То какво ли свястно остана в иначе красивата ни Родина,та искаме и предаването да е такова. МАРГИ ХРАНОВА може да е с кукуригу,но 50г и се слушат песните,а на Тото безмозъчните бръщолевения ще се забравят щом се появи някой с още по-малоумни текстове-но жалко за подрастващите-жертви на новото време-не ми се мисли какво ще стане след 20г със сегашните деца щом Тото,Гери Никол и тем подобни им са идоли.

Aко двата фалшификата Aлех и Gани не напуснат предаването преди другите - значи или всичко е предварително нагласено или наистина сме народ от малоумници.

Точно преди 2-3 дни ми се мерна някъде статия, че ще останат да се борят на финала точно тези изброени! Всичко е някакъв фарс, като цялата държава!

Както миналата година спечели Миглена Ангелова, защото е най-популярна и разпознаваема от повечето българи, така и тази година ще спечели Маргарита Хранова по същите причини. Хващам бас за това !

Силиконка, истеричка или псевдо рапър - любима звезда на БГ. Изберете сами...

Meгъз да иде да се лекува най-после

Много добре се беш изказал някой, че Марги влезе като Маргарита Хранова, а ще излезе като баба Марга. По-добре да не беше влизала да не се излага. И с това кукуриго на една страна, спомен от диско епохата и опит да се направи на съвременна, просто довърши драгите зрители.

Защо не пратихте баба Марги при внуците й, бе, няма работа в шоуто!

Всяко нещо с времето си. Марги има своите песни и е имала своята публика едно време. Сега са нужни други качества за сцената, както и друг вид музика, за да се оцелява. Старомодна е, нищо интересно, а дори и не пее вече. За нови песни и изобщо живот в изкуството, да не говорим - никаква я няма. Ако спечели тя, то това ще е реверанс на Брадъра към нея. Но няма да е истината, която хората усещат. А Тото може да е всякакъв - сантиментален, пресилен, патетичен и приповдигнат на моменти, но е човек на днешното време - той сега действа, бори се, опитва се да си пробива път, да върви напред и да се развива. Логично е той да спечели. За катерицата изобщо не ми се говори - дупка в човечеството. Дано не я пробутат за победителка.

Тото е бивш футболист , който като разбрал , че във футбола няма да го бъде и пропял.Заедно с партньора си също бивш футболист нареждат едни думи под един и същ ритъм и наричат това пеене.Очаквам скоро да излезе триото Ивелин Попов , Тодор Неделев и Светльо Дяков.Преди певците пееха , а футболистите ритаха и всичко беше наред.Сега всичко е с главата надолу.

гледах клипове на тото и скандау-то му.моля ,погледнете ги,хубаво вижте с какво израстват децата ни,с какво забогатява този мургав д р и с лйо,надменно ленив и високомерен наглец,и го сложете до маргито хранова!?!>какви времена настъпиха боже,да сравняват розата и лайното,и слепи да не разбират разликата!!!

Ако спечели Александра значи всичко е нагласено , все пак мъжа й работи в нова телевизия. Най-много ще гласуват сигурно за Мегз, всички момиченца от 7-18 г. са й фенки.

Мегз изглежда атрактивно или поне се носи по последните тенденции и също така има собствен бизнес. Нормално е младите момичета да й се възхищават. Просто нямаме добри женски ролеви модели по принцип да покажем на младите момичета и затова Мегз се откроява.

Без да омаловажавам постиженията (не че има кой знае какви постижения) на Маргарита Хранова, просто си разсъждавам на глас. Някак си в България имаме някакво заложено уважение към поп звездите от близкото минало без да ги познаваме кой знае колко, а те са си хора като всички останали със своите недостатъци и пороци. Чудя се дали след 30 години така ще трябва да уважаваме Криско, 100 кила и поп-фолк певиците, които са сегашните поп звезди. Според мен, който се е решил да влзе в този формат, вече е загубил всичко звездно в себе си и го прави само и единствено за пари и съживяване на имиджа си. Това само по себе си не говори добре за моралните качества на дадения индивид. Не знам, може и да не съм прав, но на мен ми идва малко пошло цялото нещо.

Не се излагай Маргарита Хранова е на светлинни години и като глас и като начин на пеене.Това си е звезда , която е пълна с качества , а Криско освен да мрънка в микрофона едно и също до припадък нищо друго не умее.За поп-фолк певиците това важи още повече и освен да размятат крака , задник и гърди с нищо друго не можеш да ги запомниш.Песните на Маргарита Хранова ще се слушат винаги, защото са качествени и имат смисъл.Това е смисълът на музиката - да се насладиш , да се разчустваш , да се усмихваш и тн.

Факт, напълно съм съгласен, но сега времената са други и дали ни харесва или не популярните изпълнители са други. Просто се чудех защо автоматично уважаваме популярните личности като хора и им влагаме качества, които не притежават. Реално те са се доказали само като таланти (спортни или артистични), но не и като личности. Затова в такива предавания хората се разочароват от звездите, защото те се разкриват като личности, а не като сценичен образ.

Чак такова величаене на комунистически вкаменелости, които лежат на стари лаври, не бива. Държавата им е осигурила комфорта да се развиват и правят име. То така всеки знае. Да я питам как би оцеляла Хранова и такива като нея на днешно време - да речем, че има гласови данни и талант. Ще оцелее, ама друг път. Даже никой няма и да чуе за нея. Всяко нещо с времето си. Не преувеличавай.

Ако се интересувате от бизнес кариерата на Тото, отворете в Интернет клиповете му с Лъчо. Невероятен цинизъм, пошлост и перверзии! И ако това е новият идол на нашите деца /"Бъдещето на България"/, тогава проф. Иво Христов с основание твърди, че 80% от българите са дебили!!!

Никакъв идол не е. Поне не и толкова, колкото твърди. Шум да се вдига ... И заглавието на статията е тенденциозно.

ДЕБИЛ ХРИСТО ЛИ СТАВА ДУМА. ТОЙ НЕ Е ПРОФЕСОР. КОМУНОИДИТЕ МУ ИЗМИСЛИХА ТИТЛАТА.

по-добре марги срещу мегз на финал. при цялата си чудатост, да не кажа друга дума, мегз има повече качества от облещения рапър, който до средата на формата добре си дремна. а има и нещо друго, цялото реалити тази година го направиха мегз и оня отвратителен човечец шеф петроф. уж е минал месец, а дори не мога да си спомня кои други бяха вътре. марги, при цялото ми уважение, просто не е много подходяща за такъв формат.

браво,съгласен

Джуляна Гани е срам за българката. За такива жени има други предавания. Mоже ли да се лансира такъв измислен индивид? C какво е пример за младите? Kакво е постигнала в живота си, освен да пъчи фалшивата си външност (която дори не е естетична) и да се xвали с имотност, за която не е допринесла с нищо.

На мен ми прилича на тъмно зелен травестит

предполагам, че ти прилича на тъмно-зелен травестит по простата причина, че Е тъмно-зелен травестит.

В крайна сметка ще спечели този, който реши ВИП брадър.

Гледала съм няколко епизода точно защото участниците не ме радват.Ако Маргарита Хранова спечели ще е добре,не защото съм и фен.Иначе ако е друг ще имаме обяснение за пълната деградация на нацията.

Тото? И после се сърдите, когато някой констатира, че 80% от БГ-тата са дебили! И на мен не ми е приятно, но имам доблестта да призна истината - българския народ тотално пропадна.

Само Маргарита е достойна, за другите не ми се говори даже...

Маргарита Хранова е истинска звезда, а този Тото е един аграрен врачански овчарин, който не носи на пиене и има сериозни психични отклонения. Няма шанс!

ДАНО НЯМА!!!

Дано да спечели Тото. Аман от самодоволни нищо неправещи комунистически търтеи като Хранова. Такива много. Пенсионерска нация с нагли пенсионери се превърна България. Които само искат уважение и най-вече пари, заради това, че били остарели. А че младите хора умират от инфаркти и инсулти на по трийсет години от напрегнатия днешен живот, никой не забелязва. Не одобрявам да се величае чак до такава степен Хранова. Изпяла си е песента и сега нищо не върши. За разлика от Лили Иванова примерно, която нито ще се унижи някога да влезе в брадър с кукуригу на една страна по цял ден и излежаваща се по анцунг, нито ще спре да твори. Ето това е звезда.

Всъщност, не е сигурно - това добър повод ли е да го преместя?

Добре е, че Петканов излетя оттам. Ако беше спечелил той, за какъв пример на "младите" можеше да стане? Пример за тъпота, лигавене, рогоносене и широооки едрозъби усмивки - уж от добродушие.

Po-skoro Alexandra ne mozhe da bade primer za mladite - povarchnostna i ligava, izvestna s izneverite si (na neya ne mozhe da se razchita), dokato Petkanov e inteligenten i nacheten. Zabite ne sa vazhni, po-strashno e da niamash mozak.

М.Хранова е популярна сред по старото поколение ,от 45 + години, от което гласува малка част.Естествено ,че заслужава избора,но на такава възраст,хората са пример с делата си назад във времето,сега естествено са пасивни и смирени,което не се котира днес. Тото е разкрачен между младоста и популярноста си,която му се стоварва като чук върху главата и го кара да прави глупости които се харесват на младите,нафукан,агресивен и после с леки завои по моралната пътека,за отчет пред по старите.За Джулка и Александра...ами те са разглезени кифли и така ще си отидат,като се правят на наивни и простодушни одъртяващи деца.Защо/?/, защото видяхме колко по висок е айкюто на Джулиана и каква злоба изкарва,колко лицемерна и повратлива" в отношенията си е.Александра е безхарактерна неясна за самата себе си личност . Ако трябва да сме честни Миглена е най праволинейна и с характер и не напразно дъщерята на Сашка Васева я посочи преди майка си в предпочитанията.Това дете забележете,че каза : "Мегз,майка и Енджи"."Майка " - ясно защо,Енджи, заради роклите за принцеса, а Мегз ,не разбрах,но категоричноста на това дете казва много.

Маргарита Хранова е класа. А кой е този и защо е разкрачен, както казваш... Не знам. Ами да си затвори краката и да прави кариера. Примерно...

БРЦК

Тото първо да се научи да пие, и после да печели. Егати иронията - врачанин дето не може да пие.

Не съм гледала много от предаването, но като цяло Тото ми е много антипатичен. Младо момче с успехи, а толкова е негативен и агресивен по един такъв пасивен начин. Явно е имал някакви изцепки, които не съм видяла, но просто от начина му на говорене и позициите, които заема по различни теми, ми е антипатичен. Но мже би затова хората ще гласуват за него.

Преди повече от месец казах че избрания победител е Джулиана, толкова е очевидно! Тото лай..то няма шанс. Той ми е най-противния от всички. Толкова е фалшив и такъв театър играе, че не мога да го гледам!

Вай-недостойна да спечели е Джугани. Джугани татуираната древна труженичка от ромски произход със силиконовите зурли. Вчера за полуфинал се беше барнала в изрязан червен латекс. Може би е подходяща за пошло порно,но не и за победител в това шоу. Арабката беше фина и премерена-не може да спечели само заради това,че е арабка и отзвука на световната политика дава отражение върху живота на малкия човек. Марги Хранова е от едно друго поколение,майка и баба премерена и достойна жена. Мегз се стреми към бизнес. Джугани е като пришка на дъто при тях. Който и да спечели само не и Джугани. Но като знам как ни тикат към профанизация и циганизация нищо чудно и да е тя. И дира коментара не е спам и не накърнява ничие име така че без триене

Podkrepiam komentara

наистина оглупява нацията,щом някой тото се равнява до маги хранова.кои млади хора са му фенове-14-15-16годишни пикли и пубери.?и на какво ги учи този -да стрелят по полицая,да шмъркат ,и други рапглупости.такава агресия на 26години,към татевите му годи-ни хора,после станал друг?живее с мръсни пари,на гърба на тинейджъри,които трови с агресивна "музика".мъчно ми е за маги хранова!

Май само Маргарита и Тото са наистина най-достойни и най-важното - най нормални. Всички други да ходят да си лекуват лудостите с професионална помощ или да се връщат по пилоните, където им е мястото.

Тотко ли ? Този, който се активира накрая и се изкара "доброто момче". Добре ви е заблудил.

Дано зъбла да не спечели и да се скрие в същата миша дупка, откъдето е изпълзяла.

Кой е тоя зъбла?

Добре че пишете за Биг Брадър, та да научим за някой си Тото - къфто и да е там... Много популярна личност, бабите на село само за него говорят...

Извинявайте, но защо всяко нещо трябва да е нещо, което интересува бабите на село. Тото е изключително популярен сред младите хора. Бабите на село си харесват Марги и в това няма нищо лошо, така както няма лошо младите да си имат идолите на своето поколение.

Извинявайте, другарю, съжалявам, че не разбирате изрази с идиоми... И не... наистина не трябва бабите на село да се вълнуват от всичко... Най-малко от Тото...

Заглавието ви е подвеждащо. Не са двама финалисти само. Джулиана ще спечели.

Ужас! НЕ!

Поправете си информацията. Вчера не Марги, а Сашка призова жените над 50 да не се предават и че живота започва след 50

правилно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.