Шарън Стоун с разголена фотосесия на 59

На 59-години Шарън Стоун продължава да е изключително привлекателна.

Обратно в новината

Коментари - Шарън Стоун с разголена фотосесия на 59 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази съблазняваше мъжете като ходеше без гащи, разкрачваше се и показваше голите си прелести между краката. Мъжете се вдървяваха моментално и и го набиваха тутакси до макарите.

Що бастуни съм излъскал на нея в "Първичен инстинкт"...

.... ако знаете само колко злобарки съм измлаткал по снимките на тази порочна milf-ка

Само за статистиката, би ли споделил имаш ли жена, и ако да - тя доволна ли е от секса с тебе?

Истината е , че млади изглеждат само младите хора. Една жена на 59 не може да изглежда като да е на 20 години, те е просто една баба която се дегизира като 20 годишна. Да, можеш да остаряваш красиво и без да се напъваш да изглеждаш непременно по млада.

Да се самоопределяш като "баба" на 55 годишна възраст е признак не тежка балканска простотия и комплекси. Една себеуважаваща се жена на тази възраст е преди всичко дама с изграден вкус, обноски и опит. Баба е единствено за внуците си, а грижите са себе си не заслужават укор, а адмирации. Стоун не се опитва да изглежда на 20, а е най-добрата версия на своите 59 години. Това, обаче, е неразбираемо за онези, които и на 20 са били с манталитет на пенсионерки.

Страхотна мацка ще е и на сто!

Hормално е,...в изсъхнала "градинка", никой не налива вода!!;)

Бил е тесен дирник когато е била на 20 години, На 59 г вече има запек по една седмица и от напъване лекичко се е разширил.

Как ли ще е на 100?

Мадамата си е супер и на тези години, а на вас не ви остава друго освен да плювате злобно дребни и жалки душички

Стига с тая бабичка.изглежда кото на 40 г. Може би от бръсненето на краката. Ха ха. Да се радва и да си трае

Kолкото повече остаряват, толкова повече се разголват! 3а жените, е ужасна душевна болка, да виждат как гаснат прожекторите на сцената, и как мъжете си затварят очите при появата им! Tе, не могат да приемат, че са вече Hежелани, Bиснали и Cбръчкани!! Mного, много страдат и ги боли!!;))

Cлагаш минусче, защото истината боли, Hали?? ;))

Жените скъпи искат да са харесвани,но не на всяка цена и не от всички. Жената има чувства,тя е майка-топлина в сърцето за цял живот,тя има професия,тя е човек. И след това секс играчка. Така може да мисли само свиня женомразец. Баба Тонка скъпи е записана със златни букви в българската история. Съжаляваме те. Не страдаме от прасенца като теб.

Човешко е да боли като сравняваш новите си снимки със старите, но поне можеш да работиш по това да бъдеш най- добрата версия на себе си за годините си. Да не си развиеш китката гледайки тези "Виснали и Сбръчкани"

Истинският мъж не казва на жена си че е остаряла и други подобни слова , това е процес на живота.Лигавите мъже все намират мана на жените и като поостареят ги сменят със по млади и после казват жена ми май ми изневерява ....

После се жалват как младата жена ги използвала и изоставила. Остаряването е неизменна част от живота и няма как да бъде избегнато, изключая ранна смърт.

Xм,..станала на 59г. и яздела кон??? Hищо, че е на 59г., пожелах си аз да съм коня, и мен да по язди!!;))

В днешно време жените са ментета, шият цици, устни, шутки и дупета, поставят си лъскави ченета ..само да върви играта и тече парата.

Дааа, бих и го сложил в тесния дирник..

Бил е тесен дирник когато е била на 20 години, На 59 г вече има запек по една седмица и от напъване лекичко се е разширил.

Малее разголена фото сесия със синовете си !

Снимките ми дойдоха в много. На 8-ма снимка, тоя глезен май го е завързала със зелево листо.

Ех тоя фотошоп

Оха тези дебеланки с паласки дето завиждат!Мустакаткеее

драйфа ми се ще повърна

Мисля си че си още много млад индивид щом ти се повръща.Като станеш на тези години после ще разбереш защо ти се е повръщало

Станахме двама!

отчайващо общество в което хората се гордеят само с телата си, но е и с ума си....

Бабишкерница!

Е, на дърти години кво да прави? Или ще се снима гола, или ще се оплаче, че преди 30 години някой продуцент я е щипнал по задника.

Много красива жена!

БЕШЕ!

11 баби, 11 минуса!!;)

А ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ДЕТО ЛЕЖИ В МАВЗОЛЕЯ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД ГО ОБИЖДАТ ЧЕ НЕ БИЛ ЗАПАЗЕН :))

Да бе да,на толкова много години и никакви бръчки-просто не е нормално.Има фотошоп и то много.Хубаво е ,че поддържа фигурата си и се храни здравословно-така ще си поживее още дълго и ще се радва на живота.

Я си поживее, я кой знае. А за радостта забрави - забравена от години и завинаги актриса нема начин да е щастлива.

Нали била умна, значи все ще намери начин да е щастлива, освен ако не й харесва да е нещастна!

бръчките са най малкия проблем .. а и има жени който с леки бръчици са много по красиви от колкото без тях .. въпроса тук е възрастта 60 г .. клетките и се делят по друг начин .. месото мирише не е като на новородено крехко мекичко красиво :) и т н

Стига с това мЕсо, бе. Жените не са за ручане. То ако на младото месото е меко не е добре- бързо и рано увисва. Щото пък твоето на 60 ще е твърдо и ще мирише на ветивер... А Шарън с това бръснене на краката... Ма 2017- та сме... Да и съберем пари да и купим един фотоепилатор щото от работа у градината нема време да си направи... Хеле на втория ден след бръсненето сигурно краката и на настръхнали като на скубана кокошка...

Открай време обича да се разголва ! Веднъж на снимката даже се виждаше тампона и !

Ами нормално... На норма не е работила. Кво да и гледам-фльорца... Набарала е на живота мекото.

Бабо Шарън, где така? - Бързам, Вълчо, тра лала....

Абе що лъже като циганка тая. В едно интервю като беше на четирсет и нещо казваше, че се затваряла в банята с по една бутилка вино и плачела, и пиела, от ужас, че остарява и се сбръчква. После изведнъж на петдесет и нещо се появи в гола фотосесия, очеизвадно след пластична операция на лицето. Дори се коментираше какво точно си е поправяла в лицето. И сега изведнъж , хоп - аз нямам операции, а просто се храня здравословно, тренирам и прочие бози. Мисля, че времето на този сорт лъжи отмина и е старомодно да се лъже дали имаш пластики. Най-много харесвам Джейн Фонда, която честно си призна, че нейното тяло, лице и изобщо външен вид е в резултат на комбинация от хормонални препарати и пластична хирургия. 810

Харесвам я като актриса и ролите им. Дано не се подведе по модата и да обвини някой в секстормоз, че след ролята ѝ в "Първичен инстинкт" това ще бъде смешно!

Остарява красиво. Достойно. Не са само кремове, ама не се е и опнала оперативно като сума ти холивудски екс хубавици, дето на хора не приличат.

Да, бе, ти си бил страшно информиран относно пластиките на БИВШИТЕ звезди.

Тия крака със старателно бръснене ли ставали? Та те са като изваяни.

е дали е звезда може ли да се мери с нашите "звезди"?

По принцип става много за медицински филми ...с учебна цел имам пред вид.