Мелания остана без Доналд Тръмп в Китай

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп посети прочутата Велика китайска стена в Мутяню, на два часа от центъра на Пекин.

Обратно в новината

Коментари - Мелания остана без Доналд Тръмп в Китай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е, колеги, естетична хирургия, а не онова в къщата.

Страхотна е. Най-красивата американска президентша. Предишната мунка може само да й диша праха.

убавка е!! хванах се, че съм се замечтал!? ;))

По този начин е най-добре да се види стената - когато е затворена за туристи и има само десетина души на нея, можеш да се насладиш напълно. За съжаление, обикновеният човек там вижда единствено една голяма блъсканица и почти нищо друго.

Великите дизайнери,които се изцепиха,че никога няма да я "обличат" сега сигурно се изяждат от яд,защото Мелания и без техните дрехи винаги е съвършено облечена и е вярна на Долче и Габана,които от самото начало я подкрепяха. Красива жена-дори и в пресата,която до скоро я иронизираше за щяло и нещяло започнаха да оценяват стила и поведението й.

Хах, и аз това си мисля почти всеки път като я видя на снимка в някоя новина. Сто процента си ядат г..а от яд.

невероятно красива кела

На 2 часа път от центъра на Пекин. Кажете на няколкостотин метра от края на града и толкоз.

Оьзадачавам се, как на 2 часа път от пекин. Китайската стена не беше ли по-далеч на север. Ма айде от мене да мине, отивам да гледам гугле мапс и 3Д. Прекрасна жена. Мислим, че тя прави реклама по света на белите жени. Черните са пощурели на тема, че некой им е обещал да ебът бели. Притеслнително е, щото не знаеш кога некой ке го фане сакатлъка. И не, не се шегувам. Който чете на други езици, знае какво описвам. Черньофците са щурнали да ебът бели жени и да карат колите на белите жЪшленца (те тека го описват, че белия мъШ немал веке тестостерон и не го бивало веке ни да кара кола, ни да чука жена си). И това е умишлена пропаганда, не знам ко ке праите, маШленцата в европа. Ке помагам, стара пушка съм ас, ноооо....на колко да помогнем? е колкото мое де. Немате идеа каква расова омраза се раздухва. Мислим, че сичките седим варху едно черно африканско буре с барут.

моля кажете какво Ви е мнението за Кейт Мидълтън

Само Вие се тревожите за подобни глупости. Другите хора си живеят живота ;)