Мегз: Тото измами зрителите (видео)

Щурата дизайнерка Мегз напусна VIP Brother на трето място. Едва ден след финала тя отново започна битка срещу един от съквартирантите си.

Обратно в новината

Коментари - Мегз: Тото измами зрителите (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Легендата Маргарита Хранова удари дъното с участието си в това предаване. На мен ми показа, че пред парите е готова да срине всичко, което е постигнала в живота си. Срам. Много голямо падение.

Тото бил талантлив...и какъв точно му е талантът на Тото?!

Наричайте Мегз както искате,това е Ваш проблем.Почти никой не прочете между редовете на тази девойка.Нито е злобна,нито е надменна.За съжаление на такива хора веднага се лепва етикет.

Никаква е. И точно тази дума чудесно я охаракеризира, като изключим човката и екстеншъните, де. И татуировките, които са признак на силен интелект и силен характер, разбира се. А силикон, нещо? Кога?

Не ни намесвай ако обичаш в вашите ''Vip'' интриги ! Вие така или иначе сте прокиснало тесто и ще се оправите помежду си !!! Нито ти , нито онзи смешник тото , ще станете по-умни !!!!

Мегз, да знаеш че си супер и недей да обръщаш внимание на злобата. Фактите са че си завършила в Англия и си създала успешно свой бизнес на 26 години. Даваш пример за много млади момичета да не разчитат просто на външния си вид. Вярно е, имаш да доизглаждаш някои черти на характера и малко повече обща култура, но на фона на останалата плява си си много добре.

Външе вид = никакъв . Мозък = НИКАКЪВ . Завършила в Англия , и се върнала в Раковски и попаднала между бг ''vip''-четата = доказателство за пълен аутсайдер !!! Характер -Няма да мине само с изглаждане- голямо дялкане си трябва още , и пак няма гаранции !!!! Не знам на какво си и фен/ка ???!!!

Има човка и екстеншъни, значи е красива, не - супер, мега хипер красива! Ама за нея това няма значение, защото тя на външния си вид не държи! :-D

Aaaaaa - Ти да видиш !!!! Слушай сега Мегъз , нито ти , нито онзи лигльо , нито който и да било дето се правите на много важни ,НЕ струвате и пет пари !!!! Вие сте едни мезмозъчни и лигави същества , които ( както сама се убеди в предаването ) , животът ще ви смачка в момента в който никой няма да се интересува за вас , защото нищо не представлявате ! Вашият ''VIP'' статус е ''измислена простотия'' точно като онси басеин дето 15 ч. се мъчиш да изпразниш с кофи , защото акъла ти е като на хлебарка !!!! Жал ми е за такива като вас , които си вярват , но не могат да разберат колко са жалки !!!

селска кифла,жадна за слава и пари...

Могат ли феновете на този врачански рапър да си го представят колко ще бъде известен и пеещ , когато стане на годините на Марги Хранова? Жената освен, че пее хубаво , изглежда съвсем нормално и прилично за възрастта си. Този Тото след някоя година просто ще бъде забравен, като разните Мишовци Шамари, ванковци и пр. простовати провинциални гъзета, които римуват тавата и кревата. И пеят фалшиво. В този формат единствено Марги и Сашка се държаха нормално.

На мен ми е средно симпатичен, само че за пръв път чух за него, след като влезе в брадъра, та той не е запомнен все още, за да го азбравят.

NUT

на Фантома в къщата - му спря дъха като разбра че не е примата И че Тото никога не е флиртувал с нея...и веднага започна да го напада! отделно театрите и че припада и не може да диша! пълно куку!Я(

Истината е, че Тото отначало си я сваляше и даже й пускаше ръце, а тя не се дърпаше. После в изповедалнята Тото каза, че пет пари не дава за Мегз и ако тя си пада по него, нещо се е заблудила и проблемът си е неин. Това тя го гледа и се почувства засрамена и унижена, а жените тези неща никога не ги прощават. Тя го намрази оттогава и ще го гони до дупка, понеже има обострено чувство за справедливост, мнителна е и най-обича да води безсмислени битки.

Най-достойния го избра народа. Ако психиатриите не бяха в криза, сега мястото на лудата шивачка щеше да бъде в психиятрията. Марга може да е била певица , но толкоз , не е била никога велика с комблудкавежите които пееше, а сега се е превърнала в злобна и заядлива бабичка, която не заслужаваше дори второ място. Тото е обикновен младеж с чувство за справедливост , не е алчен, никога и до поледния момент той живееше в къщата с чувството, че някой друг ще вземе първенството и обичта на младото поколение го оцени и избута напред. Мегз е абсолютно недостойна, защото молеше бигбрадър да я остави нея в къщата, защото била бременна. Това поскоро е проблем от психиатричен характер. Гласовете на народа определят всичко, защото народа е най-мъдър.

А Тотко с какво е по-добър от останалите ? Отявлен лицемер, дребен хитрец, тарикатче. Видяхме го ,когато нападна Б.Петров - лустрото падна.

А Мигленка какъв фарс сътвори в "Черешката.." Пълно ку-ку неспособно на нищо..

Нямаше по-достойно поведение от М.Хранова и Сашка Васева, за това ,че си похапваше ,не виждам да е порок. И освен тях двете ,нямаше други ВИП персони.А Фантома,каквото и да извади срещу който и да е,е все същото.И вярвам ,че се е подсигурила за всеки един от тях

Много злоба се излива по това момиче. Всеки който не се вписва в представите ви за изкривена "нормалност" е психично болен. Ако критериите ми за нормалност са 90% от селяндурите населяващи България, то по-добре да съм луда. Престанете да поставяте диагнози и да се правите на големите експерти.

СКЪПА, НАВЯРНО СИ ЛУДА...НЯМА ЗЛОБА, НЯМА ЗАВИСТ, ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ КРИТЕРИИ И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА....МНОГО СЕЛЯНИ И ГРАЖДАНИ СА ПО-ДОСТОЙНИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ЕЖЕДНЕВНО НИ НАТРАПВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА....ИЗКРИВЕНАТА РЕАЛНОСТ Е НАЧИНА ПО КОЙТО НИ НАТРАПВАТ НЕПРИЯТНИ ХОРА ЗА ВИП ПЕРСОНИ ....

+++++++

Миглено, Биг Брадър приключи. Дано си го забелязала. Спри се с плюнките и мераците да стъпиш отново на главата на някого, докато го удавиш, за да изплуваш ти отгоре.

Имаше ли някой, който да не излиза или да не говори , или да не се среща с никой от външния свят? Не одобрявам Тото за любима звезда, но и Мегъз не ми е любима. В този формат само Маги и Сашка бяха звезди.

Ало Мегз трябва ти и логопед

Талантлив, талантлив, колко талантлив да е врачанският ром? Защо го нямаше на снощните МTV награди, като е толкова талантлив?

Колко да е талантлив? Рядко съм чувала по-фалшиво пеене. А съм чувала доста.

Ти пък! Пеене!?!?!?

Пей той пей на едни други микрофони. Нищо не е случайно.

Госпожице Мегъз как е възможно да си толкова злобна,пък и си грозноватичка Потърси си в Раковски зъболекар или психиатър Жалка си

Когато зелената еуглена еволюирала се превърнала в обикновена Мигуена! И веднага си сложила тунинг , да е по-модата! Много обичах да гледам как риве - професионално го правеше ! Добре , че не съм я виждал наживо ...

То пък Хранова една легенда!!!!!!!!А пък брадара.........простотия и половина........добре,че никога не съм го гледал....

Бе и аз така викам. Добре че Брадъра я изтупа от прахоляка, та да се разровят хората в гугъл и ютуб да проверят коя е тази жена.

Нормално е да се плюе, че всичко е нагласено, ако фаворита ви не е бил Тото. Останалите, които са много повече не толерират лудото егоистично поведение на измислената "дизайнерка", която няма мисъл в главата си освен пари пари и пари. И която е толкова глупава, че не може да сметне елементарно 300 х 20 000 И всички са наясно, че към Маргарита Хранова се прави реверанс към годините и песните й, но нищо повече. Единствено Тото беше най-логичният избор от всички.

Пази боже такова чудо да ти в къщи.

На това нещо му трябва бой до посиняване, без му казваш защо. Ма нЕма да помогне.

Чудя се, какъв Вип е това девойче, което има очевидни психически проблеми или пък набедения рапър тото, който освен простотията, агресивното поведение и лъжите, които изговори във формата не показа нищо ,което е достойно за уважение.Ако това са ни виповете то значи наистина сме стигнали дъното.

Странни са ми тези създания с "човките"! След като са си инплантирали "човеки", защо се изненадват, че е трудно да ги възприемеш след това като човек. Онзи ден видях една такава като нея, ама 50+ годишна, не знам на какво е белег това, може би трябва да означава "Аз съм професионалистка!", но е зверски уродливо, античовешко.

Хаха, тая некадърница като е видяла колко са й паднали продажбите и от паника дай да намерим някой виновен сега.Никой не ти е виновен, катерицо, че се държа толкова зле с хората. И продължаваш да се държиш недостойно. Правилно са казали хората, каквото човек сам си причини и цяло село не може да му го причини.

Тя не се е държала зле с хората, друг в шоуто го правеше. Хората, обаче не могат да направят разликата, което е плашещо.

да бе, сигурно друг крещеше постоянно и се заяждаше за най-дребното нещо. Та чак изкара и адски спокойната и дори флегматична Джулияна от кожата й. То не бяха крясъци, не бе постоянно заяждане, не бе постоянни обвинения за нещо, постоянни недоволства от някого за нещо. Това същество има не нулава толерантност, а толерантност минус безкрайност. Плюс ужасяващо заядлив характер. Съчетано с неспособността й да прави разлика между важно и маловажно, човечно и безчовечно. Трябва да е в лудницата. Или поне да се изследва добре ли е. Това момиче има здравословен проблем и трбява да потърси причаната за поведението си в здравето си. Ако е отговорна към здравето си, ще осъзнае, че конфликтите, които предизвиква нонстоп да резултат от здравословен проблем и ще си направи изследвания.

всеки, пуснал дори и един смс за това предаване, вече се е САМОИЗМАМИЛ! няма изобщо никаква нужда някой да ги мами такива балами-същото, като да хвърлиш доброволно дори и левче за тия "випове" през балкона.

Зинала за пари. Тая няма срам, нито идея какво представлява отстрани и колко е некадъра. Но че е алчна, много е алчна. А Тото един път не каза нещо лошо за нея, дори напротив, възхищаваше й се. Ама то е така - няма ненаказано добро.

Коко Шанел от Раковски, хахахахахаха

Мегъзито и то се срещаше с майка си всяка седмица, къде е ръгнала да обвинява!

По -точно всяка сутрин мекз тичаше към изповедалнята да си води бизнес - разговорите, при което на няколко пъти и правиха забележка да не разпитва, след което отказваше да напусне изповедалнята. Всички въпроси получиха своя отговор, в момента, в който вкараха и мигленината майка, но не спирам да се очудвам на селската и наглост.

Скрий са ма, злобна катерицо! Всички те видяха що за погрозняло от злоба и завист животно си. Още с влизането си се видя как завидя на Енджи за дрехите и куфарите.

ЧЕ ТОВА Е ИСТИНАТА И ЛИЦЕТО НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА- АКО ТОВА Е ФИП - ТЕЖКО НИ И ГОРКО БАЙКО БЪЛГАРИО - ЦИГАРА И АЛКОХОЛ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ БЕШЕ В РЪЦЕТО МУ - ЛУД, ГНЕВЕН, ЗЛОБЕН

Но най-много се видя как хората прогресивно полудяват и са напълно неадекватни от амбиция да си оправят живота в България. Мигленка е живото доказателство за това, че всеки втори в държавата си говори сам по улицата. Лудниците са недостатъчни вече за такива като нея. Няма място. Тя е типичен пример как може да се изтрещи от амбиция да спечелиш пари в Бг, а вечно да не ти се получава. И като не ти се получава и превърташ. Който преследва само парите като нея, така му го начуква живота накрая.

Тото е платил на приатели и тяхни познати да пускат SMS.Затова няма смисъл да се гледа и гласушва!Всичко е фалщименто!

Не Тото е платил (той си има яка фенска маса), а е платила Миглена, но явно недостатъчно

С изключение на Маргарита Хранова измислените" Виповете" във Вип Брадър бяха да хванеш единия да удариш другия-пълна трагедия.

По принцип всички, които са го гледали, и всичко, които са плащали за това нещо, са дълбоко измамени!!!

Лелеееее.. явно съм много зле от към хайлайфа :) Гледам заглавието и си казвам.. "Я Тото Котунио какви ги е свършил и тази сега пък каква е"... влезнах да видя ... то пък някакъв си брадър.... От всички имена написани в публикацията само това на Маргарита Хранова ми говори нещо.... всичко друго (поне на мен ) нищо не ми говори.... лелеееее...

Лелллее...

поредно доказателство че вип брадър е нагласен!

Е, ти сега ли разбра??!!!

За пореден път показа, че не е лицемерка като другите, че казва всичко в очите, това което каза за Мария е на 1000% вярно и да не се прави на жертва, че била изгонена от Гущеров, на всеки мъж ще му писне в даден момент да му слагат рога . Дано има повече млади хора като Мегз да отстояват позиция, да работят , а не само по заведенията, пред компютъра , с наркотици , наргилета , цигари и алкохол да се занимават.

Алоо спортният тотализатор слез на земята и да пуснеш 5 от 35, че като те почна целия ще излезеш на екрана като малки топчици. Веднага да се прекръстиш от Тото на Лото, защото в главичката ти само топки с числа се джуркат. Ай върви да кажеш тиража, ахмак такъв.

Идоли и вип брадър?!?! Тези неща са несъвместими, мила !

Като гледам тая грозница, се радвам, че не съм гледал това долнопробно шоу! И не мисля, че съм загубил нещо! Напротив, спечелил съм времето, загубено от кибиците на тази порнография!

извинете, но всички в тази сценка са ми тотално неизвестни??? нещо направили ли са, с какво са важни??? айде моля ви се сверете си часовника що е то ВИП!

Мигленке, не вървят ли продажбите? Около Коледа традиционно пощите са заети и контейнерите от Китай може да се позабавят.... А че нито Тото, нито друите са били в изолация е повече от ясно. Я кажи ти по колко часа седмично говореше по телефона?

Тая зъбла като е излизала да върти своя бизнес (може би креватен), да не би да не се е срещала с външни хора. В предаването може би всичко е нагласено, но Тото е симпатяга и заслужава победата много повече от тази зъбата и чапата "дизайнерка".

Миглена Каканашева от гр. Раковски се помисли, че е най-уникалният участник във Вип Брадър с тъпия си магарешки инат и ще си популяризира онлайн магазина. Последните две седмици утихна със скандалите заради любовта на зрителите. Не й се получи и сега вади компромати. Интересно от чий телефон са снимани? Тя нали имаше разговори с майка си за великия бизнес? 200 дрешки. Всички по-светнати участници изясняват с договор какво могат да правят и какво не могат между своите юристи и продуцентите. Миглена Каканашева сега с хонорара в нещастен опит да популяризира марката си плаща в онлайн медии и телевизии да се обяснява как са я минали.

Вярвам на Миглена. Тото рязко смени поведението си към края, очевидно посъветван от някого как да излъже зрителите. Фалшива работа отвсякъде. Тото го избраха 10-16 годишните деца.

Какви 10-16годишни го били избрали. Има ли още "бала-мур-ници" да се лъжат да пускат СМС-и в такива измислени и скалъпени предавания? Аз лично невярвам. Освен роднини и приятели едва ли друг гласува.

Хайде пък тя. То как всички сутрин са с прически и грим...за това не гледам вече нагласени предавания за търсещи "да поизтупаме забравата" "звезди".