Д-р Огнянова имала връзка с Калин Терзийски

Актрисата Диана Димитрова, която играе д-р Огнянова в "Откраднат живот", разказа за себе си пред камерите на "Нова".

Обратно в новината

Коментари - Д-р Огнянова имала връзка с Калин Терзийски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах интервюто и ми направи много лошо впечатление, когато разказваше как е видяла труп в морета, как се смееше и не можеше да се въздържи. Най-вероятно тя заради камерите се опитваше да се въздържи, но усмивката напираше. Също това демонстративно пушене. Решила е да е в роля на лошо момиче, но на тази възраст, прехвърлила 30 по мои сметки щом имаме първо академията, после три пропуснати години в натфиз сменяйки преподаватели и накрай изкарване на висше образование и по скоро трябва да се замисли за дете вместо да се прави на лошо момиче. Относно външния вид не е грозна, има нещо интересно в нея, но не е красавица за каквато я представят. Доста е пълна и набита за нераждала жена. Много дебели бедра ми направи впечатление, че има.

Хубава жена! Талантлива като актриса и като художник! Но.....Диянче, не можа ли да изтърпиш 15-20 мин. по време на интервюто за НОВА без да пушиш от цигара в цигара? Грозно, неуважително към зрителите!

Тече някакво активно мероприятие да се рекламира тази жена, което буди подозрения, защото тя не е нищо специално. Има провокативни снимки в които гледа лошо, гледа на секс и до там. Интересно е защо случката с Терзийски се вади при условие, че доколкото разбирам е случка от миналото. Изглежда е с цел самореклама и логично влиза в активното мероприятие, за което споменах в началото.

Значи заради Терзийски това е новина. Некоя от другите влюбени в алкохолика Терзийски ли написа 10000 пъти, че Диана Димитрова изглежда като 50 годишна. Еленке Колева ако си ти споко ти си мноооого по красива и известна актриса и за теб той се пропи. Сега го вадят туй че и зарад Дидка се бил бил пропил ама не е тъй помниииим, помнииим ахахахахахах

като гледам, май "кампанията" приключи, злополучно...А Диана Димитрова си е хубава, талантлива, интелигентна и не се нуждае от одобрението на посредствените.

Направих си труда да проверя мненията едно по едно, и виждам, че поне 80% от тях се повтарят с един и същи стил, един и същи правопис, и едно и също становище... Явно, тази привлекателна млада жена е раздразнила някого до степен да я мрази. Защото такова плюене, с еднакъв похват на писане, веднага идентифицира злобен човек, отхвърлен от тази чаровница. Но, майната му на този злобар, като са му показали вратата, нека миряса и да не гледа нито сериала, нито да чете добрите думи за тази доказала себе си дама, която чудесно е направила, че го е изгонила този измекяр... .

и без да си прави човек труда се вижда, че стилът в коментариите се повтаря и издава злоба и простащина. Простите хора никога не могат да признаят превъзходството на другите и затова завистта и злобата са единственото, с което могат да се изявяват.

се е изхабил да напише 3 стр. негативни и елементарни коментари.Евалата, колко свободно време имат хората! На мен ми харесва момичето, оставете я намира.