Вартан за Джони Холидей: Сърцето ми е разбито

Първата съпруга на Джони Холидей между 1965 и 1980 г. Силви Вартан реагира на кончината му.

Обратно в новината

Коментари - Вартан за Джони Холидей: Сърцето ми е разбито | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВТОРИ ДЕН ФРАНЦУЗИТЕ ПУСКАТ САМО ПЕСНИ НА ДЖОНИ ПО РАДИО-НОСТАЛДЖИ-АСТРА 19.2.ТОВА Е СТРАНА,КОЯТО СИ ЦЕНИ ТАЛАНТИТЕ!ПОЧИВАЙ В МИР МОЙ ИДОЛЕ!!

Бях на негов концерт, по някое време остава сам на сцената само с една куха китара и пак звучи невероятно! Който си може си може! Готин пич.

оооо силвето вартан- посредствена певица, ако изобщо може да се нарече певица. Добре че са еврейските или арменските квито и да са там корени, и бракът и с джони

!!!Деил!!! Силви Вартан има концерти в Париж с The Beatles. Как се родихте такива капути !!!

Безкрайно тъп !

на Франция и европейската младеж през 60-те и 70-те години, но бохемският живот бързо го състари.

И като стар Джони Холидей беше харизматичен и красив мъж!Мъже като Джони не остаряват,а носят онзи пламък,който е в натурата им до края! Беше висок и много привлекателен!

ДЖОНИ ХОЛИДЕЙ ИЛИ КАКТО БЕШЕ ИСТИНСКОТО МУ ИМЕ ЖАН-ФИЛИП СМИТ БЕШЕ МНОГО СТРАСТЕН И НЕЗАВИСИМ ДУХ.ФРАНЦУЗИТЕ ГО НАРИЧАТ ФРЕНСКИЯ 'ЕЛВИС'.В КАРИЕРАТА СИ ВСИЧКИ ПЕСНИ Е ИЗПЯЛ НА ФРЕНСКИ И НАИСТИНА БЕШЕ ГОРД ДА БЪДЕ ФРАНЦУЗИН.ОСВЕН,ЧЕ БЕШЕ КРАСИВ НОСЕШЕ И ТЗИ КАРИЗМА НА СВОБОДНАТА ФРЕНСКА ДУША...НА КОНЦЕРТИТЕ МУ ПРИСЪСТВАХА ЖАН ПОЛ БЕЛМОНДО,АМЕН ДЕЛОН И ДРУГИ ПОПУЛЯРНИ ЛИЧНОСТИ!ПОЧИВАЙ В МИР,ДЖОНИ!

Интересно е,че Силви се самоопределя като българка при условие,че майка й Илона е била унгарска еврейка,а баща й арменец.Сигурно е имало българи от страна на баща й,но по закона на евреите тя е еврейка след като майка й е била еврейка при това не българска.Като жител на Земята е българка,но като гени и произход е трудно да бъде наречена българка.Дори сина на Силви и Джони има еврейски имена Давид Бенямин или както се казва на английски Дейвид БенджаминДжони беше шармантен мъж-не се учудвам,че през целия си живот винаги се е завръщала при него по един или друг повод.Джони е дете на белгиец и французойка,роден в Париж-носеше наистина страстния и непреклонен дух на Французин.Много го харесвах!Мир на душата му!

Maйката на баща й-е българка-баба Славка мисля беше

И Я УВАЖАВАМ, ДРУГ Е ВЪПРОСА:КОЛКО Е БЪЛГАРКА, КАТО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ, НЕ ЗНАМ, ТЯ КАКВА СЕ САМООПРЕДЕЛЯ, ДАЛИ, ЧЕ Е РОДЕНА В БЪЛГАРИЯ, НЯКОИ СА СКЛОННИ ДА Я ПИШАТ БЪЛГАРКА

рип! сина им се казва давид,не деивид

Лека му пръст. Нещо пееше и свиреше на китара, имаше зализан алаброс, русоляв, с дрезгав тембър, нищо особено като певец, но интересен, по-скоро мязаше на актьор. Нещо като нашия емил димитров, но мъжкар. Франсетата си го обичат открай време. Силви беше красавица, и сега е хубава достолепна жена. Не е забравила корените си. Така е в културния нормален свят.

Транслитерацията не е бременна циганка дори, когато се пише на шлйокавица.

НИМА ОЧАКВАШЕ ДА Е БЕЗСМЪРТЕН ?!