Изгониха Луна от Big Brother след бой (видео)

Фолк певицата Луна, която постоянно провокираше съкварирантите си в Big Brother: Most Wanted, стигна до бой и бе изгонена от шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Изгониха Луна от Big Brother след бой (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОЛЯМАТА И ЕДИСТВЕНА ЗАДАЧА НА СЕМ Е ДА УЧАСТВА В РАЗПАДА НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО И ДЪРЖАВА! ТОЛКОВА, РЕКЛАМИ С ИНТИМНИ СЦЕНИ СЕ ПУЩАТ ПРЕЗ ЧАСОВЕТЕ КОГАТО ДЕЦАТА СА ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА, ДОПУСКАТ СЕ ПЕСНИ ДА ИЗЛИЗАТ ПО МЕДИИТЕ С ВИДИМИ НАСИЛСТВЕНИ ИНТИМНИ СЦЕНИ И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ! КАКВО ОЧАКВАТЕ ТО СЕМ ? ТАМ КАКТО И В МС И В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ РАБОТЯТ ПРЕДАТЕЛИ!

СЕМ кога ще затвори Психодиспансера на Хаяско Тупарев в Нови хан? Самият Тупарев е за Карлуково,на Нова бардак тв.да и се отнеме лиценза.

КАК МОЖЕ ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ НАКАЗАНИЯ НА ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА ДЕТО Е ДОПУСНАЛА ТАКИВА ПСИХАРИ ДА ПРАВЯТ ШОУ. ТОВЕ ЛИ Е ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ-СРАМ ГОЛЯМ СРАМ ДА ДАВАТ ТОВА НА ЕКРАН

eb ати отрепките. не го гледам, но дира постоянно ми го натрапва.

СЕМ спите ли? Трябва солено да глобите Биг брадър и да ги свалите от екран.

Защо само нея? И в най-долната кръчма, чалготека и в най-залюхания селски хоремаг, ако 6-7 отрепки станат и започнат да се бият, ще ги изхвърлят с шутове навън. А ако СЕМ си гледаше работата, щеше да изхвърли завинаги тази клоака от ефира.

Нещастна жена. Тия идиоти са за съд, че прибират в къщата хора с явни психични проблеми. Само не разбрах - насилието, което упражни Луна по-голямо ли е от това, което направи изрода, който й свали очилата и ги счупи? Това беше отвратителна и неоправдана агресия и нарушение на човешки права. Нищо, че не я е ударил.

Най-гнусната креатура не е простакът Динко- той си е с умствен дефицит по рождение, а разплутия лешпер с пурата, който не посегна ни веднъж, но гледаше сеир и насъскваше глупаците. С надеждата да ги изхвърлят масово и да лапне наградата.

Ти пък! В България такива неща са нормални.

Всички коментиращи изразяват възмущението си от предаването, от квартирантите и поведението им, което си е напълно основателно. Но никой не си дава сметка, че ако се съгласи да участва в подобен експеримент, поведението му ще подобно или още по-просташко. Колкото и да е "тъпо" предаването, в крайна сметка това е един психологически експеримент и човек без да иска разкрива същността си, независимо от провокациите по сценария. Абсурдното е, че всеки от коментиращите си въобразява, че няма да се "излага така", а всъщност може да покаже много по-низки страсти, които в ежедневието си старателно прикрива от другите.

Много човешка утайка е събрана в този сезон. Простащината,простотията и поп фолка взимат връх . Агресията е много типична за тези хора. Не знам дали има смисъл от такъв тип риалити.

Вампира Луна трябваше да бъде изгонена още в началото на шоуто,за да не се налага да и гледаме конската физиномия и да и слушаме фалшивото пеене почти месец!!!!Гласеха я за победител,но ако беше станала щеше да е ясно,че вота е манипулиран !!!!Цяла България мрази Луна и няма как нормален човек да гласува за нея!!!!

ЕВАЛА БИГ БРАДЪР! Благодаря че ни спаси от грозния кон!!!Дано не и дадеш стотинка от хонорара,да видим как ще си върне 200--те хиляди ,които е дала за ужасните дрехи ,които носеше!

Да те разочаровам. Луна си има пари. Притежава огромен апартамент в центъра на София и живее с новият си мъж в Австралия. Съвсем не са бедни. А и турският й съпруг и е дал доста пари.

Възмутена съм от държанието на Динко, Фънки и Светлана - грозна работа. Те предизвикаха избухването на Луна. Според мен те трябва да си тръгнат.

Добро утро! По всяка вероятност Динко е подработен от Биг брадър да й счупи очилата (няма страшно - ние ще ги платим). А може би и дебелия е подработен да я нервира. Шоуто не става от само себе си. То се режисира и манипулира. Хората които не се излагат, не изпростяват и не вършат нищо провокативно биват отстранявани (също режисирано разбира се) за да върви рейтинга.

Луна е луда и не трябваше да я вкарват в тази боза! Тя си е виновна за всичко, непрекъснато ги дразни и провокира! Да се радва, че не я напердаши някой! Боклук!

Загледах последните няколко епизода и честно казано ми стана интересно, но много се разочаровах от начина, по който се държат повечето хора в тази къща... особено тези с претенциите колко са интелигентни.. - те са най-големите агресори. Луна определено е луда и много дразнеща, но ми стана жал за нея - всички я тормозеха по много грозен начин. От това, което видях, останах с впечатление, че единствено Джино има достойно и адекватно поведение. Интелигенцията го нападна, че не чете книги, че бил депресиран, но дори и така да е, единствено той показва добро възпитание, толерантност и уважение към всички останали въпреки всичко.

Ако мереше с аршина, с който премери агресията и физическия контакт на Луна, Биг Брадър до момента трябваше да е изгонил всички участници без Джино. Ама кой ще гледа само Джино? Провалено предаване. Само Луна беше готина. Никакво гласуване, смисълът се изгуби.

Луно, ти ли си ги пишеш тия? Не мога да повярвам, че нормален човек може да даде позитивен коментар за това изчадие Луна.

Това, че не харесваш някого, не означава, че хората, които го разбират са ненормални. И какво ненормално имаше в поведението на Луна. Жената си има самочувствие, не се оставя да я мачкат и е доста бойна, за разлика от такива като теб, на които телевизора им казва какво да мислят. Освен това тя си имаше концепция за играта и направи шоуто за такива мишоци като теб, да има от какво да се вълнуват, направо се раздаде. Не разбирам защо си още недоволен, нали видя сеир, за такива като теб това е достатъчно. Ако можеше някога и ти да си Някой и да забавляваш хората, щеше да е добре, ама няма да стане - Никога.

Луна упражнила физически контакт вика Биг Брадър. Ама то и други упражняваха физически контакт, а брадъра не ги изгони, говоря за физическия контакт, който Дебора упражни над Дий, а биг Брадър замълча като някой странен воайор. И вечно голата тъмнокоса женичка нападна Кацето и сто пъти му се хвърли на врата, при условие, че беше предупредена от Емануела, дори. Да не говорим Динко колко нежелан физически контакт хвърли на Луна. Да ни предупреждават за такива предавания, че не са за широката аудитория и най-вече за деца.

Ако Биг Брадър беше съдя на футболен мач, с това отсъждане, вече да е изял дървото и не само него.

Оказва се, че Биг брадър в български вариант не разпознава агресията. Шамарът, който Луна се опита да удари на Захажаева не мисля, че се брои за агресия. Но това, което правеше Динко си е чиста агресия. Да не говорим за Фънки и Светлана. А Захажаева упражнява психически тормоз, който в днешни дни се тълкува като по-страшен за човека от физическия тормоз, защото видяхме докъде може да стигне уравновесен човек като Луна, подложен на непрекъснат психически тормоз. Психическият тормоз също е агресия и то доста сериозна. Биг Брадър да си стяга адвокатите, че това на, което станахме неволни свидетели от страна на повечето му участници и това, че той не ги спря цял месец не е шега. А СЕМ спи. Джино, дори да не е чел "Анна Каренина" или "Отнесени от вихъра", като американски гражданин, добре знае кое е позволено и кое не е, за разлика от Биг Брадър.

Долна измет! Това са българските селебритита. Гнус!

Типично българска черта в днешни дни е страхът. Българите в болшинството си сме страхливи и затова нападаме на групи. Ако сме сами ни е много страх. Българите сме и като Коцето, когато имаме пари сме ербап и готини, а ако същите останем без пари ставаме хленчещи и завистливи. А Луна не е луда, просто не е като останалите - изостанали в развитието си страхливци.

За Луна ще гласувам да стане пациент. Луна пациент!

Какво е това!!! По грозно, накърняващо човешката същност и безобразно нещо не съм виждал през живота си. На видеото се вижда една жестока групова гавра и организиран групов побой над Луна от страна на останалите участници в Биг брадър, участници които Биг брадър подкрепи без да му мигне окото. Какво е гледал тоя Биг брадър? Луна се защитава през цялото време. Това си е за съда. Благия Коце, дето натопи подчинените си и той и Захажаева, която насаждаше омраза през цялото време, и Фънки с неговите непрекъснати обидни, злоба и нецензурни думи, и Светлана, освирепяла до безумие и неконтролируема. Нещата са сериозни, предаването да се забрани за излъчване, защото минава всякакви норми и граници, а Захажаева, Фънки, Коцето и Светлана - на съд. И Гущеров да види с какво нещо си има работа.

Стига де.Повтарящ се с тия дълги словоизлияния.

Какво да ти кажа. Щом искаш да си цензура някаква. А и както изглежда просто нещо си написала там, без връзка и не чакаш отговор. Не е оригинално да се заяждаш. Абе, твоя си работа, не ми се занимава с някакви дребни глупости на търкалета.

Сега виждам защо го казваш. Прочетох няколко коментара преди мен чак сега. Наистина мненията ни се повтарят. Но другите коментари не са мои. Сега видях, че има дори съвпадение на думи и изрази. Явно сме видели едно и също и го коментираме еднакво, без да имаме връзка.

Луна им направи сезона в предаването, вдигна им рейтинга и сега защо да не я изгонят 4 дни пред финала, за да и орежат хонорара. И Биг Брадър България - като всеки български продукт, рано или късно се опорочава с цел печалба. И питам аз не е ли насилие, някой да те дръпне за косата, че чак да ти изтръгне изкуствената опашка, сигурно боли, не е ли насилие, някой да посегне към лицето ти и насила да вземе слънчевите ти очила от там и да ги счупи нарочно и заплашително, не е ли насилие да изтръгнат насила храната от ръцете ти, не е ли насилие да влезеш в банята нежелан и гонен, докато някой се къпе - интимно занимание, не е ли насилие да преровят багажа ти без твое съгласие и да откраднат вещи и провизии от теб, не е ли насилие някой насила да те вдигне и да те въргаля како си иска, против желанието ти и негодуванието ти, все едно си парцалена кукла, не е ли насилие да пушиш и мажеш на хората в жилищата в тяхно отсъствие, след като те категорично са ти заявили, че си нежелан и неприятен, не е ли насилие, това, че Светлана-грозната, също удряше Луна, не е ли насилие и ежедневния психически тормоз от група хора и злонамерена бабиетка рускиня. Този формат беше парад на насилието от страна на Захажаева, Фънки, женския вариант на Светлана - Коцето, самата Светлана. Луна се държа свръх толерантно, избухването й накрая беше отбрана, не агресия. Биг брадъра нещо не го бива, ама хич. Ясно е, че става въпрос за пестене на пари, че подзащитните му явно са много по-евтини от Луна. Луне, съди Брадаръ и подопечните му в Страсбург.

Ти нищо не изпускаш от тази отврат

Да. Мислех, че ще е интересно. Сега съм в потрес от видяното вчера. Това не са хора, а глутница хиени. Повече няма и да помисля да гледам подобни извращения. Толкова ми е неприятно, че не знам как ще се отърва от това чувство. Тримата индивиди, определени като мъжки - Динко, Коцето и Фънки, онова страшно нещо Захажаева и онази с русата перука на гущери ми нанесоха трайни щети на психиката, каквито до сега никой не ми е нанасял. Направо ме е страх да се покажа на вън, днес на работа бях като парцал и още съм. Затова споделям тук. А ако не премине ступора ми ще търся лекарска помощ.

Като чета излиза че на Луна могат да и правят всичко, да приказват, да обиждат да крадът и тя безропотно трябва да изтърпява заради кирливите пари?????? Само пълни дебили могат да гледат подобни простащини и още по големи дебили да им вярват или да влизат за някой лев...

Затова по-добре не чети. Няма дим без огън. Ако проследиш поведението й, ще разбереш защо я недолюбват. Разбира се, Динко също би било редно да напусне, защото счупи очилата й. Аз едно не разбрах обаче - Динко й чупи очилата, а тя напада бабата... и стана баси мелето :D

Динко няма акъл и собствено мнение и се лашка. А хитрата баба манипулира и подстрекава към агресия.

Само дето брадърите не казаха какво каза бабата за да я нападне Луна. Снощи макар и с много изрязано което опровергава изгонването на Луна се видя как една глутница тапири се нахвърлят върху нея и тя според брадърите трябва да стои и да ги гледа ?????Та много повече физическо насилие имаше срещу Луна ама това явно не се вижда от нова защото парите на гущерица и оня дебелия дето е все жюри на песенното им ''предаване'' са достатъчно да си плюят в суратите..

Хомосексуалният глас зад кадър и приятелките му добре заработиха-ползвваха я до дупка да им направи рейтинга и предаването, в което, иначе, нищичко не се случи и накрая я натириха, като й прибраха хонорара.Тя, че е луда, луда е, но лявата сбирка , която дърпа конците е и подла , и прозрачна.

И какво показват по телевизията?! Как глутницата се нахвърля срещу един. Това го гледат и децата. Каквато и да е, тази болна жена, не биваше да бъде допускана в това предаване.

Тъпото Константин пак е на магистралки. Дългият маркуч Линдарева пак пияна и неадекватна . Кривогледата куха лейка Светла гледа умно. Фънки дебелото черво изкукал отвсякъде. Руската миндилка Захажаева говори и на сън. Динко ямболския грездей се мисли за плейбой. Циганина Джино -Гошо му потънали гемиите. Ники Кънчев изпростял сеирджия. Луна- изтрещяла застаряваща женица. Биг брадър - пълно с луди пациенти-ВИП.

Поредният Бай Ганьо,разбиращ от всьо и вся! Ганьо разбира от строителство,футбол,тенис,космонавтика...абе, от всичко! Сега го виждам в ролята на продуцент и психолог... е НЕма по-велик от Гньо!

В това предаване, никой не е открил топлата вода. Още от римско време има добре известна максима- дай на народа хляб и зрелища. Или колкото по-ниски страсти има, толкова по-добре. Лошото е, че това ни са виповете!!!?

Ма си стана търкал ! Ха-ха - голям сеир. Защо хората обичат да гледат прояви на низки страсти - ей-тоя философски въпрос ме вълнува ? Изобщо май обичаме да гледаме как другите се излагат - като че ли си казваме "не бе - аз не съм такъв"

Точно. Социални сме и имаме нужда от принадлежност към груп. Обаче винаги е задоволство изтъкването как някй е по-добър от дадено съсловие и не принадлежи към него, принадлежи към по-класно. Това служи за успокоение, само че не е особено градивен стимул.

Прави впечатление,че Светлана Василева и Фънки някак си се щадят от Биг Брадър и се показват в положителна светлина. При въпросния бой докато мъжете се опитваха просто да разтърват жените-Светланка посегна на Луна от към гърба и,а Фънки дори не се опитваше да предотврати боя и се смееше и пееше песнички,докато Коцето Динко ,дори Джино с бастуна скочиха да разтървават жените. Относно книгите може би трябва да се попита Светлана дали е чела книги или пък може да я питат за някоя и друга столица,но Джино си го отнесе заради книгите. Фънки е абсолютен лицемер-уж мрази чалгата и в"червата "си ,а когато пяха Емануела и Коцето се кефеше на песните ,абсолютен двуличник За Луна какво да кажа-тя си е Луна

Спри да гледаш тая тъпня - съвсем ще ти се изглади мозъка !

боже боже наи после я изгониха тая луда циганка лухче.такав миндил няма втори

Толкова оплювано предаване и продължава да се прави. Е малко ли ни е българската простотия на други места, че трябва и по телевизията да я гледаме. Не гледам такива простотии, но има хора точно това правят - гледат сеир. Аман. Да спрат най-сетне тия глупости.

Аз продължавам да се изумявам на хора, които пишат, че не гледат нещо, ама имат мнение по въпроса. Като не го гледаш защо го коментираш, м? Аз го гледам!

Коментира се тук написаното а гледаното си го запазете за вас с надеждата че може и да ''поумнеете'' от него..

Тая в лудницата не я искат а само в тая пумия -Биг Брадър!

Пумия..... Боже, колко си неграмотен

Живота Ви е поп-фолк БГ идиоти и надувки без покритие. Материала, материала...

Божееее, на фона това неописващо се с думи творение на медийната мисъл, "Фермата" (другата идиотщина) е направо аристократично предаване

Тези простотии край нямат ....

Тази кощрамба е за Курило, където трябваше веднага да бъде прибрана, от вратата на Брадъра!

Не са утайки тези в къщата , а тези които ги гледат и им вдигат рейтинга. Впрочем продуцентската къща , която произвежда този боклук е за затвора ! Но в Територията такива неща се толерират , по заповед на ФАЩ!

Не е така. Това е реалити предаване и всеки, който иска го гледа, а който не иска не го гледа. Не можеш да забраниш на някой какъв филм да гледа романтичен, екшън, съветски- героичен или "Черните ангели" със Ст. Данаилов. Затова има толкова коментари тук, ако не го гледат не биха коментирали тук, затова да не се правим на по-католици от папата.

Ама направо без да намесите други няма как да си излеете простотията че го гледате.. Има толкова много други неща за гледане ама не са за дебили и няма защо да ви казвам..

Господа, добре, че го има това предаване, за да се види много ярко българската действителност и хората, които ги определят за випове и влияят на народопсихологията ни, а още по-лошо, на подрастващото поколение тук в БГ.

Не съм фен на Луна, ама никак. А дебелосерковците заслужаваха още бой!

Хвърлих един поглед на коментарите на тая безгранична тъпотия и ми направи впечатление, че както и в други теми 80% от хората твърдят, че останалите са от прословутите 80% на Иво Христов. Някак си не излиза математиката. Важното е всеки да се мисли за най-умен, начетен, възпитан и добър.

Тази е социопат. Не знам къде е живяла и как, но няма нищо общо със здравия разум и нормални човешки взаимоотношения.

Социопатка! Ха-ха-ха!

Тая бъчва Фънки ако му разпорят тумбака със сатър отгоре до долу ще изтекат поне кубик - кубик и половина ферментирала и полу-течна лой примесена с изпражнения.

Луна, ти ли си?!

Тъпото Константин пак е на магистралки. Дългият маркуч Линдарева пак пияна и неадекватна . Кривогледата куха лейка Светла гледа умно. Фънки дебелото черво изкукал отвсякъде. Руската миндилка Захажаева говори и на сън. Динко ямболския грездей се мисли за плейбой. Циганина Джино -Гошо му потънали гемиите. Ники Кънчев изпростял сеирджия. Луна- изтрещяла застаряваща женица. Биг брадър - пълно с луди пациенти-ВИП.

Наречи една жена фолкпевица и повече не е нужно да я обиждаш.Чалгаджийка,фолкпевица и т.н са все синонимни изрази на най-пропадналите персони , които пребивават в музиката/ако тяхното изобщо може да се нарече музика/.За поведението им в обществото какво да кажем.Към тях интерес проявяват лица с нисък коефициент на интелигентност.Не знам за случай от фолкпевица да се е заинтригувал научен работник/професор , доцент и т.н./Всичко това не е случайно.

Тая тъпня Луна се оказа по-тъпа, отколкото очаквах. Тотано се вслуша в "съветите" на другата тъпня Нурдел и си получи заслуженото, а нито за миг през триклетъчното й мозъче не премина мисълта, че дебелогъзата я манипулира, за да се сбие и да я изгонят. Толкова прост народ! Не е за вярване!

лошо е да летиш високо падаш и много боли .излезе с наведена глава

Но много вероятно и да е режисирано. Абе явно това нещо Биг Брадър е само за идиоти или хора без работа, може и двете.