Миглена Ангелова показа новия си мъж

Мадам „Искрено и лично” и Кузман Примджанов се появиха за първи път заедно на светско събитие.

Обратно в новината

Коментари - Миглена Ангелова показа новия си мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом не го е гнус !

Четири деца от трима мъже... Ама защото две от тях са близнаци:)

баси... тая ги ползва като тоалетна хартия... ама то като те сърби само чесане помага

Тая е като ул. Витошка-всички са минавали от там!

Когато започнат да е осветляват и най-дребните, най-ежедневните подробности от живота на един човек, "събития", които не представляват никакъв интерес, защото ги има в живота на всеки човек, ясно е, този човек е по-специален, над другите е. Не с достойнства, не с професионални постижения. Просто е от малкия народ.

тая е спала с 100 маже наи малко.....и сега и тоя..какво си мисли че прави не го разбирам

Бабоеб. Не го разбирам. Може да му е платила да се показва с нея и да казва, че й е новия мъж. Иначе няма друго обяснение - ни външен вид има, нито свястна като характер, за възрастта да не говорим.

Ама защо завиждате на жената бе ,това си може и това прави най.добре.

Изключителна жена -публичните домове ряпа да ядат Тя има повече мъже тоест ,,клиенти,,

тази е като учебен автомобил бе, всеки се качва отгоре и, прави си часовете и след това я пуска на другият!!! хахаха

Това е болест-тя е нимфоманка От явно най-висока степен. мъжете не могат да издържат на либидото и и тя ги разкарма в търсене на по-по-най.

Набедена е за умна и интелигентна. Една умна и интелигентна жена не би си правила толкова пошъл пиар. Тотална липса на вкус и абсолютна чалга е въпросната Миглена Ангелова. И отгоре на всичко пълен комплексар.

Това е точно така, но ако не се лъжа миналата година тази стара коза стана "любима звезда на България"...Да се смееш , или да плачеш....

По точно би звучало-"Любимата звезда на онази част от българите" дето постоянно всички са им криви за беднотията и неудачите , и от гледане на такива пачаври-идоли за тях не им остава време да отидат и да захванат някоя свястна работа.

Това е голяма обида за козите в страната.

Семейството за мен е нещо свято и не мога да разбера този начин на живот. Как някой успяват да сменят и заменят хората до себе си толкова често и да бъдат щастливи???

Че и децата им нямат нищо напротив и приемат това съвсем нормално?...

НА ТЕЗИ МЪЖЕ И ЖЕНИ,КОИТО СКАЧАТ НА ПЕТА-ДЕСЕТА УПОТРЕБА?!НАЛУДНИЧАВО МИ СЕ ВИЖДА НЯКАК СИ...

Мигленче, барем хич не ги показвай... сменяй си ги колкото искаш, но си ги дръж под завивките... Как пък не се спря на един... Държи се като типична тийнейджърка... Днес им се врича във вечна обич, утре ги гони с думите - Не мога да те понасям!

хубаво - четири брака, ами без брак този кой пореден е? Не че нещо, ама изгубих сметката!Да са живи и здрави!

Платила си е.

ЛЮБЕЗНА, ДА НИ ПОДСКАЖЕ, ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ КАКВА ЧАСТ ОТ ТОАЛЕТА И Е ?? ТАКА ЩЕ ДАДЕ ЖОКЕР КОГА ЩЕ СЕ ИЗНОСИ :-))

Брей, как ги прави тия работи тази жена, бре...Нито е красавица, нито е млада, а що мъже потроши...

Ами...МЪЖЕ"????

Никога не е късно да намериш любовта си, надявам се този път да е намерила правилния човек до себе си!Какво и е на Миглена, че има толкова негативни коментара? Това колко брака има също не е от значение, след като няма разбиране, на всекиму прав път. Много умна и силна жена е Миглена. Само който е слаб и завистлив може да дава негативни коментари. Но аз съм сигурна, че Миглена не плаща "Данък обществено мнение" Поздравления Миглена!

3латке,... "Hикога, не казвай какво мислиш,.. а мисли, какво казваш"!!;) Tова, че Mиглена, имала много мъже и ги сменяла често, си е нейна работа,... Kолко са!?? Hо,..личният живот не е сцена, на която ти да си играеш своят театър и да очакваш публиката да ти ръкопляска!!! 3ащото, Hе всяка пиеса,.. е хубава!;)) Aз, имам 100 пъти повече жени в живота си от Mиглена,.. Hо, никога не съм позволявал, да ги видят или коментират, защото това може да ги нарани жестоко!! Tова парадиране, на връзките и,.. не я прави "силна жена", а както виждаш прави я,.. Oплюта жена!!!;))

Може би тя няма вина, че стават достояние на медиите нейните връзки, това е по-скоро изява на медиите, защото за да се четат и да бъдат интересни си правят новините на гърба на някои известни хора. По скоро трябва да критикуваме и оплюваме жълтите медии. Ако ти си известен в България съм сигурна, че и твоите връзки щеше да са обект а хорското мнение и т.н.

Първо трябва да се отебеш с някой ли , за да разбереш че няма разбиране !!!? Нали претендира че е умна ?!

Принципно си права, Златке, но едно нещо е неприятно и отблъскващо: след като " Миглена не плаща "Данък обществено мнение"", защо така преднамерено позира пред "общественото мнение" и неговата реакция??!!

И как разбра , че е умна жена! това , че говори безспирно и бързо не значи , че говори умно! Празна гадулка, нагла и проста!

Е добра жена си е намерил Кузман.Да му е жива и здрава.

Щом си пада по зависими от алкохола да му е честита!!!

Дир-а излагате се, жена има мъж до себе си и отишла някъде с него - голяма новина, няма що. И двайсет брака да има това си нейна лична работа.

Един колекционира часовници, друг колекционира коли, трети колекционира бутилки - въпрос на хоби. Ако колекционираш мъже или жени, Дира те качва в розовия ъгъл вдясно - въпрос също на хоби.

Като психоаналитик бих казал на г-жа Ангелова : "Миглена , имаш проблеми в детството.Искаш хората да те приемат като най-най и т.н.За да избиеш всичките си комплекси/ние им казваме и "обсесии"/ събери всичките си мъге в живота ,направи си една снимка с тях , като по реда на навлизането им в твоя живот ги нареди като аптекарски шишета, сложи им на гърдите по една табелка Мъж 1,Мъж 2 и т.н. докато стигнеш до сегашния ,мисля че е 5.Така хем ще се издигнеш в очите на слепите, хем ще видят хората , кои са техните баджанаци.Спокойно може да кажеш на сегашния ,че след него ще търсиш и 6.

Ти пък, 5. 50 може би, макар че и това е съмнително, но само 5?!

Мигленче, Лили/която е писала, да не се жениш, че нямало закога/ не е права- има и ти пожелавам още много сватби, щом има лапнишарани. Дерзай.

Сигурно е много богата. Не мога да си представя иначе кой ще се прежали да бъде с нея.

тази спечели 100000 бона от ББ. Кузман ще и помогне да ги похарчи.

Старо плашило с непоносима логорея.....

АМА ТОВА НАЙ НОВИЯ ЛИ Е ???

Дир,знаете ли колко ме интерисува личния живот на тази жена.Има толкова много по важни неща за дискусии отколкото мъжете на една жена с компроментиран личен живот.

тая мацка изби рибата!

На тая не и ли се изтърка сливата бе , а стига .....

Типична месочелачка за мъже. На този му давам 8 месеца преди да го изплюе, е може и по вече, зависи колко пари има наивникът.

Тай винаги ми е приличала на Янка Такева!! Като сестрички са!

дълбай сухият кладенец,а дано извадиш пясък :Д

Как можете за такива простотии да ни занимавате ! Тази е тъпа влашка циганка от Русе !

Тоя голямо перде... А тая така да обича Менделсон..

Аз много харесвам Миглена.Изключително образована и интелигентна жена.Винаги намира точните думи и обосновава позицията си.За мъжете бих я посъветвала да ги използва и живее с тях,но без да се жени-старомодно е вече,пък и за кога...Желая и всичко най-хубаво!

грешка лили, като се омъжи може повече да ги използва , мъже , бягайте от жени като лили и миглена !!!

Super si!

тая по нещо ми напомня на оная руска па.ча кубилкина!

А мии..грешиш братко...кобилата има мнооого още да гълта праха на тази дърта кранта...води и с няколко обиколки,няколко брака и няколко деца:)))