Утре! Стефан Данаилов с разтърсваща изповед пред Дир.бг

На 9 декември проф. Стефан Данаилов навършва 75. По този повод гостувахме в дома на големия актьор.

Обратно в новината

Коментари - Утре! Стефан Данаилов с разтърсваща изповед пред Дир.бг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В пространното си интервю той си спомня:"Мама влезе при мен и вика на баща ми: "Виж го, Ламбе, виж, го, бе! То сърцето му обвито в лайна, то не го трогва нищо, бе!" Любопитно е, на кой етап от живота си все пак е измил сърцето си? И дали е успял... За интелектуалната среда, обитавана в детството му, не е нужно да се говори... А иначе, когато човек говори за семейството си, би следвало да е по-внимателен. Само на боговете не им пука какво мислят вярващите за тях.

И Тодор Колев напусна този свят много огорчен от живота в България.

Стьопа, още баща ти е казал, че комунизма не е това, за което се е борил, ама ти защо не го послуша...

по коментарите разбирам че комунизма все още е в кратуните на много от Българите...

Да си жив и здрав мастер! Ако беше се родил в друга държава сега щеше да имаш и Оскар.

ЩЕ, ЩЕ, КОЛКОТО И АЛЕН ДЕЛОН Е ВЗЕЛ ОСКАР. ЕДИТ ГОТИН ПОЗЬОР, ЕДИН ГОЛЯМ ЧЕРВЕН БАЛОН.

Истината е , че беше много красив и харизматичен , но и много добре се нагаждаше. Това , особено последното му помогна да пробие в киното, макар, че беше доста слаб актьор.Изчука , всичко женско дето мърдаше, живя бохемски. Това е мъж, който на мах се възползва от чара, обаянието си и системата! Евала му давам! Мъжете, освен да му завиждат и да го наричат долен комунист друго не им остава...Аз пък завиждам на жените, които е "уважил" ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !

Еее па то не е късно, па оди че те '' уважи'' и теб дуругарко.

За мен никога не е късно, господине! За него обаче е !!

Всички комунисти са мръсни, не прави изключение и този измекяр. В България комунист се става за да се възползваш от привилегиите които ти осигурява властта. На времето не ме приеха от първия път в университета защото половината места бяха заети от лица по член. "Ж" . Комунизма е мафия и там всеки си чака реда и ако си достатъчно активен задължително те облагодетелстват с нещо, най-често с благо и топло работно място, апартамент и ред други неща. Комунизма на практика е една световна мафия, която нищо не е дала на хората, а взима от тях.

то друго е 'демократа" Тръмп.Там само цветя и рози

Един много добър актьор, преподавател и изключително красив мъж /на млади години/. Освен това, за разлика от много други "личности", които се облагодетелстваха през комунизма, а после вееха сините знамена по площадите и днес са ту в тая, ту в другата партийка, той до ден днешен е останал верен на идеята за едно по-социално общество. Да е жив и здрав!

Един пълен егоист, който дори на детето си не може да се зарадва, че ще се жени, а му е трън в очите защо се женел на НЕГОВИЯ рожден ден. Че кой е той? Какъв смисъл и полза е допринесъл на обществото, освен да се гледа в огледалото и да се самоодобрява

Не знам "Мръсен" ли е, "Чист" ли е, но на 9-ти декември само Бившите и Настоящи студенти дето ще го поздравят, ще напълнят Една "влакова композиция" дет се вика и ще го направят от Уважение към "Мастера". ----------------- Само това да е, Човек може да бъде щастлив, че е живял.

Евала Стефчо. Тъй като го познавам лично от запоите му със сем. Гарудис ще кажа. Пияч, абач. Авантаджия и хрантутник

Да, българите сме уникален народ! И темата с казана в ада... май винаги ще е актуална. Как може да се излива толкова жлъч и помия по един успял човек... независимо в какво. Иска ми се да видя какво са постигнали, как ще изглеждат на неговите години, та дори и на сегашните и дали ще са със запазен акъл като него. Не може да не му признаете, че никога не се е пребоядисвал! Има стил, позиция и убеждения. Колко такива политици можете да изброите

Има значение в какво е успял, затова. Има далеч по-преуспели актьори и майстори на пропагандата от него - Хитлер, например, Хуан Перон, Ленин и т.н. примери от историята да искаш! Данаилов далеч не е така успешен, но пък ценностната система на хората все още не е съвсем обърната на 180 градуса и все още се срещат индивиди, за които виждат в неговите успехи не повод за гордост, а за срам.

ЛИЦЕМЕР! МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА БАТЕТО И НА ОНАЯ КРАТУНА ЯНЧО ТАКОВ, ВИЕ СТРОЙТЕ САЦИАЛИЗМА, АЗ ЩЕ СИ ЖИВИЯ В КАПИТАЛИЗМА! ВОЗИМЕ СЕ МЕРЦЕДЕСИ, НО СИ ГОВОРИМ НА ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ.....

Аман от теб бе, Стефча и такива като теб, търтеи жалки!! Аман от глупавите ви измислени истории, аман от комунистическите ви "идеи" че сте заслужили повече от другите, аман от бездарните ви, лигави протежета, дето наследяват вашата халтура и социална ви безцеремонност!! Махни се бе, махни, чучело, с чучело:)

Абсолютно точен коментар,който приветствувам! В същото време се чудя как тия кретени дето слагат минуси още са живи-че то "На всеки километър"много отдавна не го дават вече бе,идиоти! Сега вече по целия свят започнаха да питат: Ами ти колко млади студентки наеба ,да им пишеш тройка? И вашата любима торба с лайна(виж снимката) какво ще отговаря? Амии,те ме принудиха. Малко се осъзнайте бе ,дебили с минуси...

това е 6i6i то на натфиз.

Не мръсен....АЧист комунист.....и така до края на света.

...бат Серги сподели лелеяната си мечта да си заколи идно прасе и да си го изяде...Какъв по-добър идеал от този?....Като свършиха другите "идеали" сал тоз остана...

...изграждането на развития социализъм под ръководството на родната партия добре се е отразила на фигурата на любимеца на червените бабички...Я какъв левент е станал.

...както се вижда отрочетата на баш комунистите (Курнелия, бат'Серги и т.н.) в презрените САЩ могат филиал на БСП-то да направят зад океана. Машаллах! Така се бори гнилия запад! Като седнеш на софрата им...

Я каква изненада! Детенцето му зад океана! Брей а защо не в Русия, причервените му другари? Пощлост, наглост и един некадърен червен артист повярвал си много!

Брей, тоя дрогар много се е нашимбил! Да не би да е решил да каже "Зсбогом" на партията-хранителка?

ЗБОГОМ м-р Деяноф !!!! А дано и за много години при Митко.Бомбата! Да си живей с тези дето са му повярвали, тези от БеСеПеТутурутката тези дето са дебили и недоебаниъ То, бива, бива ама такъв дебил като въпросният неуважаем - чак пък шич не е на добро и не бива! НАРОДЕ !!!!

Тоя си е прост комунде-червен боклук, като министър на културата, написа "Збогом" в прощалната книга, вместо "Сбогом", прост, прост, та дрънка...

Това е достоен човек, достигнал достойни за уважение години а и е успял човек и артист. Много злоба има в някой от коментарите не знам откъде се генерира може би от времето в което живеем.

Колко му е голямо достойнството на този успял човек?

Колкото ти никога няма да бъдеш! Анонимен бездарник !

Дира, жалко ,че червените бабички не разбират от интернет ,иначе щеше да има най-малко хилядя хвалебствени коментара подписани с вехто червило!!!

Смисълът на живота на този човек е да натисне копчето в точното време и да предаде родината си. Друга функция освен като предател няма.

Не Виденов, а Костов подписа заробващото предложение на МВФ от 1997 г., 75% ликвидиране на икономиката ни и 25% приватизация. Не Виденов а Костов продаде без пари Нефтохим на Газпром. Стефан Данаилов е велик българин и честен комунист, който не си хвърли и закопа книжката като повечето фалшиви комунисти, след това активни седесари и гербаджии.

Луканов раздаде куфарчетата. Комунягите преобразуваха политическата власт в икономическа. Данаилов го използваха за гласовете на фулстрираните дами ...

Прост цървул.

Един неудачник , комунист с изповед пред коледно дърво

Каква Коледа комунистите не признават Коледа .....

...но какви? Тогава ги наричаха "прогресивни", но да какъв прогрес доведоха те? С тези идеи рухна "великият и непобедим СССР", със същите идеи беше забранена не къде да е, а в Русия, "великата партия на Ленин". Апропо, оброзац за подражание и ръководителка на нашата БКП, любимата му партия... Член на БКП от 1975 г. Секретар на първичната партийна организация в Народния театър, както и член на Ленинския районен комитет на БКП. Всичко това малко трудно се връзва с "разочарование" от това, което се случва след Девети септември под ръководствато на същата тази негова любима партия. Сега, след краха на комунизма у нас и в света, е лесно да се говори, че всичко се е случило не така, както "идеалистите" в БКП са си го представяли. А защо тогава, в най-мракобесните времена, не е изправил глава както други, а кротко се е ползвал от благата "наше момче". Колко е бил разочарован и баща му е трудно да се каже, но като полковник и професор той е преподавал политикономия във Военната академия...А каква политикономия е ясно - възхвала на социализма, настоящите му и бъдещи успехи и линчуване на буржоазната действителност. В наши дни е лесно да се пишеш инакомислещ...Като е такъв, защо не инициира БСП, като съвременна партия, да се отрече от БКП, да си посипе главата с пепел и да поеме по нов път? Защо неговата партия - БСП, брои конгресите си от времето на мракобесната БКП? Много е лесно да се "разочароваш" с днешна дата...

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДОСТИГНЕ ИКОНОМИЧЕСКОТО НИВО НА СЛАБАТА КОМУНИСТИЧЕСКА 1989 Г. ЕДВА СЛЕД 50-70 ГОДИНИ УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНАЛ, 12.8.2012

...кога комундетата четат западната преса? Нали истината е само в Правда? Ама там пише, че се забранява КПСС и се разпуска "великият" СССР. От кога вярвате на фалшивата западна пропаганда, а?

Ех, Стьопа, Стьопа... Баща ти ако знаеше, че си се надупил на тия "комунисти" дет са го разочаровали, какво ли щеше да каже?

е това е нашия герой доста глуповат и жалък достигнал единствено до нивото на чалгарина слави от учиндол

На младини Стефан Данаилов беше малко глуповат човек и слабоват актьор. С възрастта стана доста по-добър актьор, но и много по-глупав човек.

Честит рожден ден майор Деянов! Изпратете в центъра чертежите на Рафала, който ще Ви донесе др Радев!

помня го единствено като крещеше като луд по коридорите на жида гей Сергей че от партийната каса са му забавили обещания хонорар за плаката за президент ...."Къде са ми паритееее мошеници "

Велик и Легендарен е Стефан Данаилов ! Днес е при Слави ще го гледам ! Не обиждайте един симпатяга на почти края на живота си , спомнете вашите родители !

от всичките тия комунисти лапачи цял живот на хранилка и жертви едновременно .....защо не поканите автентични и оригинални артисти като Исак Финце ,Васил Михайлов, Филип Трифонов или Руси Чанев за интервюта .Тези гениални артисти никой не ги е чул да политиканстват или да се оплакват като тоя серго ламбов .....тоя единствено беше интересен в На всеки километър и толкова .Няма дори и една сериозна роля но е професор и политик

ти дори името на актоьора, който очевидно харесваш, не можеш да НАПИШЕШ ПРАВИЛНО! Нещастен неграмотник!

аз съм евреин и знам че еврейското му име е Исак а за бантускот цървул като тебе може и да е друго

Всичко друго разбирам и приемам , макар да не му споделям убежденията - да речем , че е искрен. Но защо по дяволите СТЬОПА ? Да наречеш Стефан така е същото , както и да го наречеш Стивън .До кога с тия комплекси, докога .

Симпатяга е, но медиите преекспонираха. Не е национален герой, все пак.:) Може би е платена реклама на биографичната му книга, която всъщност ще е любопитна.:)

На кой му пука за него? На соцбабичките?

те заради тия думи на баща си ламбо станал антикомунист!

добре ти беше като министър, хем министерстваше и филми си снимаше... избудаля вече, ставаш само за пленумите на БСП ....

" разтърсваща " - XAXAXA

ще си признае че е хомосексуалист

Разбира се. Като знаем собственика на dir.bg , вероятно следващия ще е Елена Йончев.

А аз не знам. Кой е собственикът на dir.bg

Дружеството "Дир.бг" АД има и нов собственик - това е австрийската компания Еxibu GMBH, чиито собственик е виенският адвокат Христо Чакъров, син на някогашния съветник на Тодор Живков Костадин Чакъров.