Алла Пугачова забъркана в грандиозен плагиатски скандал

Примадоната на руската естрада била шокирана от "съвпадението" на нейната песен с друга от преди 15 години.

Обратно в новината

Коментари - Алла Пугачова забъркана в грандиозен плагиатски скандал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами крадла си е баба Ала ( набор ми е тя). Изслушах и двете версии.

като няма какво да крадат вече започват да крадат самите себе си....уникален тандем бяха с варненския тарикат киркоров дърта еврейкаи и кюрпе арменец

Коментарът е удар в10.

Това е една и съща песен, само припевът е различен. Уникално нахалство наистина

И двете песни са еднокво противни и безлични.

малиииии мали като си помисля че като тийнейджър съм блъскал куп чикии за тая еврейка...

не се коси! то надървен уи не признава на-сран гъ.з! а и тогава нямаше XXXL та на каквото показват, на това биеш!

Песента е елементарна и противна в стил тра-ла-ла. Няма какво да се карат, защото това е учебна песен за разпяване.

Н еможах да разбера как така хем не е по Първи канал, хем е "пята" там. Все пак и ние знаем руски - разбира се, че е по Първи канал. А мерцедеса от Калининград си го карай ти.

на кой му пука за майсторката на пугачи пугачова... да яде ляп и да си пее

РУСКИЯТ КЕНЕФ СМЪРДИ!

който е в кенефа на дъното му смърди

Наш Кирикоров, добре е подготвил тов. Борисовна!

предполагам, че всичко е звършило без скандал, защото пугачова е предложила на истинския автор луксозната лимузина, с която се возеше , когато пееше като компенсация. И нещо в кеш. Занея не е проблем - за нея сега работи само името и и тя си плаща да не го накърни.

Пугачова? На кой му пука?

Както е казал Пикасо "добрите копират, а най добрите крадат" :-)

Ха, в клипа баба Алла са я направили като Lady Gaga 1:1 :)))

Да поясня на някои създатели на "Грандиозни скандали" в лайфа на ДИР-а. Новогодный огонек се излъчва не от Първи канал , а от канал Россия 1; от съдържанието на дописката следва, че "скандалът" не е чак толкова "грандиозен" и е завършил с извинение на автора на "откраднатата" песен към Примата, народна артистка на СССР. А песента действително бе пята по 1 канал и в Мерцедес, произведен в Калининград.

И кой го интересува това?

Г-н Ъ, опитал съм се да намекна на редакторите на Лайфа да бъдат по-прецизни при поднасянето на новините си, а не да предизвикам Вашия интерес.

На кого му пука. В Русия всичко е фалшификат, кражба или боклук.

И дирниците вече като блитз, все фалшиви click bait заглавия !!!! Голям скандал че голям, даже по-големи приятили са станали "жертвата" и "плагиата" доколкото става ясно от самата статия. А заглавието, сякаш цялото творчество на певицата е засегнато, идиоти мръсни.

Те руснаците да погледнат нашата поп/рап сцена, колко плагиатства има... Ще ни разнасят сумати време.

Снимката на тази отрепка в дир-а е страхотна! Показва истинската същност на Пугачова... Интересно защо в клипа тая другарка не се вози на руска Лада... нали Западът е бил загниващ, а руснаците били носители на моралните ценности?! Отрепки!!

Мале мале, а дето при големите ти шефове, зад океана, всеки месец стават истински а не фалшиви click bait скандали като този, не казваш??? Или там за морал изобщо и не се говори!!!!

ма другарко, те в русия за разлика от тука имат 12 автомобилни завода на почти всички световни производители на автомобили.Нема се тревожиш

Така си е в КЛГД сглобяват открай време 3 ките на БМВ и некои модели на КИА, не е само Мерседес там. Пък и Калининград е бившият Къонигсберг - столица на Източна Прусия.

Всъщност песента е латвийска от 1981 г. - Aija Kukule и Līga Kreicberga. Най-известния й "кавър" е на СССР Alla Pugacheva от 1982 "Миллион алых роз" .

Абе, сидер ага, ти не знаеш български. Що се изказваш/? На кого е ' кавър" Алла Пугачова , неграмотнико/

Тук се говори за песента на Алла Пугачова на Нова година, ако не си разбрал или не си чел, а не за МИллион альих роз

Верно ли!? Сефте! Още през 1980-те години когато излезе "нейния" хит - Милиони алени рози, имаше подобни "съмнения". Вижте песента на иранската певица Гугуш (Googoosh) и открийте разликите! След това цъкайте + и - !

АБСОЛЮТЕН ПЛАГИАТ !!!

Влизате в YouTube и пишете "Миллион алых роз" Алла Пугачева 1982г Гугуш 1969г".

певецът не е виновен, отговорността е на композитора !!!!... ВЛЕЗТЕ В ЧАС! "Претенции към изпълнителя не може да има", пише Вулих. Композиторът е този, който пише песента, а изпълнителят я пее.

А пачите от планета кога ще почнат да си плащат авторските права?

значи тогава и наследниците на емил димитров трябва да скочат,нали именно с негова песен въпросната госпожа стана известна

хора сериозно! на кого му пука??

актуалната снимка на Пугачова? До кога ще манипулирате народа си?!

в мъничка България, която има по-малко народ, отколкото живущи в столицата на Русия, всичко е, каквото се случва в Русия, дори и съвсем незначително, все е "грандиозно". Както е казал Максим Горки - "Който е роден да пълзи, няма как да може да лети." Другите са мащаби, другата и душевност :)))

Господине или госпожо, пропускате факта, че новината е грандиозна само за пропуската онлайн медия dir.bg, която се опитва да създаде някакъв интерес към руската култура. 80% от българите не се интересуват от Пугачова и руска естрада, а останалите 20% са пенсионери и я слушат заради сантимент към младостта си.

Като си толко извисен, защо си учил "мъничкия" български? (личи ти руския акцент)

Ама вЕрно ли бе? Като ви знам още от предишното време как " летите"..... Пълни селяци!!!! Класика по морето е да видиш руснак със анцуг и сандали. Може в столицата ви да живеят повече хора, отколкото е населението на България, обаче и селяците ви са в стотици пъти повече от населението на България. Та кой от тия селяци е роден да лети?

Ах,големи мащаби,ама и голяма руска простотия..Или по скоро кацапщина...Излишно се надуваш,одни и тоже бараньiй,только у вас больше!

Как ще е виновна Алла, това е непознато при руснаците. Виновни са само американците и гнилия капитализъм:)

чакат някой да ги оправи, за това ви оправя тиквона във всички дупки.

по тая логика целия балкански полуостров и половината свят трябва да са рипнали срещу нашите чалгийй

те блядките са така..

Не съди по майка си.