Ел Макферсън е в невероятна форма на 53 г.

Австралийският супермодел плажува на Бахамите, където показа супер тяло и невероятни крака.

Обратно в новината

Коментари - Ел Макферсън е в невероятна форма на 53 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси кльощлата!

Каквото и да говорите, жената си остарява красиво...

В лице никога не съм я харесвала, но тяло - да. Както някой добре го беше казал: "Жените с хубави тела са не повече от 20%, а тези с хубаво лице и тяло са около 10%. Истинските красавици са не повече от 5%. Започни да броиш ходейки по улицата и ще се убедиш."

На света има само една неземно красива жена с красиво остаряване и това е Айшвария Рай, другото е само хабене на приказки!

Много е красива, вярно е и мисля, че роди и тя по-късно на 38, ако не се лъжа. Има момиченце от един типичен грозен индиец.

Глупости на търкалета. Как можеш да знаеш как остарява Айшвария Рай, след като е все още само на 44 - възраст в която остаряването на повечето звезди още не е започнало. Говори ми за Айшвария Рай след 10, 20, 30 години да проследим постепенно как остарява. Смешки!

Хубава е, наистина, но не чак толкова, с грим ( там са майстори на грима) е невероятно красива, но без грим е много далеч от представата, която имаме за нея.

Страхотна е, затова беше супермодел с прякор "тялото". Поддържа се жената, но си има хубави гени. Както се казва човек не може да избяга от гена. в крайна сметка всичко опира до пропорции, структура, ръст и т.н. Жени с такива фигури са рядкост, затова обикновено стават манекенки. Ако всички жени бяха като манекенки нямаше да е интересно :)

Перфектна е

само две от снимките са актуални и личи колко е ощавена а останалите от преди 30 години

Дали дава отзад на тази възраст ,....,,

Защо да ядеш ошав като можеш да ядеш пресни сливки ?

Като Джулиана Гани ли :)?!

Защо да ядеш ошав като можеш да ядеш предни сливки ?

Искам да съм велосипеда! На последната снимка!

Да си топлиш ушите ли?

Ще и скъсам дъртата ..... И .... ще и порна. И приказките ще и намаля :)..... Цяла нощ. Стига да ми дойде на гости в гетото ми :)

Странно нещо е живота. Ние си мечтаем за такива жени а мъжът и кръшка.

то, който си няма задръжки да кръшка, си кръшка! И да ядеш само луканка омръзва, ще каже и ще захлеби! Затова ми е жал за женичките, дето успяват да разведат някого (въобразявайки си, че заслугата е тяхна, а не на слабостта на любето към нежния пол като цяло), хранейки илюзията, че той на тях точно никога няма да им изневери.

Носи 47 номер обувки не е за всеки, а и за всеки ден!!!

Ти мечтаеш, но той може да има много такива жени и предпочита разнообразието :) Както се казва и най-красивата жена е омръзнала на някой мъж.

Браво на дъртата *урва

на дяда

Не случайно й казват "Тялото", пък и в лице каква красавица беше, ехехееей! Но чак толкова развити странични коремни мускули при жена мен лично не ми допадат, ама това да й е кусура!

Същата съм, на 51 г., само съм по-дребна. Ген е това при мен и най - вероятно и при нея.

Естествено, че е ген и структура. Другото е спорт. Но генът е на първо място.

Какво ще правиш довечера ?

Прекрасна е !!! Изглежда макс , на 35 ;))) Браво !

Хубава жена, но годините не прощават.

Ганьо тръгнал да хули, а не погледне себе си. Искам да ви видя вас на 53, как ще изглеждате. Според мен жената си изглежда супер, да не говорим, че е в по-добра форма от 95% от 20-годишните жени у нас.

чак пък супер форма не виждам може би така аз виждам но е кука

Ти познаваш ли ЛИЧНО някоя жена на нейната възраст, която е в по-добра спортна форма? Ама честно.

Таа не е убава.Вий да видите мойта Пена, сви цици, кво дупе. Е на Пена викам аз "Тялото".

Разкошна е!!!!

Никаква талия и сплескано дупе. Наистина ли намирате това за сексапилно? Дългите крака са супер, но заради общата форма на мен ми изглежда като стик за хокей. Ще ми е интересно някой мъж да ми отговори искрено.

И липса на каквито и да било гърди. :))

Много жени без гърди са секси. Но за мен дамата от снимките е с мъжка конструкция на тялото, а все пак това й беше прякора преди години - "тялото". Затова се чудя моите разбирания ли са сбъркани или какво... За мен тя има андрогинен вид. Женствени и секси са ми Джей Ло - в последните години е в страхотна форма, Айшвария Рай, Моника Белучи

А сега да видим колко едноръки ще се изкажат вещо по темата :-)

Едноръки, третополови, ама моля ви се :)! Те от социалният пол и те имат права