Венета: След 13 г. брак с Тихомир се развеждаме

Венета Райкова обяви развода в личния си профил във Фейсбук.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не се интересува от нея,та да я коментира.

АБЕ ДАЖЕ ДА Е ТРИК ЗАРАДИ ИМОТИТЕ ТИШО БЯГАЙ !!!! СЕГА ТИ СЕ Е ПАДНАЛО ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО................. НЕ ЧЕ МИ ПУКА ЗА ВАС ТВЪРДЕ СТЕ БЕЗЛИЧНИ ДОРИ ЕДНА БИБЛИОТЕКА КНИГИ ДА НАПИШЕ ТОВА НЕЩО ...АМА КАТО ВИ ПОДМЯТАТ В ПРОСТРАНСТВОТО ТА И АЗ ДА ИЗКУКУРИГАМ НЕЩИЧКО ПО ТЕМАТА.............

ГОРКОТО МОМЧЕ ВЕЧЕ ПЕНСИОНЕР ЛИ Е???? ТИШО СЕГА ЕДИН ГОЛЯМ КУПОН ПИЧ И ДАВАЙ НАПРЕД ЧЕ ВРЕМЕТО ЛЕТИ!!!! ОТЧЕТИ ГО ТОВА ЗА ГРЕШКА НА РАСТЕЖА И ВНИМАВАЙ ОТ ТУКА НА ТАТЪК КАВО СИ ПОЖЕЛАВАШ!!!!НАЛИ ВИДЯ ЧЕ МОЖЕ И ДА СБЪРКАШ?

milady7

Kaкто каза някой по-долу, това е номер Юксел да не и вземе имането, щото нали я съди за клевета и спечели на 2ра инстанция. А искът му е солен.

С лош и егоистичен характер. Тишо се е отървал, но тя ще продължи да го смуче за издръжка на сина им. Жалко за пропиляните 13 години и детето, което ще израсне без баща, в сянката на бездарната си майка.

Интересно ми е, колко му струва на Тишо 13 годишната винетка за българската хай-лайф магистралка -София-Попово?

Съвършено не ме интересува тая жени ли се, развежда ли се, само да взе да занимава целокупното население с неприятния си глас и персона, както от телевизора,така и гдето и да е другаде!

не завиждай! тихомир се отърва, но не и българските зрители!

Винаги има трети най-малко, а в некой случаи и по няколко :)))

и секунда да не е център на света и като никой не и обръща внимание, сама се тика под светлините на прожектора ???

Па много изкарахте!!!

я бил искал, за да я вкара във висшето общество! Навремето Венета била го обезчестила !

"Мъжът е войн, жената служи за утеха на война. Всичко останало е безумие." Шопенхауер С напредъка на човечество обаче, мъжът трудно вече може да се нарече войн, а жената не желае да бъде утешителка. Имаме gendеr разнообразие, та дори еднополови бракове.

"Тъй ми рече старата жена: Отиваш ли при жена, носи със себе си и бич."

Тъй рече Заратустра. Ницше

Пише се воИн, а не воЙн. Също така има разлика между война и воина. Оставям на вас да разберете каква е.

Какво е казал народът: Когато си избираш жена, не я избирай с очите, с които си избираш любовница.

Глупости, точно жена си човек избира и с очите, и със сърцето, а любовницата - само с оная работа. Стига да е дашна, други изисквания няма. Колко пачи, които не могат и на малкия пръст на съпругата да стъпят, се кипрят гордо като любовници! Огледайте се наоколо!

Ум да ти зайде! Докъде го докарахме, вместо да се срамуват, да се гордеят. Ама нейсе - като не може да е съпруга, поне любовница на някоя обезпечен да е, че "свободените елементи" не могат да хранят!

лелче, май са ти сложили рогите и ти си знаеш и си траеш, за това сега се пениш по форумите.:)

колкото пъти тя ни е пробутвала по какви ли не сайтове техни съвместни снимки и винаги едно и също нещо правеше впечатление. тя-превъзбудена, екзалтирана, пресилено нахилена, превъзнасяща се какво плюска, къде го плюска, къде се е замъкнала да се снима по бански и тям подобни хвалипръцковщини. а той-с винаги отсъстващ и празен поглед, разсеян, все едно не е тук и е за малко, все едно не е от същата снимка. и накрая точно така излезе-той просто не е живеел в нейната измислена, нахилена снимка...

тОВА СА ИГРИ ще препише всичко на Тишо за да не и го вземе Юксел.После ще се съберат.

Този брак си беше абсурден още отначало!

..лампичката светеееше, а винетка е саамаааа :)

"Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно по своему." -Лев Толстой

Колктивното нещастие сближава хората: прави ги равни.

Тъкмо този принцип бе използван до 1989 г. , затова много хора изпитват носталгия по онова време.

Айде, споко де, в крайна сметка, всичко вече е точно!

Да се не видят и боклуците!! Тя уличца от класа, той тиквеник от световен мащаб!! Жалко за детето!!

нямало трети човек? че групов ли сте?

"............ много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето" Тази дама не се ли държеше твърде нетактично към гостите си в някакво предаване?

И ся ко праЙм...?

Горкият Тихомир, как го изтърпя това ненормално чудо цели 13 години... Чудя му се! Тая женица може да побърка и най-уравновесения и спокоен мъж на планетата.

що бе 2 год се е търкал в нещо лъскаво

Плача и ридая за този жесток съдбовен удар вн живота на скромна жена. Венетка, ти се доказа не само като предана булка и жарка любовница, но и като гениална писателка!!! Аз "изядох с кориците" твоите предишни две високохудожествени книги: "Триумфът на кучките" и "Вещицата". Но "Инсомния" ме изстреля като един духовен "Пършинг" във влажните дебри на менталния оргазъм, съвокуплен изцяло с разстърсваща космическа нирвана! Изплаках от неземно щастие цял океан от солени сълзи, намерих небивала утеха в книгата ти! И сега плача неспирно... Любовникът ми също реве безумно до мен в топлия юрган... До плюещите безделници тук: А вие колко книги написахте, озлобени завистници?! Въобще можете ли да четете? Марш обратно в първи клас!!!!! Аз случайно преди години попаднах на книгата "Триумфът на кучките". Дори не знаех от кого е написана, просто заглавието ме грабна като един неочакван мираж в пустинята. Още след прочитането на първата страница книгата ме пренесе в един друг, по-добър, по-човечен свят. В главата ми закънтяха звънки камбани, устата ми започна да пресъхва от вълнение, а цялото ми тяло - да се тресе от наслада... Това не беше книга, това бе един необозрим космос, един далечно-недостижим блян! Не можех да се спра, действуваше ми като венозен наркотик, който на порции разгръщаше един небивал екстаз в мен... Направо се влюбих се в това момиче Венета Райкова. Под влияние на книгата направих небивал прелом в живота си. Бих два шута на мъжа си - един мухлясъл дебил - и започнах да флиртувам с различни непознати мъже. Обхванах в женските си лепкави мрежи любовник с 30 години по-млад от мен, владеещ до съвършенство кама-сутра. Както в тази велика книга и при мен се получи един триумф!!! Убедена съм, че книгата има дълбоко атобиографични моменти. След прочитането на "Инсомния цяла нощ се потя, не мога да спя и да ям от вълнение. Убедена съм, че "Инсомния" ще заеме също първо място в европейската и световна интелектуално-духовна съкровищница.

А бе вярно си е за гавра, но явно жената нещо е прещракала, нейния тутманик е трябвало да и помогне, а не да трупа сланини на задника.

annybody

Пак Мелиха, и пак със зле притоплени гозби! Михаело, що не вземеш да пропишеш и ти като винетката, или по-добре - що не се гръмнеш в някое форумско кьоше!

абе те не се ли развеждат от 7-8 години насам... ??

Баси, доходи ми се до тоалетната!

... охххх... олекна ми...

Е убава работа сия. Може ли таквиз раоти да паитъ... Ни Въ и срам !!!

Като изляти по калъп са, това са зодията Телец, най вече за жените важи. Те се женят за парите на човека, а не за човека. В момента, в който усетят, че "финансовата стабилност" на партньора не е даденост, "сменят много бързо плочата". Не познавам, аз лично изключения, а познавам по стечение на обстоятелствата поне 15-на, ако не и повече от родените под този "знак". За тях парите са "Бог"! Никакъв друг авторитет не може да го замести за постоянно, дори и самият Господ-Бог да слезне има съмнение, че ще дори резултата ще е 1:1. Отвратително, отблъскващо материална зодия, нямат аналог! Всичко духовно им е чуждо, ако пък "не им е чуждо", то със сигурност е поза или са в роля! Казах!

Хахаххахахахаха...дали си вярваш?

Не е приятно, нали?

Co69

Златотърсачки има от всички зодии, но друго е по-важно - нали не си мислите сериозно, че датата на раждане определя характера на човека? Това със зодиите от край време си е залъгалка за дебили, дори поставено на псевдонаучно основа откогато е тръгнало. А каката, не я знам телец ли е, крава ли е, срещал съм я доста пъти, нищо по-различно от 80% и повече други такива.

.

За майка си ли говориш?! Смотльо!

Нали знаете че тази е имала зимане даване с ония двамата пигмеи

зимала ли е или повече е давала?

б.....ци, браковете ви траят колкото топче тоалетна хартия, малоумници без морал, традиции и всичко прилично изчезна в тази държава, мърлячи!

Тая кикимора се почувства на сигурно в предаването на торните бръмбариИван и Андрей лапачи на ....' плащат и добре защото тя няма задръжки - и изрита Тишо.

Най-много разводи има след ваканциите. Хората като отидат на почивка и трябва да се траят от сутрин до вечер няколко дни, решават да се разведат. Иначе в ежедневието всеки си намира оправдание да не прекарва толкова време с половинката, след 10-12 години всички досадни навици се набиват на очи, подплатени от отрицателни спомени, това убива либидото.

То в един момент другия те дразни само като диша :))). Има и изключения. Любовта между двама души винаги си личи, дори след дълги години заедно. Но малцина са щастливците.

Еб..си черната статистика. Няма ли и хубави спомени в семейния живот. Толкова ли е зле? Като ви чете човек направо да не иска да се жени.

След 26 години брак с жена ми ако пропуснем повече от 2 дни на "сухо",вече сме на зор.Не знам това ли е щастието,но не си представям друг начин на живот.За тези , които говорят ,че след 12-13 години нямали интерес един към друг, изобщо не съм съгласен.Ако го има силното привличане и тръпката и ако не се взимаш на сериозно ,винаги ще търсиш любимия човек и ще ти е хубаво с него ,въпреки годините.

Голяма светска новина ,няма що.

Епа като я гледам Венчето, то тоя Тишо пак бая издържа! Макар, че още на втората година е искал развод! Бравос му казвам за това! Инак то колкото и да е красива убава и каквато и да било една жена то след 5 - 10 години секс се с нея еми драги ми дами омръзва! Това така и не го разбраха жените! Та така ...

То пък мъжете не ни омръзвате. Това е двустранен процес, но заради децата ви търпим- Като пораснат децата ви бием шута. Та така ...

Бре може и така да е! Ма азе като гледам по ТВ-то и се жени се уж хубави и се търсят богати мъже бре! Що така!? И при това тия мъже изпонатаковаха сичкото жени дето уж мъжете им умръзнали и после май май така като гледам по ТВ то де и чета статий де, та мъжете гонят жените! Та така ... ;)

де на фърли ти , ве, пич? 5-10 години се твойта да маганиш , тва си е живо наказание ..Така нещо ново , да не го мързи да помърка , да не го чуства като задължение, да не блее некой тъп сериал докато ти се пъниш отгоре й...

Мъже изводът е : след 13 години и най-коравия мъж омеква! А жените обичат коравите .....

Христо Ботев е писал на жена си "Мила ми Венето,след Отечеството най-много обичам теб...",но тук тази Венета трудно може да се обърнеш към нея с думите "Мила".Явно тя не успя да разгорещи това скромно момче в леглото , макар да водеше предаване с името "Горещо".Венета Райкова падна в очите на хората още в началото на брака си с него , когато обяви на публично ,че в началото на връзката им на "Тишо не му ставал",като по този начин явно търсеше повече зрителски интерес за предаването си, без изобщо да се интересува как се отразява това на психиката на един мъж.Отделен въпрос е , ако това е вярно , какъв е нейния принос за това,защото всеки сексолог ще изтъкне ролята на жената в тези случаи.Още повече че тя говореше за нейния собствен мъж.Накратко Венета е една жена с дефицити в личните взаимоотношения и вероятно този развод ще е от полза главно за мъжа й, който може би сега ще намери една истинска жена , която да го накара да се почувства мъж.

Тишо опъна една бисексуална още по време на брадъра.

"Журналисти", Вие четете ли всички коментари по-долу, правите ли си поука какво го интересува, вълнува българския народ? Жълтини наляво-жълтини надясно...! Това ли според Вас е най-важното, най-вълнуващото в България?

Четат журналистите, ама и гледат , колко коментари има под жълтите новини- това ги окуражава да продължават да пишат жълтини..

Каква поука, заглавията и статиите са или клик байт или фейк нюз, трафика е важен за тях, а не качеството на материала, който публикуват. Какво им трябва на днешните журналисти - само един смартфон и интернета да не спира ...

Няма трети човек, ама лятото Венета ще се снима с "непознат младеж" :)

Кой от двама ви сра на метенето? Събаряте нещо, трудно градено.

Ех, най-после! Толкова години сън не ме хващаше с техния брак, сега вече спокойно ще се наспя!

За спокойствието на детето си те трябва да мислят, а не да съветват другите да не го безпокоят. Знам какви поражения нанася върху психиката, особено на по-малките деца, разводът на родителите им и винаги се възмущавам от лековатостта, с която решават да се разделят. Прегръдки, целувки пред камерите и хоп! вече не можем да живеем заедно. Жалка история! Предаването на тази жена изобщо не го гледам, защото там не мога да чуя нищо полезно.

Това, че е имало прегръдки пред камерите, не значи, че реално нещо не е куцало. Всички за пред хората се правят на щастливо семейство, за да няма клюки зад гърба им. А конкретно в техния случай явно нещата са куцали много отдавна, щом още преди години са искали да се разделят. Едно гърне счупи ли се, и да го лепиш, не става вече като ново...

То всички сме счупени гърнета - идеални хора няма и всеки си мъкне греховете и особеностите. Та по тази логика дай да не се женим и да го ударим през просото - да се порадваме на тази/този, пък като вземе да си показва рогцата, да минем на следващ/тата и т.н. до безкрай! Лесно е като бълха да прескочиш на следващия и по-следващия партньор, смелост и мъжество са нужни, когато се сблъскаш с проблеми, да намериш сили и мотивация да ги разрешиш не с бягство. Обаче е трудно, много трудно.

до 2-3 месеца ще се чуе за "новия"-скрит човек, който уж случайно се е появил в последствие

Класика! Но кой ще повярва?!