Мелания и Тръмп не се виждали с месеци

Новата книга за президента Доналд Тръмп разкрива някои подробности около "объркващия" брак на президента и Мелания.

Обратно в новината

Коментари - Мелания и Тръмп не се виждали с месеци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отслабвам вече около 2 месеца- минус 28 кг,също нямах мотивация за отслабване след раждането,но един ден като се погледнах в огледалото се ужасих- видях разплута в мазнини ЛЕЛКА,а съм само на 22,при това мъжа ми тежи 65 кг,можете да си представите как изглеждахме заедно !Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете ! bit.ly/2B5YZxA

Доналд Тръмп не е грозен мъж като по-млад, все пак са от много време заедно . Според логиката на много хора, ако жената е красива , това автоматично значи, че е глупава и златотърсачка. Искал бил Тръмп да загуби и затова се кандидатирал. Що за измишльотини .

#FakeNews v BG sa6to! Ne e viarno, Trump slu6a Melania!

дира и вие ли сте част от жълтата преса.

съвсем нормално и колкото да е преувеличено не се изненадвам, ако има истина. все пак кой би искал да гледа мумия с мокет на чутурата и изкуствени зъбаци? той и за секс не става. един господ знае кой е бащата на "сина" му.

Че се е омъжила за него заради парите е ясно, но и този писател влага доста фантасмагории. Все пак книгата трябва да се купува, а и трябва да е пръв, за да обере овациите.

абе кой харчи един милиард долара за кампания, като се надява да спечели от това, че ще загуби!?!?!?!?

ТИПИЧНО ЗА СЕЛСКИ ПРУСТАК. Един умен бизнесмен винаги има план Б. Със сигурност тръмп е имал план за успех, но е имал и план за неуспех, и как да спечели и в двата случая. Е, това в балХар не се разбира, вие немате дори план А, тоест как поне да успеете.

Kalin

Мелания никога не е била незабележима даже и преди да стане първа дама.Хубавото си е хубаво и винаги се набива на очи.

И Доналд веднага вика, че било фейк. Достатъчно е да видим как го гледа жена му на клетвата и после как му блъска ръката пред целия свят.

Че Мелания се отвращава от т.нар. си съпруг е повече от очевадно. Даже си мисля, че ако не беше станал президент, досега да са се развели. Обаче не върви президентът да не е семеен мъж и се правят на семейство за пред хората. Даже като танцуваха заедно на бала по встъпването му в длъжност тя се опитваше да го държи на разстояние и възможно на най-малко места да има допир между двамата. Така става с купените жени, раждат едно дете и после няма нужда да крият отвращението си.

На БГ неандерталците слагащи минуси им се иска хем да могат да си купят красива жена, хем тя някак си да ги обича. Истината, че такива жени в действителност не понасят чичко паричковците си боли но си остава истина.