Ади Радева от БНТ заема мястото на Ани Цолова

Виктор Николаев ще си има нова екранна партньорка, след като през есента Анна Цолова излезе в творчески отпуск.

Обратно в новината

Коментари - Ади Радева от БНТ заема мястото на Ани Цолова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приветствам горещо рокадата, защото Ади превъзхожда Цолова в пъти-интелектуално, професионално, а и като излъчване! Така Виктор и Аделина ще бъдат прекрасен тандем, реална конкуренция на Антон, от което печелят зрителите, разбира се! Аз не гледах бТВ, именно заради Ана Цолова. Не добър , а отличен избор, дано да се осъществи!

е тази Ади.Всичко е по гръцка линия с оная лафчисова.Тембъра и е толкова селски на тази Ади и има нещо простовато в нея ,че едвам я издържах.Като кажат за някоя,че била еди какво си та да ти умре коня.Какво е това,хем чете новините,хем "водеща" на нещо си ,като това Любенов.Пък и това никодимов,с лайняния глас ,ужас.Това ли е "тежката артилерия "в БНТ. Каменаров сигурно не е изтрезнял,та до сега спи зимен сън.В БНТ всичко по старо му.Ще има промяна на куково лято.

А сега, по- сериозно - Аделина Радева е много добре подготвена в професията си журналистка, но наистина Нова не е място за нейните качества. Тя е професионалистка, а там има само долнопробни и глупави предавания за чалга публика. Все пак дано допринесе малко за имиджа на тази ТВ.

Не ми се вярва Радева да започне работа в Нова. Струва ми се, че някой проверява нейния рейтинг в обществото за някаква нова роля/задача. А Калдирчева нарочно ''разлайва кучетата''.

Където, като се намърдаш веднъж, отърване няма и само се въртят десетина имена. Като в масонска ложа са тези телевизии. И непрекъснато си измерват онова там....рейтинга, сами си се хвалят, докато хората гледат "Нешънъл..." или другите канали нататък. Вече дори и прогнозата за времето научавам отдругаде, при това с около двадесет дни предварително какво се задава и очаква, а не разни кукли с бедно образование и богат личен живот или неврастеници да ми фъфлят небивалици.

Колко злоба се изля срещу мен, а не я заслужавам. Знаете ли какво е всеки ден да ставаш в 4 часа сутринта и да се готвиш ден за ден за разговори с политици, културни дейци и други в името на вас уважаемите зрители.

За селянка като тебе е нормално да ставаш рано недей се оплаква.

Каква е истинската причина Ана Цолова да бъде махната от ефир, неудобна ли е и за какво?

Такава цензура, премълчаване и потулване и през комунистическо не е било.

Кой набор е тази Радева ?

На Виктор повече би му прилягала партньорка, която е по-млада от него. Разликата им във възрастта с Цолова е 4 години, но пак си личеше, че му е кака. А Радева е още по-възрастна. Иначе не е лоша дамата, но е неподходяща за този тандем.

Най-добре ще е на Виктор да му сложат пенсионерката Радина Червенова. И без това не би трябвало да работи в БНТ, защото е в конфликт на интереси с мъжа си.

е да махне този смотльо Виктор

Ако въпросната Аделина Радева наистина има намерение да започва работа в сутрешния блок на Нова ТВ поне да вземе да си направи една пластична операция за скъсяване на носа. Защото така с този дълъг нос прилича на Пинокио героя от приказките на Карло Колоди който колкото повече лъжел толкова повече му се издължавал носа, така че зрителите няма да възприемат за достоверни новините които ще коментира. Предлагам да и помогнем като основем банкова сметка за набиране на дарения за въпросната операция. Аз са включвам с 20 лв. , а вие ?

много кал в дир-а хвърляш, ще те затрупа... :-)

Уважаема госпожо Калдирчева, очите виждат само това, което умът е готов да разбере. Като гледам какво сте написала виждам, че нямате капка ум!

Като се махна приятелката и директор на Канал-1 стана Непотребна.Но олигархичната НОВА на Прокопиев я взе с удоволствие, та нали знае как се плюе против правителство.Учила е не друг а върлата комунистка-говорителка на БСП в КАНАЛ-1 ПОЛИ ЗЛАТАРЕВА .До кога новия директор ще я търпи в телевизията - ще видим.Ако не я махне ,явно нищо не се е променило в тая телевизия от Соца . Хората ще знаят, че това е телевизията на компартията .И без това там е пълно с журналисти ,назначени от тази партия.Но това повече не може да го търпим .Тая телевизия на БСП ли е или на ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО .ТО ДАВА ПАРИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА, А НЕ ДА ОБСЛУЖВА ЕДНА АНТИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ .

Правителството дава пари на телевизията??? А народът кво прави, гледа без пари, така ли?

Струва ми се, че негативните коментари по тази тема са не от обичайните прости кухи лейки, а от завистливи журналистки. Ади изглежда чудесно, интелигентна, умна, стои много добре на екран. Никога няма да каже ''атмосферата, която се чува'', или ''вижте атмосферата, която се случва''. Мога дори да назова ''топ журналистките'', използвали тези глупави фрази, но съм етична, и не съм злобарка. Само им препоръчвам да си припомнят гимназиалните уроци по физика.

Ади престани да са самопохвалваш, осра форума а не всички са длъжни да та харесват.

Аз съм стар клубар, познат в този форум. Продължавай да се излагаш с простотии. :-)))

Много добра, красива и усмихната водеща. В Нова ТВ ще взема повече пари, но със сигурност няма да има тази свобода на работа както в БНТ.

Тембърът й на гласа не е подходящ за водеща на каквото и да е предаване, а що се касае до НОВА ТВ , едва ли тя е критерий за качество на телевизионна журналистика!!!!!

Явно имате проблем със звука на телевизора. Това е журналистката с чудесен тембър и изключителна дикция.

Чак пък изключителна дикция!! Та тя фъфли, бе човек!

Много е грозна горката, за професионалните и качества са въздържам от коментар защото не я познавам и доколкото въобще може да става въпрос за професионални качества в българската журналистика .... но като визия е изключително грозна и отблъскваща кела, ама толкова ли не можаха да изберат някоя по-хубавка дето няма да плаши зрителите сутрин рано с вида си. Остър щръкнал ньос като риба меч, тази ако целува мъжът си той горкия трябва да слага слънчеви очила за да не му извади око без да иска. И тялото и е отвратително, циците си ги е забравила явно на закачалката като е излизала за работа сутрин рано а в иначе огромен провиснал задник с целулитни мастни буци на трапчинки пък взело и са сложило в тясна пола за да ги подчертае явно. Ох ша повърна от тази.

Тя може да е грозна,но и ти като те чета си грозна душа,явно и външно си същата гадост.

Виж какво, Калдирчева, ти не си добре, Боже Господи, как ли живеят хората около теб! Вероятно наоколо ти се носи зловонието на черната ти душа! Да ти се не види и злобарката. То е ясно, че А. Радева не си я виждала никога на живо, но това не ти попречи да изплюеш отровата. Господ да ти е на помощ, Калдирчева!

изобщо не е грозна, тъмна коса още повече ѝ отива .Защо плюеш толкова,сигурно има някаква причина!

Още една червенушка в бързо почервеняващата Нова телевизия. Другарите засилват пропагандната война.

Признах ги НОВА, взеха най-добрата журналистка!!!

Не знам на кой народ е била любимка Цолова. Вероятно не сте чели отзиви, когато се появяваше нещо за нея - почти никой не я одобряваше. И аз не харесвах безпочвеното й самочувствие и натрапчивото й поведение пред екран, целящо да покаже колко е компетентна по всякакви въпроси и знае повече от гостите си. Завършила е бълг. филология и трябва да бъде учителка, не да се изживява като журналистка.

Въпросната журналистка е много неприятна....Винаги съм се чудила как жена с такъв тъмен тен може да се изруси....Липса на вкус, отвратително същество

Като си проста се чуди. Много важни въпроси си задава,куха лейко.

Разбрах, че покана от Нова телевизия получили още Поли Златарева и Добрина Чешмеджиева. Чудесни дами и отлично подготвени журналистки. Но очевидно не са приели, вероятно защото са се сетили, че от там обругани и буквално натирени са си тръгнали хора като Иван Гарелов, Ани Цолова, Дарина Сарелска, Васил Иванов, сигурно и други. Вяра Анкова и Аделина Радева очевидно са много, много смели момичета!!!

Все едни и същи физиономии се въртят от една телевизия в друга. Няма класа, за професионализъм да не говорим, достатъчно е само да си човек на някого.

Аделина Радева е журналист с качества. Не гледам отдавна български телевизии, но признавам, че точно "Още от деня" понякога гледах точно заради нея. Частната Нова телевизия е известна и с това, че там правиш каквото ти наредят, а не това, което журналистическият ти нюх подсказва. За умен човек и добър професионалист като А. Радева това едва ли е добро място. Но... времето ще покаже. Иначе - успех на Ади Радева, защото я харесвам!

Слава богу, че тази журналистка не става за водеща на По света и у нас.....вечно мънка под носа си и нищо не се чува, няма темпър за говорител.

Rossi, как като не става за водеща я вземат в най-рейтинговото новинарско предаване в ефира - сутрешния блок на NOVA. Първо се мисли после се пишат глупости.

като си има човек зад гърба Как Виктор се справя мислите ли че е добър вечно заеква и все не е разбрал отговора въпросите си задава по пет минути имало е случай в които ги забравя МРЪНКАЛО

Ади Радева е класна жена. Чар, стил и сексапил в съчетание с бърз ум и остър език.

Дърта чанта, но мога да й пробвам фурната дали работи!

Не бе олигофренче,тя съвсем не е дърта чанта ,а е една красива ,зряла жена,а ти си просто едно мъничко,почти нищожничко и все още недорасло педалче с лайнясана устичка!

...и сигурно много малка и перманентно мека пишцича...

Нова ТВ и БТВ, кога ше си "отгледат" собствени кадри. То много лесно така - Националния донор с парите на данъкоплатците обучава и отсява кадри и после...хоп в предаванията между рекламните блокове. П.С. Нова ТВ, кога ще пусне най накрая HD сигнал. Последни бяха с въвеждането на 16:9 и сега пак са на опашката.

Те си отгледаха най-гадните са техни пордукти. Куролюба Бенатова, Ани Салич, Генка Шикерова, Лора Крумова и сестра и Щърбева, Ани цолова и други такива. Особено БТВ.толкова са неприятни,че не мога да ги гледам.

ЗА МЕН Е ГРЕШКА ТЯ Е ДОБЪР ЖУРНАЛИСТ НО В НОВА ТВ. ДУМАТА ДОБЪР НЯМА ДА Я ИМА СЛЕД ВРЕМЕ ЗАЩОТО В НОВА СЕ ГОВОРИ ТОВА КОЕТО ИМ СЕ НАРЕДИ- ЩЕ Я ГЛЕДАМЕ В НАЧАЛОТО И КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО НИКОЛАЕВ ЩЕ ПРЕХВЪРЛИМ НА ДРУГА ТЕЛЕВИЗИЯ

А с Бранко Салич какво става ? Щял да прави нова теливизия,и само чакал честота в ефира.Щял да разправя за какво ставало въпрос по времето когато е бил най-големият бос в БТВ.И как са му нареждали какво да говорят неговите служители.

Харесвам Аделина Радева, дано я оставят да работи нормално. Викторчо може да се пули от страни, колкото си иска.

Аделина е добър журналист, още помня филма ѝ за протестите в Гърция, срещу наложената от ЕС финансова дисциплина - смел, интересен, информативен и забавен - ФЕНОМЕНАЛЕН! Със сигурност БНТ1 е най-добрата телевизия, дали е най-ефективната финансово, е друг въпрос.

Готина мацка. Жалко, че отива в тая чалгаджийска телевизия..

Браво на жената! Ще бъде много по добра от Ани Цолова!

Има нещо липсващо.Никъде не пише второто й име.Защо?

nqma li veche da mahnat i taq,salich

Еййй, отърваха ни от тази досадница Цолова. Заради нея бях спрял този канал...

...не си само ти...

Много СЕКСИ ве предаванията сутрин СЪВПАДАТ с утрешните ЕРЕКЦИИ

Мислих че само аз го правя. Жената е страхотна, поздравления за мъжа и, късметлия е.

Браво на НОВА телевизия! Аделина Радева е страхотна! Още помня как направи Валери Симеонов сам да си приказва.

Абе тва ДИРник.бг да не е на БТВ, само плюещи коментари за Цолова и Николай ....Кажете си мнението за арменчето с мазната, лукава и гъзолижеща мутра от БиТиВи то....

Само той накастри Ваня Кастрева, докато другите си мълчаха за учебниците. Това е достатъчно!

Добро попадение .От малцината,които са "в съзнание" в тази телевизия на лелки ,говорещи диалектно в новинарските емисии .Вяра Анкова беше я стерилизирала тотално през жалките си два мандата.Дано е прецениле правилно,че повечето пари си струват цензурата,която ще трябва да изтърпява.

Ми, че тя точно Анкова я тегли в Нова. Миналата есен стана програмен директор на новините там.. ;)

Много жалко за Аделина Радева!!! ХО ХО ХО

Откакто почнах сутрин да бягам на тренажора, вече БГ сутрешен блок не гледам. Ще обясня защо. Имам време само за 30 минути на тренажора. Докато тренирам, си пускам сутрин телевизия. От опит мога да ви кажа, че ако почна тренировка в 7 ч,то до 7,07 има новини, после почват 15 минути реклами както по БТВ, така и по Нова. След като свършат рекламите, водещите още 5 минути разказват колко интересни неща ще показват после (голям майтап, близо 25 минути ми губиха времето, ама хубавото предстояло, видиш ли, да не се отчайваме демек:)) и чак към 7,20 включват някоя черна хроника (като на фронта - колко загинали, колко ранени - дали на пътя, дали някъде другаде, няма значение, точността е важна) . Та таман свършвам с тренировката и чак тогава за 2-3 минути нещо полезно виждам по новините. И те половината в черни краски и то такива, та ти идва да не си се събуждал...С други думи, от 30 минути ефирно време, водещите на тези телевизии имат реално не повече от 7-12 минути работа. 2 часа сутрешен блок - реално водещият води не повече от 20-30 минути. Това за тях си е голяма далавера, ама за мен е пълна загуба на време. Аз имам време да гледам ТВ само тези 30 минути на ден и не ми се губят в гледане на реклами, сори. Ще кажете - има БНТ, там реклами няма толкоз. Вярно, няма. Ама като почнат от сабахлян рано всички политици и министри да ме баламосват колко голяма работа са и тем подобни, бяс ме хваща. Всяка сутрин обясняват вече 20 години колко добре работят за народа, и всяка вечер после чуваме как ни критикуват от чужбина колко сме зле, колко сме затънали и т.н. Затова гледам чужди сутрешни блокове (слава Богу говоря доста езици), та съчетавам полезното с приятното. На нашите журналя по нашите телевизии мога да кажа само едно - Жалки сте! Може да се мислите за тарикати, ама сте мноого зле!

А. РАДИНА ЧЕРВЕНОВА...? Няма ли и нея да поканят хахаха? Хей, Коко(Каменаров) ще изтървеш и Радинчето, брей!

нямаше по голямо село от Цолова и по противен елемент от Николаев

Николаев беше в БТН за мен беше страхотна мижитурка и незнам как Нова го хареса и го взе. Това е голям минус за тази медия. Заради него хората сутрин не гледат Нова

Не гледам Нова - сутрин заради Николаев (доскоро и заради Цолова), през деня - защото съм на работа, а вечер - заради Биг Брадър. Напълно излишен канал за мен.

Той и сега си е мижитурка

Имаше една синоптичка Елица в бнт дето много се раздаваше по купоните преди 10-ина години, после май се ожени и и загубих дирите. Малко върлинеста ама се справяше. Някой знае ли нещо?

добре си е води сутрин времето на БНТ, а ти добре ли си кротни се и си гледай в твоето корито

Е разгеле се отървахме от онази СЕЛЯНКА,с манталитет на разгонена селска кучка и с мозъче на хлебарка,Цолова имам в предвид!Сега е ред тази продажна медия с големи претенции да се отърси и отърве от делиорманският селски тарикат Николаев!Тъпо,и некомпетентно и много нахално ,нищожно човече!Ако ще продължат да ни омайват и досаждат,то поне да е с поносими хора,не като тези боклуци!

на Нова телевизия, че ни оттърва от Милен Цветков , който е вече толкова банален, втръснал, направо отвъртителен

като започне да размахва ръце пред нтлъстата си дърта физиономия и да прекъсна гостите си направо превключвам канала,супер неприятен противен тип

Рано си лягате.Миленчо си е още там от 24.00ч.

дават повторения на предаването

ръководството на Нова телевизия не разбира ли, че както махнаха Цолова, така трябва да махнат и Николаев от ефир, толкова е лиценеприятен и мънкаш,че хората заради него не гледат сутрешния блок

заради виктор не гледам нова телевизия сутрин

Сега е ред на мънкащия Виктор Николаев. Чудя се как го търпят в Нова ТВ. Дървен философ, Докато зададе въпроса си към събеседника забравяш началото. Дразнещ, прекалено обстоятелствен. Въобще не може да се сравнява с Хикимян от БТВ. Не мога да го изтърпявам и превключвам на БТВ или на Канал1.

и Хикимян вън

Имам сведения че тази Радева е близка роднина на шофьора на самолети сегашния червен президент издигнат и натрапен от Нинова. Поста който ще заеме в Нова тв е без конкурс, тоест не е по способности а е под политически натиск от Президентството и Позитано 20 и А.Радева дефакто се явява парашутистка спусната от шофера на самолет Радев.

Нямам представа дали въпросната жена е нечия близка/роднина и дали е парашутистка, но ... не се сещам за водещ, който да е сменил телевизията след явяване на конкурс. Особено пък, когато става дума за частни медии, които могат да назначават когото си поискат на каквато длъжност пожелаят. Да не би Виктор Николаев и Цолова да се явиха на конкурс за Нова, когато избягаха от БТВ? А преди това Николаев май и в БНТ се подвизаваше, ако не ме лъже паметта. П.П. Пък нищо чудно да са им спретнали по един конкурс - проформа.

не бъдете наивен/наивна - вижте че има пълно съвпадение на фамилните им имена Радев - Радева, червена парашутистка е

първа братовчедка е на тиквата

Успех на Аделина Радева! Тя е истински талантлив и харизматичен журналист!