Вибриращ сутиен уголемява бюста

След 14 успешни теста, сръбският изобретател Милан Милич представи вибриращ сутиен, който уголемява бюста и прави излишни операциите с импланти.

Обратно в новината

Коментари - Вибриращ сутиен уголемява бюста | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От indiegogo: Estimated delivery November 2016 Защо е необходимо да се публикува такава НЕактуална информация ?

Вижте сега, не четох новината, но само да отбележа, че живеем във век, в който профилактиката срещу рака е много важна. В тоя смисъл недейте да си увеличавате гърдите неправомерно, няма нужда от отоци и напрегнати вимета. Ако толкова държите да нарастне жлезистата тъкан - купете си от щанда с бебешки стоки в Кауфланд "чай за кърмачки" и ще наедреят. Но ако предпочитате да сте здрави - а бюстът леко да намалее, като премахнете всякакви болки, уплътнения и кистозни бучки - и така ще избегнете рака - пийте билката Витекс, има я по аптеките в най-различни варианти.

ако се сложи като гащи и за вибратор става.

При това може така да го обкрачиш, че да те масажира и отпред, и отзад.

Дайте снимки да видим резултата.

о боже! господ здраве и пари да даде на Милич! за колежката главната счетоводителка, веднага зимам един и да ги лашка, докато стане чашката на размер D! мале-мале-мале! >!

Тамъм после повече дела за сексуален "тормоз".

Тази новина е от 2015 година. Ако ставаше с този сутиен до сега всички жени с комплекси да са бухнали отпред като козунаци срещу скромните около 400 лева. То не бяха хапчета, гелове,кремове... А като омекнат и увиснат ще си ги мятат през рамената ли...,ще ги връзват през куп отпред ли...:?

Очаквам новина и за вибриращ калъф за мъжете )))

КУ СИ ТУРЯ МЪДИТЕ ВЪТРИ. ШЪ СТАНАТ ГУЛЕМИ КАТО НА ЩРАУС!!!!!!!!!!!!!!

Стига, бе! Не му взимайте хляба на "Благодаря Ви, докторЕ!" Какви ли ще са резултатите при пет пъти дневно по десет минути?!?

Ке гръмнат