Жените страдат по-силно от депресия от мъжете

Сезонните афективни разстройства имат далеч по-сериозни последствия за жените, отколкото за мъжете, сочат резултатите от изследване.

Обратно в новината

Коментари - Жените страдат по-силно от депресия от мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако наистина е така то аз съм направо много доволен !!! Жените знаят защо , аз също .

Между две кюфтета, дали сега и днес, легално спят Ромео и Жулиета? По Ст. Цанев!

"Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него".

То това май отдавна е известно. А също така е е известно че депресираните мъже като са депресирани напълно ефективно се самоубиват. Та затова сигурно не са могли да разкажат колко са зле в момента на изследването. А депресираните жени истерично само заявяват че ще се самоубият.

Също така от написаното с лекота си правим извод, че депресията е ключът към по-дълъг живот. Жените страдат силно, не умеят да се справят и живеят по-дълго!

Жената живее по-дълго понеже не носи отговорността на мъжа и не си слага проблемите при сърце . Тя е по-повърхностна , по-лекомислена и по-безотговорна . Рядко ще видите жена да създаде запознанство семейство дом и къща , кола , вила . И да носи отговорност за тях . Или пък след развод да и бъде отнето всичко посочено плюс децата и да бъде осъдена да плаща незаконна и непосилна детска издръжка . Това са причините за по-краткия живот на мъжа . Всички други приказки са за прикриване на задните им мисли и действия . Идете по съдилищата и ще разберете защо жената живее по-дълго .