И Джеймс Франко е обвинен в секс тормоз

Джеймс Франко, който взе "Златен глобус" за най-добър комедиен актьор и подкрепи движението "Времето изтече", бе обвинен в сексуален тормоз.

Обратно в новината

Коментари - И Джеймс Франко е обвинен в секс тормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя явно страшно си е паднала по него, и го тормози просто той да не я забрави. Но очевидно и тя не му е безразлична. Просто времето в което са се срещнали е било особено натоварено и не е било възможно да се случат нещата хармонично

Тази грозна овца дори не е секси, за разлика от пича, който сигурно е бил много пиян, за да се занимава с този боклук!

О, как и на мен ми се иска да ме тормози сексуално тоз котак! Ту той мене, ту аз него! Късметлийка е тази изрусената с тапицирания скелет, ама нали да се похвали!

А, хубаво е момчето. Няма нищо против ако ме потормози и мен сексуално.. Едно време се дърпах и се правих на немой ме бараш по баджака. А сега и да искам, няма желаещи. Е за това пискат фръцлите там. Щото те са си пискали от по - младичките, а тях са ги подминали. Е то всеки обича агнешко, а не овче..

...мъж в Холивуд...вече...

О боже, къде спа до сега? Или видя, че вече е модерно да се изказва всяка кокошка, че и тя да не остане назад... Очерниха човека.

Милия, излезнаха му пиянските истории и после, ама не аз не нищо...

Тази скумрия на всички снимки е полугола.Няма никакво основание да се оплаква, че я насилват. Аман от лицемерие и фалш. Ми облечи се прилично и никой няма да ти налита и без тома си грозна....

Мили Боже, тези жени дето ги е тормозил са големи късметлийки....

А, виж, този съм съгласна да ме тормози сексуално. Непрекъснато :)

този аз бих го тормозила сексуално!!!

Хубавец, ама не знае как да си поиска. Дори да е имала желание момата, тоз с тези си действия я е отблъснал. Просто е трябвало да я погъделичка, до като я разпали хубаво, и самата тя щеше да го налети. Ама глупавите мъже, прибързват и после хем момата се отдръпва отвратена, хем на него му е кофти, че остава неудовлетворен. Деликатност си трябва за тези неща. И помнете, няма жена, която да отказва, има мъже които не знаят как.

Какво значи неудовлетворен, като ги е "гъделичкал" една през друга, някои даже са се засичали. Пълно е с момички, една като се отврати, голям праз, може другите да са по-ербап.

А защо не подаде оплакване в полицията веднага....а сега постваш...айде fuck off ....най вероятно си го налапала сама и ти е харесало.

Забранено ли е да напомниш на някои хора колко са лицемерни спрямо истинското си поведение? Тя не го е вкарала в съда с тоя туит, просто му напомня, че има хора, които помнят...

Защо все грозотии се оплакват. Май тая грозотия не я е огряло, Франко не й е обърнал внимание и сега си отмъщава.

Аз пък искам Деймс Франко да ме тормози сексуално!!!

и аз,и аз !

по тая логика аз требва да сам в затвора

Нито е стар, нито е грозен. Кажете нещо за тойзи продуцент, комплексари.

Тъпо парче е явно.

Франко трябва много, много да е бил пиян и му се полага глоба за шофиране в нетрезво състояние!