Лора Караджова се раздели с бащата на детето си

Лора Караджова и приятелят ѝ Валентин Славов вече не живеят заедно.

Обратно в новината

Коментари - Лора Караджова се раздели с бащата на детето си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обяснете ми моля, коя е тази? Какво е направила за обществото - в завод ли работи, на полето ли, с нещо помага ли на хората

Даже много изкараха! Те за това не се женят, защото я изкарат година, я не! Но пък от друга страна отървало се е момчето.

Класическа куха лийка.

Самочувствие в повече,талант нула ,поведение улична превъзходна.

Много са ми смешни с това ''несходство в характерите'' сякаш са си легнали при първа среща направили са си дете при нея и след това взели че ''разбрали''колко са третополови...

Какво може да се очаква от една певица или певец!

А те си мислят, че са културтрегери и ,че ако ги няма тях държавата ще пропадне! А те самите са издънки !

Да не са го извикали да се върне в "Якудза"? С тези татуировки, явно е някакъв бос там.

пак много изкараха.. такива връзки са кратки.

Ета коментарите и току срещам - известен баща. Па се зачудих с какво е толкова известен тоя баща толкова, с грачене като птеродактил през една тъмна престъпна отминала епоха може би?

Той е една издънка на отминал комунистически век...пенЦионер!

намери мъж оше по- жалкък е тя да си седне да гъза и да яде парите на баща си да не се излага повече с пеене и други разсъбличания, защото няма какво да покаже

И това момиче, както и други деца на известни родители са с огромен дефицит във възпитание, образование, култура и техния живот го показва ясно. Големи желания, малки възможности....

Продължаваме напред, оставаме си приятели... дрън, дрън .. Постоянно ги чуваме тези глупости от разни разлигавени особи, които скачат от цвят на цвят. Между другото за тази се з нае, че любия и звят е бялото, разбирате какво имам впредвид.Това е днешния модел за подражание на измисления ВИП елит на държавата ни

И заживяха щастливо!

НЯКОЙ ДА СЕ Е СЪМНЯВАЛ ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛЕН БРАК?! И ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ???? ТОЯ ПИЧ ДА ДАВА БАНКЕТ И ДА БЯГА АМА МНОГО СИЛНО ДА НЕ ГО СТИГНЕ ПАК !!!!

ааааааааааааааааааааа,има и по тежки случаи като този на Деси Цонева

И аз по цял ден да се чудя с кого да си го сложа, и аз ще докарам семейния живот до това положение.

Феминизъм, еманципация, непримиримост и безкомпромисност за тривиални, ежедневни неща... Вече само коврите ще гледат децата си... Страхотно бъдеще ни очаква!

Така е. Мъжете са непоносими и вече няма кой да ги трае.

ТАЗИ ЛОРА ИЗГЛЕЖЖДА ПРЕЗАДОВОЛЕНА И РАЗЛИГАВЕНА. ИЗГЛЕЖДА КАТО ЖЕНА, КОЯТО НЕ Е СЪЗДАДЕНА ЗА СЕМЕЙСТВО. ДОБРЕ,ЧЕ ДЕО НАВРЕМЕ СЕ ОТКЪСНА ОТ НЕЯ

Лорчето не е жена за един мъж. Аз ще я взема и ще си я жаскам с кеф. Няма да я карам да ми пее щото не може, но със свиренето ще се справя блестящо предполагам...

тъпа, задоволена лигла

Глупости, вероятно август месец някой е опънал прашките на Лорка, човека е разбрал, то не е сефте и просто се е отказал от нея.

Чудех се дали и в тази невероятна новина ще бъде отбелязано, че с бащата на детето остават приятели и не сгреших. Е няма по-тъпо и изтъркано изказване от това, че оставали приятели. Те приятелите не се разделят. А самата статия е нещо като обява във вестник от зората на демокрацията - " Влекач с ремарке си търси тираджия балък". И не разбирам защо се хвали вместо да се срамува от факта, че не е в състояние да създаде и поддържа нормално семейство. Явно не може да се откъсне от ..урвенското в душата си, а това е най-вероятната причина за несходството в характерите.

Още по-тъпо и ненормално е да останат врагове. Това го правят само комплексарите, тъпаците и боклуците.

доста самотни майки се навъдиха напоследък.

Еми като ставате само за донори, но се работи и в тая насока- да ви се отнеме и тая функция!

Гупости на търкалета! Ако зора ви е само за забременяване - има си клиники с анонимни донори, ама искате да цоцате издръжка от някой мъж!

Тъй значи, детето на бащата (знаем кой) се раздели с бащата на детето (не го знаем и не ни и трябва). Време е да хване и да направи нов вселенски хип-хоп, хък-мък, тън-мън хит. Предлагам и текст, да не се морят тия творци да копират от другаде: Повтаря се до припадък на фона на тресящи се задници "Хич не ми пука кой ще ме чука Но немаш ли кинти - бегай оттука С тебе ме хвана големата скука От утре захващам да рина боклука Припев: Ъ, ъъ, ъъъ, ъъъъ С обърната джука Те хванах на кука Нагази ти лука Ебаси боклука Припев: Ъ, ъъ, ъъъ, ъъъъ" Тресящите се задници се изпразват от стомашното съдържимо.

Забелязвам, че това е някаква нова мода сред кифлите с възможности (деца на богати родители) и повечето жени с добро образование и доходи над средните. Взимат си някой баламурник т...пкач, най-често спортист или човек извън тяхната среда да й направи едно дете и му бият шута. Ето наскоро една позната адвокатка направиха сватба с един ММА младеж, роди се детето и след има няма година развод заради несходство в характерите.

"Добро образование"? Добро е само в сравнение с неграмотните.

Добро образование от Нов Български - няма такова нещо, там са 100% дебили. Там е легалезирано купуване на дипломи. И Боко тиквата да стане студент там и той ще завърши.. а той дори е бил и лектор там :)))))))))))

И кВо ся,парясница никой неще? МА язе ще я взема беее,шъ я бухам кът магарица!

Ти да не си си го прежалил, бе?!

Тая не беше ли дъщеря на баща си? Или греша?

То добре,че е фамилията на баща ѝ,да си мислят хората,че и пеенето върви с нея

ей го, ся-български "звезди". тя е просто щерка на известен човек. нещо като мика стоичкова , но с по-красиво име, без конски зъби и с доста по-миловидна визия. има една известна песен, изпята през миналия век. има няколко пиянски катастрофи, по чудо разминали се без жертви! имаше "страстна" връзка с друг един "известен" блондин, който също не е ясно с какво е известен. той.....ами, никой не го знае кой е. ами, това е положението-"звезди". а, хич! ще трябва по цял ден да четем за мика...:))))

Каква новина, какво чудо! Защо сайтовете правят известни такива безлични, фалшиви индивиди???

На жена доверие, само като е малка и поостарее. През останалото време с повишено внимание!

А може и ти да не си читав щом така мислиш, де да знаеш...

Дразнят се женките, когато някой мъж ги познава добре

И какво може друго да очакваш ? Аз очаквах по-голяма простотия !

да излезе Б.Б. (и Юнкер докато е тука) да вземе отношение по въпроса, а то и 10-ти митинг се очертава

Без всякакво съмнение това ще бъде събитието на 2018 г. Образцово семейство разкрило хиляди работни места, дарило за благотворителност милиони, построило нова болница за деца за безплатно лечение и две училища в селата от северозапада. Направо не знам как ще преживеем този ШОК????

Защо ни информирате за неща, които знаем, че ще случат, още преди да са започнали?!

празно квадратче за следващата кух-новина - новия тъпкач

Абе българските кучки са така бе. Те още от начало само мислят кака да те изработят. Те те цицат докато могат а финала е раждане на детето. Малко след това те зарязват и искат издръжка.

М...ама хич не ме учудва,даже много изкараха заедно.

И "творчески различия" става. Ясно е, че като ги хейтим ще се чувстваме по-морални и извисени ама айде нема нужда от комплексарщини. Събрали се и се разделили. Ок. По - важното е на чаша ориз колко вода слагате?

в класическите рецепти, три чаши

сега остана да си напраиме цици за пълен комплект

Голям праз! Някаква си кифла се разтушкала с осеменителя си и голяма новина - голямо чудо станало....! Чакаме данни и за щерката на Орхан Мурад!

наркоманските каши никога не свършват.

Пак много време я е изтърпял тая грозна и бездарна пача! Жалко, че има такъв баща.

То пък той големия красавец!

Той спортист,колко да му е мозъкът и претенциите

Брех, тва "несходство в характерите"... За какво несходство може да се говори въобще при липса на характер?!? Това не са характери, това са глезанчета мамини...

Хубава двойка с толкова красиво дете. Жалко!

девойка с дете?!! стига бе!

ДВойка бе тойчо

Взела си за разплод някакъв абонимник, след като си свършил работата повече нямало смисъл от него. Така разбрах статията.

Дефиниция за остаряване: Когато си лъскал бастуня на некоя, дето е била в категория тийн, а сега е в категория милф.

Спрели да се друсат заедно и по едно време се спогледали и се видяли един друг и се запитали кой е па тоя-тая. Често срещано е сред друсалките.

на дъщерята на мъжа на съпругата си, ле дирник :)))

може да изтърпи това мурве,срам за родителите си.Део извади късмет.

За всяка гръмнала катерица в България ли трябва сме в течение? Лора, Диляна, Венета, Мария, Емануела . . . . все гръмнали катерици секънд хенд. Само Тоца още се държи!

Колко Евромодерно звучи - в името на децата си - ! Няма възпитание , няма търпение , няма уважение - всичко е кинти, кинти ! На ти тея кинти сега !