Оперирали Серина няколко пъти след раждането

Серина Уилямс се появи на корицата на Vogue с малката си дъщеричка Алексис Олимпия.

Обратно в новината

Коментари - Оперирали Серина няколко пъти след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъмнокожите си умират да имат бели партньори и по-светли деца. Толкоз за "дискриминацията" от белите към тях.

,,допата,, не прощава...!!!да са живи и здрави...!!!

Всяка черна жена желае БЯЛО дете. Не случайно нашите циганки правят секс за 2 лева и ... раждат бели деца. Да и е живо и здраво бебчето, след няколко години и тя ще се разведе. Такъв хубав мъж не може да е само с една жена.

Тоя пък един красааавец....

След последната операция вече е непокътнато девствена. Може да започне всичко отначало.

Емболия, хематом - тя да не е раждала в общинска болница в провинцията?

Много хубаво детенце, някак в дисонанс с генетичния материал

Е не! Това е невъзможно да се случи в САЩ! Такива неща като слаби тонове на плода, хематоми и белодробна емболия се случват само в България. Нещо не сте разбрали. Така или иначе виновен е Москов и Здравната каса.

Случва се навсякъде и прогнозата не е оптимистична. Никак.

шев ед.ч. шевица ,шевове ,шевици то по лесно е да си с забит поглед в телефона.слагайте ги тези гласни да озвучават съгласните звукове.

Абеее... и аз се зачудих как шефовете (началниците) ѝ са се отворили ама карай...

Принципно казано мен много ме съмнява да е имала лека бременост и натурално зачеване. Спортистките от нейния ранг са с години без месечен цикъл заради химията, която взимат и физическото натоварване. Тя е 90% мускул, а женското тяло има нужда от мазнини, за да поддържа нормален хормонален баланс.

няма ли редактор на текста...... шефовите се отворили ли . смешници.

Шефовете на тенисистката се отворили и лекарите открили голям хематом в корема. Е, щом шевовете са издържали - това е по важно! Шефовете ше се озаптят някак си ! Купете си един тълковен речник - барем за кураж!

+един правописен речник за всеки случай :)

TIREX

тоз майка И баща ли е? 2 в 1?

аре, нека да вземе някакво решение-или е била много болна и не е можела да стане от леглото месеци наред или се е шматкала на сватбено пътешествие на някакъв богаташки остров, дето били само двамата с престрашилия се юнак, забравих му името. както редовно ни осведомяваше от острова. само и само да се пише за нея, вече ни досажда с две коренно различни случки, които по никакъв начин не се съчетават помежду си.

Между шев и шеф, доста голяма разлика. Хайде засрамете се малко!

... шефа и винаги е бил... "отворен"...

"Шефовете на тенисистката се отворили и лекарите открили голям хематом в корема." ?!? Да не би шевовете ѝ да са се отворили?

Е, к'во сте се хванали за буквата, толкова си могат хората! :))))) Иначе вица за отворените шефове - много ме усмихна :)))))