Рики Мартин се омъжи

Пуерториканският певец Рики Мартин лично се похвали, че е сключил брак с партньора си, шведския художник концептуалист от сирийски произход Джван Йосеф.

Обратно в новината

Коментари - Рики Мартин се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е честно, много са хубави и двамата! Как може всички хубави мъже да са обратни!!!!

И кое им е хубавото?риличат на мишки!

Дали се е пазил девствен анално до сватбата? Ето това трябваше да разберем

Аз пък си мисля, че е станал "жена", защото е много по-лесно да се над*пиш, отколкото да вършиш работа.

Имаш ли пари всичко можеш....Нали бизнеса с купуването на деца е забранен-ДА,АМА не за всички

като знам качеството на българските жени , се замислям да стана активен Г.Е.Й

Не си српски курац ти, гарга рошава си ти.

"Рики Мартин със съпруга си и двете си деца" .... Как звучи само ... ужас... Тази еволюция и това психическо израждане ще ни затрие .... Трагедия...

Трагедия е в главата ти. Не еволюцията, а простотията ще те затрие! Подобно на твоето мислене унищожава България!Сменяй чипа, иначе си пътник.

Наистина има хора, които се раждат такива и нямат какво да направят по въпроса. Но Рикито, дето на младини имаше дългогодишна връзка с някаква латино-журналистка, после някакви други авантюрки с моделки... неговото не е природа, а най-обикновена разюзданост, стремеж да си интересен и да ти е интересно. Такива хора си заслужават всичките закачливи подмятания и липса на толерантност.

И двамата са страхотни! Да им е честито и нека им предстои дълъг и щастлив семеен живот!

Машааала, ей 'тва е новина за подрастващите, че и за детската градина. И то каква! Ей сега Цецито Цачева ще плесне с ръце от кеф. Какъв аргумент само за приемане на стамбулската измишльотина. Всветъл пример

Ма Цецка Цачева е идеалния мислител по темата, щото тя какъвто и пол да каже, че е, всички ще кимнат с разбиране... Иначе младоженците са страхотни, красиви и реализирани хора. За разлика от повечето коментиращи, уважават правото си на щастие.

Интересно ми е, кой кого такова или се таковат взаимно? По принцип.

Нямаш ли малко по-възвишени интереси?!

Ето това не го разбирам. Да си толкова красив, известен и богат. Да може да имаш най-красивите жени в света....и да искаш мъж. Бях влюбена в него като ученичка. Като разбрах, че е гей не исках да повярвам.

Не се коси - ти като беше влюбена в него, той не беше гей. Като му залезе славата, тогава мина под дъгата

на щастливата двойка. Дир, а какво става с Елтън Джон и съпругата му Дейвид Фърниш? Няма ли някакви новини покрай тях?

Браво Рики - резняците са по-добри, но ти си се уверил лично, щом си се и оженил за него! Бурка дали ще те кара да носиш, като излизаш да пазаруваш?

Таз година булка, до година люлка!

Няма лошо да имат законово уредени отношения. Стига сте пищяли като ощипани и стига сте се правили на големи мъже(щото не сте) като чуете за гей брак. Както другите двойки имат защита относно собственост на имущество, пари и здраве, защо и те да нямат? Ако единият легне болен и не е контактен, за да даде съгласие за медицинска интервенция, другия може да го направи. Иначе е никой като не е част от семейството. И стига с това "какъв пример дава на децата". Не се тревожете за децата му, гледани са по-добре от вашите.

като имат законово уредени отношения няма опасност единия да извърти някой пе*ерастки номер :)))

Но да не се нарича "брак" и да легитимира имуществените им взаимоотношения, нека се смятат роднини, но дотолкова. Смисълът на думата "брак" е много различен, за да се използва в този случай.

Това отдавна е измислено, имам предвид уреждането на финансовата страна и изобщо съвместния живот. В много западни страни има юридическо понятие граждански съюз /ако не се лъжа, така се казваше/. Всичко се урежда според него. Цирковете със сватбите идват в повече. То асъл в днешно време само педалите се женят, хетеро двойките си живеят без брак. Ако искат да са като другите, да не се женят и те! Думите са "женя се" и "омъжвам се", тоест съчетавам се с лице от другия пол. Друго няма в българския език и това не е случайно

Така е, много от мъжете в хетеродвойките се страхуват да се обвържат с човек черно на бяло ... излиза, че обратните са по-мъже от тях.

А ти като се ожени, защо го афишира? Защо ни дразниш и ни го навираш в очите? Защо не го запази в тайна, а си позволяваш да се показваш с човека, който обичаш сред хората?

Това е реплика към ник ivan kostov.

Ленин и Троцки защо не са се оженили? Виждам, че ги разбираш тези работи. Имали са властта да го направят, но ... явно обществото не е било дорасло тогава. Как мислиш?

не ги разбирам а и ме дразнят че го афишират

а ти защо мислиш, че само ти имаш право да се афишираш?

Освен смърт, има и духовна смърт. И докато първата ни плаши (поне мнозина от нас), за втората дори не се замисляме, а трябва. Да робуваме на най-ниските си страсти не не прави свободни, прави ни роби завинаги.

Да са живи и здрави! Много деца да си народят.

хахах колко си прост..вече плаща на сурпгатна майка и му ражда колкото иска..а Рики има две деца пак по същиа начин!!простотия българско ориенталско болшевишка

и на тебе ли плаща , щото и на мен ми плаща

Щото има жени, които са навиват за пари да заченат и да си оставят децата да ги отглеждат ей, такива като Рикито. То Рикито преди да обърне резбата, имаше дългогодишни връзка с някаква адвокатка ли беше, журналистка ли и изведнъж нещо му стана! Мислите, че е прогресивно това ли? Не е, тъжно е. Мислите, че са щастливи ли? Едва ли. Не такъв е пътя към щастието - крайните форми на егоизъм, себеичност и алчност, пък и не толкова крайните, винаги са съпроводени с безкрайно неудовлетворение!

много си прост. Не е проблем да платиш на някоя да ти роди дете. Въпросът е, че в случая с гей двойките то няма нищо общо биологически с другия "родител".

Коментара ми бил изтрит..., а да се радвам и да пиша , че мнооого харесвам гей Рики и гей мъж му ли???...

И моя коментар беше изтрит защото казах, че тези толкова приятни хора с по-особена сексуална ориентация са и пе.....фили! Може пак да ме изтриете, но няма да промените този факт.

не може да си чак толкова прост :))))

Честито, време е булката да забременее.

Булката има 2 деца. Стига й толкова, а и е на 46...

Наистина звучи комично мъж да говори така за връзката си с...друг мъж. Като имат някакви-си отношения, нека ги пазят за себе си. Що за пример дава като баща на децата си? И те ли ще тръгнат по неговия път? Този художник ще му "роди" ли поредно дете или само ще подслажда живота му? Сбъркана работа!

Ти в тайна ли пазиш твоитг връзки> Ако обичаш някого, най-естественото е да бъдеш с него, без да се криеш! Случайно Рики Маартин да ти се е натрапил лично на теб? Да ти е искал мнение? Не се притеснявай за децата му! Той им дава най-добрия пример - да бъдеш себе си!!! Те растат свободни, далеч от вашите предразсъдъци и първобитни схващания за света. Децата няма да тръгнат по неговия път. Те ще тръгнат по СВОЯ път. А ти като свързаш секса само с репродуцирането, колко пъти секс си правила в живота си и колко деца имаш? Ако си правила повече пъти секс от броя на децата си, значи си аморална, комична, перверзна - с вашите камъни по вашите глави. За степента на умственото ви развитие трябва да се види държавата ви! Тогава всички си идва на мястото си!

Нямата ни най-малка представа как живеят децата му и колко са щастливи, обичани и обгрижвани. И не можете да имате мнение. Така и така сме тръгнали да говорим за чуждите деца - като публична личност Рики Мартин може да бъде (и е) пример за подражание за подрастващото поколение. В човешката история е имало много общества, в които хомосексуализмът е бил социално приемлив (и не само хомосексуализма), известни са и причините за това, както и последствията от всичко. Хайде сега да помислим, в нашето малко българско общество, с всичките му демогафски и т.н. проблеми, с почти отсъстващи семейни ценности вече ( в следствие на "превъзпитанието" ни като народ от един световно известен хомосексуалист ) какво логично ще се случи, ако наложим и така модерният напоследък хомосексуализъм?

И що трябва да ни се натрися тази новина..?За да свикваме с педалите..

На мен ми се струва, че Рики Мартин е съпругата, ама хайде!

Да са живи и здрави, и да си народят много дечица ;)

Да живее демокрацията, свиквайте до там ще ни заведат Борисов и Пуевнеуев

То пък голяма фалба... Омъжил се бил...?! Да се фалиш със срамотиите си...

Имам чувството, че не му е за първи път, освен ако не са били медийни спекулации.

Гнусна работа!

честито на рики. арабелата ще го уважава редовно !

От статията се разбира, че арабелът е жената.

Не разбирам, какво му е готиното да тъпчеш кал в задния двор?!

Да не си им светил, те може да водят само "духовен" живот хората. Тогава ще ги разбереш ли, по-малко гадно ли е?

Защо всички в този тъп форум пишат така, сякаш хетеросексуалните не правят анален или орален секс?

Не си чел "Кама Сутра". То не са картинките там за разглеждане само. Има си и текст, хем повечко, пояснителен, за какво са определени техники, кой и как ги практикува и какви са последствията от тях.

Някои не правят, защото не им дават, а не защото не искат :)

мила! Пази, Боже! Чукайте на дърво.

Ех! мечти... за педали

Много са красиви и двамата. Харесвам ги

Смееееех

... бъди пръв...

Толерантна Отврат.

Защо гейовете не осиновяват момиченцаникога..? нали са нормално семейство

Тези деца не са осиновени, а са от сурогатна майка. Можеше и да са две момиченца.

да значи ги модифицират, никога не са момичета и на елтън джон също..гадост

Заради зестрата. А може би си пазят детските дрешки.

статистика ли имаш, че казваш "никога"?