Хали Бери (51) показа перфектно тяло по бански

51-годишната Хали Бери винаги демонстрира стегнато и тонизирано тяло, но по-често я виждаме с дрехи.

Обратно в новината

Коментари - Хали Бери (51) показа перфектно тяло по бански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре изглежда

"Хали Бери винаги демонстрира стегнато и тонизирано тяло, но по-често я виждаме с дрехи" - очевидно списувачката Нелчето Делчева в повечето време я виждат без дрехи? Уникална си, Нелче, искаме още хумор!

Страшно яка е. Да служи за пример на всички жени над 40, които престават да се грижат за себе си.

И се стремят да приличат на трансджендър.

Ти имаш ли идея това "грижене" колко кинти струва? Представяш ли си я леля Бона счеотоводителката, с двете деца и безработния мъж, като се върне от работа вечер по тъмно и право в салона за красота. Събота, неделя на СПА. Аман от дебили!

Оф, практиката при болшинството показва, че колкото повече "кинти" влагат - толкова повече приличат на маймуни, а някои на Квазимодо. Тайната не е в кинтите, проумей го, дядка.

Не става дума само за салони за красота, а за правилно хранене и движение. С мрънкане се стига само до деградиране

Кат' махнем всички тия "недостатъци", дето си описал, оставам с впечатление, че си падаш по кобили...При тях много рядко има по-дърти от 20 години...

А ти, явно, си падаш по третия пол.

Малееей...не продължавам по-нататък, че мое да ме съди за "сексуален тормоз"...

Леле како ! Искам да съм Гришо в щата Алабама...

Освен дърта е късокрака, тъмнокожа прилича на странно животно... и челото й е прекалено голямо. Не ми харесва въпросната и ви моля да пишете повече статии за по-млади и хубави актриси.

Бе, чак статии нема нужда да се хабят толкоз. Да пускат по някоя снимка тип "познай къде са ми гащите" и тва е.

Айде мълчете, импотенти, не ви стиска да ходите в порно сайтовете, ама към лайф новините сте извадили едни претенции.

"51-годишната Хали Бери винаги демонстрира стегнато и тонизирано тяло, но по-често я виждаме с дрехи. " Мда. Това е нормално за 21-вия век. През 31-вия век ще има заглавия от сорта: "51 годишната Гали Мери винаги демонстрира стегнато и тонизирано тяло, но по-често я виждаме без дрехи. "

На 52 е

За мен е впечатляващо, че е родила две деца и то доста късно, и пак е в прекрасно състояние. Явно е ген.

На младини беше доста посредствено изглеждаща и в не добра кондиция, беше просто миличка. Имала е нещастен брак, побоища и т.н. Глуха е заради побоите с едното ухо, развила е диабет. Самата тя казва, че заради диабета се е уплашила много и това я е накрало да промени драстично начина си на хранене, режима си и да преразгледа изобщо живота си. Може да послужи за пример за всички. Човек често оценява това, какво има, след като го загуби.

Бъркаш я с Тони Брекстън за диабета, а вероятно и за останалите неща.

Прощавай, сега прочетох, че и тя имала диабет.

Реалист скоро видях една турска певица на 73 години изглеждаше като на 50 ако ме питате какво предпочитам зряла и умна жена на 35 -40 плюс или някой 18-30 годишна девствениц или дебела надута и глупава свиня отговора е ясен за всички

Ей, тя на възраст почти като баща ми бе? Я кажи как се казва? Да му я препоръчам, за Нова Година от баницата с късметчета му се падна "любовта"!

Aжда Пекан прилича на кукла барби от магазина дори и зъбите и са изкуствени

Дано да е милионер.

Идиоти на 52 е и изглежда по-добре от някой тинейджърки 18 или студентки на 25 30 години освинени дебели грозни и тнт

Помислих, че освинени дебели грозни са идиотите, ама не е лъжа, де.

Kолкото повече остаряват, повече се разсъбличат!!! Tова, старостта е "страшна мъка" за жените!! Kогато забележат, че не са желани, че тялото, лицето, гърдите всичко се сбръчква, полудяват от душевна болка!! 3апочват да се събличат, да си хващат по млади мъже, дори и да оповестяват, че като млади са "биле изнасилвани"??!! Bсичко това, го правят, като си мислят, че като воюват с природата, ще я победят!! Hо, нямат шанс, излизат всеки ден по млади, сочни и привликателни момичета, които по рядко се събличат от застарелите каки!! Tакъв,... е живота!! ;))

Завистлив дъртак :)

хаха,... дъртак ли??? и завистлив???? хаха,.. Mного съм по млад от нея, а вероятно и от Tеб!!??;)) Hооо, никога с такава 51 годишна "изфъщяла лимонада"!!! по добре 2 по на 20 години, хем ще си ги менкам от колкото една 51 годишна дърта офцъъъ xaxaxa;))

Да бе, да. Точно пък на 50 години почват да се събличат, ше знаеш...

Човек може да си помисли, че остаряващите мъже не правят глупости, като например да зарежат дългогодишен брак и да си вземат по едно сукалче, което ги "обича искрено". Е, ако са достатъчно богати де. Виж дядовците как ги тресе възрастта, не е истина! Най-забавно е да ги гледаш как свалят някое младо маце, а гушката им се тресе от мерак. Но нейсе, човещина, както при единия ,така и при другия пол. А на теб препоръчвам да не си толкова жлъчен, защото посоката на живота на всички е една. Никой не става по-млад. И ти също. Докато четеш това, вече си остарял!

"където отново доказва, че възрастта няма значение". Възрастта Е от значение, но 50 години не е кой знае каква възраст, проумейте го.

Е да, от значение е иначе онази 27 годишна актриса нямаше да се омъжи за 87 годишен, само защото е влюбена в него.

Зависи от хигиената на живот, а при лоша хигиена, хората на 50 вече са в доста лоша кондиция.

В този случай още на 40 си грохнал. Така е, затова някои живеят 40-50 години, а други 100. Но приемаме, че здравето е норма, а не отклоненията.

Никак не е късокрака. За годините си изглежда супер. По-добре ли щеше да е ако е някоя дългокрака и кльощава кощрамба , примерно като синоптичката Гери Вълкоданска , кльощави дълги крака като притки за домати с огромен луфт между тях а върху колците за домати кльощав кокалест скелет. Аре сами преценете.

За възрастта си е перфектна,харесвам я. И за моята възраст е подходяща,но НЕ Е ЗА ПУБЛИЧНИ СНИМКИ И ПОМПОЗНОСТ ВЕЧЕ.

Като ти е пълно контото, нямаш нужда от показност, живееш си с лишения

.... само ако знае колко злобарки съм измлаткал на нейните снимки...

Хубава е Халито. Млада, немлада, все е хубава. Една от най-красивите жени е

и после що Марко къса синджира

Тичайте за здраве из хълмовете на Холивуд, за да изглеждате така. Не се тича само за да не се закъснее за работа. Пък и талантът е здрав. Да е здраве и живот , наздраве.

Убавото си е убаво. Бива! А дали дава отзаде?

Тая снимка показва жената като обект на сексуално желание. Долу! Цензура!

Тази възрастна късокрака негърка какво я обявиха за красавица че и ни я навират непрекъснато.

Калдирчева, ти ли си, ма? :)

O-ла-ла...

Хубаво си е мацето. Човек с радост да й посегне и заслужено да влезе в затвора. И така много пъти.

такова тяло се постига с къртовски труд на полето. :-)

И тази плаче за ... "сексуално посегателство", ама нЕма кой!!!

бих я е... , такова де, почерпил едно вино с у-вие!

Snimka 4 po-dobre da ne ia biaha pokazvali, ili da biaha polzvali povetzko photoshop, sega opredeleno ne e dobre. Starostta ne prostava.

Хахахаха, малко целулитец. Повечето 20 годишни са така.

Иначе се снимаме по бански ... пък после като Харви иска да я ръкоплескави, що ми дискриминираш кафевия задник :)

Няма значение, ама ... Що всеки се заглежда по абитуриентските балове, тогава? Явно перспективата е от по голямо значение от комплимента. А иначе, неизбежното постига всекиго. И да, хубавото си е хубаво. Но пък ни набутват една конвенция, за да не се облизваме излишно -тогава, остава Софка Маринова: "Защо, няма радост ..." и т.н.?

Какви абитуриентски балове пък сега. Чете ли скоро IT новините - категория WEB? Статистика на най-големия порно сайт - какви са предпочитанията при търсене: Сумарно търсене на Milf, Mature, Mom, Step Mother превишава 10 пъти търсенето на Teen. Така е и така ще бъде. Младите мъже търсят зрели, защото от 10 годишни зяпат 30 годишни голи каки. С възрастта тази вече формирана дистанция се запазва. А по-старите мъже на чисто емпирична основа харесват по-зрелите, защото са опитали и това, и онова. Когато имаш връзка с някоя зряла, се формира емоционално свързано желание и вкус към такива жени. Плюс това само наистина болен, извратен би се блазнил от дъщеря си. Не отричам, че и девойчетата си имат своя контингент, но е доста по-рехав и предимно зрели самотни мъже без почти никакъв опит. Само се чудя защо на всяка новина в Дира се излагате да коментирате, веднага ви лъсва проблема.

Мда, Холи Бери е грозна и късокрака, както повечето Аполоновци тук отбелязаха, а моята Стойна е най-красивата на света, жалко, че още не са я видели в Холивуд. Предполагам и на другите жените, дето пишат тук са по-дългокраки и красиви от Холито :)))

Късите крака са белег на женственост. Жените с къси крака имат добре оформен ханш и малко по-издължено тяло, което позволява формиране на талия. Дългите крака вървят в комплект с къс торс - в този случай талия не може да се образува, тъй като ребрата са много близо до тазовите кости. Дълги крака и къс торс имат жените в средна Еврора - затова всеки излишен килограм ги закръгля като топки. Ако бяха късокраки, нямаше да го има този проблем.

затова предпочитам средно-европейска полякиня, пред късокрака и трътлеста гъркиня.

Тези не са ли чели Истанбулската конвенция? Не знаят ли, че жената е само бизнес дама, учен, велика спортистка или човек на изкуството и не може да бъде принизявана до набор от перфектен ъз, цици и утка за удоволствие на мъжа. Упс! И на лесбийките.

ами рано е още, след 20-30 год. тя самата ще се оплаче ..

Чак пък перфектно....... Нели, Нели, добре, че нямам тво вкус за жени!

Тяло показваме, силикон, задник, вагина, .....и накрая олеле преди 30 години ми намигна един перверзник и сега ще го съдя.Не е виновно магарето , че е скъсало синджира.

Хали Бери показа перфектни бански на късокрако тяло.

Кисело е "високото" грозде !

Като, че ли си ял от сладкото, умник мамин.

Точно това е доста ниско, по споменатите причини.

Няма спор, че за годините си е чудесна и много добре поддържана, но че краката са и къси - къси са - е, не можеш на черното да кажеш бяло. Гледайте по филмите, където поправките са малко.

Е, и?

... за пет години - две... 51 делено на пет по две...

Абсолютно! И 14 делено на три по две за десет години, по корен квадратен от девет!

а колко деца е родила?

Не четеш ли? Родила е ДВЕ деца.

И второто го е износила и родила на 47 години.