Кралица Летисия облече синьо кадифе

Испанската кралица Летисия отново показа класа и стил на официална церемония в Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Кралица Летисия облече синьо кадифе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Висока класа! Както винаги - безупречна! Наште хубавици могат само да се поучат и да вземат пример от нея! Ако имат достатъчно акъл за това, разбира се!

На мен тоалетът на кралица Летисия ми харесва.Нейният стил, класа и чар не могат да бъдат разбрани от хората, гледащи бг риалити предавания, турски и индийски сериали.:) Тя е пример, на човек от народа, който може да бъде изискан.Това не може да се каже за нашенските селски пръчки с претенции:).Без извинение.:)))

Има стил,има блясък,всичко е изпипано до най-малкия детайл-има на какво да се научат нашите висши политици-боже опази-ама поне малко да вдянат и да спрат да се излагат,т.е да ни излагат

Кралицата облече синьо кадифе. Наша Деси облече розово букле На едната и отива ,на другата_не Има рима и е вярно.Какво ли би изтърсил Радой Ралин по случая?

този израз "дълга до земи" е често използван от редакторката и в други материали. Вероятно си мисли, че е се намира на фолклорен фестивал, но си чиста проба диалект. Може би литературния израз "дълга до земята" според нея е шаблонен и скучен.

Роклата на кралицата ми прилича на дамаската на един диван в къщата на баба ми ... беше модерно, но беше през 70-те години на миналия век това! А с такива лъщящи шарении, с каквато е облечена дъртата кралица, по мое време само циг...те си позвляваха да се обличат.

Очевидно с възрастта ( ЕГН-то ) настъпват необратими промени в паметта... Само изразът "дъртата кралица" е достатъчен, за да е сигурно, че и преди това си бил/а зле възпитан/а, груб/а и злобен/на.

И двете кралици са в дамаски рококо.

Затова каталунците искат република, а не да издържат кралските паразити, само тоалети сменят и ходят по приеми, а в Испания са свързани с Франко и репресиите в Каталуния, даже отборът на "Барселона" е забранен, за да блести кралския "Реал".

га забраниха барса?

Много е смешно простолюдие като вас да обсъжда аристократи. Коментарите ме разсмяха с погнуса и презрение.

Тази няма нищо общо с аристоркацията. Това е една типична надменна златотърсачка, която си е постигнала целите. Поради тази причина испанците я мразят. Щерка е на журналист и медицинска сестра и внучка на таскиджия. Също така е доста плава и преди това е била женена за даскала си по литература.

Аууу, колко сме възвишени! Вааашта м.м. да е.....

Уважаеми коментиращи! Впечатлението е, че всички сте много компетентни и пишете често.Без да Ви обиждам искам да подчертая: Настоящата испанска кралица Летисия е много елегантна и стилна дама. Наистина не е от аристократичен произход, но е добре образована, интелигентна и наложила се в професията си като журналист. Сигурно при избора на роклята и има значение поводът, свързан с церемония по случай Богоявленските празници в Испания. По повод аристократите със синя кръв, сравнение може да направи и с други аристократи. Ако визират сестрите на испанския крал: инфантите Елена и Кристина те не са добър пример за стил, вкус и аристократизъм. Примери за кичозен вид и стил има и в другите короновани фамилии и можете да ги откриете сами. И не на последно място, като двойка испанският крал Фелипе и кралица Летисия излъчват много стил и хармония хармония.

Тази е една надменна златотърсачка, поради тази причина в Испания я мразят. Една наистина отвратителна селянка, която с много пари се прави на модна икона. Това всеки го носи

И как разбра, че е една отвратителна селянка?!? Може би от честите ти контакти с нея?

Не ми е кралица. Трябва да се казва испанската кралица, а не кралицата.

прави сте,старае се жената,но и липсва синята потомствена кръв. А отгоре на всичко изглежда напрегната и изхабена.Никой не се чувства добре като не е на мястото си.Да живие кралят на Испания.а също Хуан Карлос и кралица София.Истински аристократи .

Това се чудех и аз! Много архаично звучене... Все едно го е писала прабаба ми...

Преди 1989 г. селяните, като идваха да живеят в София се стараеха да говорят литературен български. СЕГА не само, че не се стараят, но и демонстрират всякакви ДИАЛЕКТИ. И не им пука, щото посредствеността и липсата на УСЕТ са изопачили представите им за критичност.

Кралица Летисия и цялата останала кралска паплач ме интересуват само като ги покрият с черен креп.

Много сте прост, да не кажа нещо по-силно!

"дядото".....го турим на баба ти.

Г-жа Леитисия обикновено е наистина стилно облечена,но точно тази кадифена рокля,в стил началото на 20-ти век въобще не нито стилна ,нито красива.Сякаш са смъкнали пердета и са ушили роклята-е,да не придиряме особено,всеки прави гафове.

Да е жива и здрава жената, но каква е тази кралица! Разведена внучка на таксиметров шофьор. Кралица е София, потомствена синя кръв.

тая никога няма да може да стъпи на малкия пръст на Кралица София,за такива като тая испанците имат поговоркане се доверявай на някого,който се мисли за покривка а преди това е бил парцал,нещо в стил нашето пази,боже сляпо да прогледа,та тая ще си остане парцал винаги

да си го носи до догодина: 1789 е била годината на френските феодали, 2019 трябва да е същото за испанските!