Силвио за ухажването: Естествено е жените да са поласкани

За бившия италиански премиер Силвио Берлускони е съвсем естествено жените да се почувстват поласкани, когато станат обект на ухажване от страна на мъжете.

Обратно в новината

Коментари - Силвио за ухажването: Естествено е жените да са поласкани | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако няма ухажване или поне намек че някое момче харесва някое момиче как ще става влюбването - сигурно само с писмена заповед от прокурор съдия и кмета ;д;д .. или да върнем патриархалното общество където не оставят младите да се свалят ами направо ги женят :Д да няма сексуален тормоз

Проблемът е когато някое "момче" на 80 г. ухажва млади мъже, жени, деца - ей така с цел да не би да не доразберат нещо и случайно пропуснат да му пуснат.

Ти Силвийо, си потвърждение, че низките страсти, безволието и консуматорството винаги дават отпечатък на физиката и водят до външно уродство.

Абе, тоя сигурно ли е, че не е киборг? Дали не е умрял преди известно време и това е негов гумен аватар???????

некак си сърдце не ми дава да не подкрепя Катрин Деньов. едно време, нали... :-)) като си харесаш някое момиче в трамвая, или тролея, ... ей така... преди спирката, на която тя се приготвя да слиза ти се приготвяш пред нея и ѝ подаваш ръка. всекое момиче се смущаваше, а няма нещо по-красиво от момиче или жена, които са смутени от любезността. не съм имал случай, някоя да ми откаже ръка. просто ей така... ама иди го обеснявай на днешните джендъри.. а де! :-)))

Не знам. По онова време помагахме на бабичките и майките с деца. Момичетата са на трето място място, сори.

правилно, дори и Ален Делон вече е песимист, но Силвио си остава оптимист ..

То всичко е пъклен план за ненормализирането на нормалните хетеросексуални хора и популяризирането на третия четвъртия петия пол!

Така е ,но или в САЩ повечето мъже скинти и власт са простаци,или жените там са мастии,които после се опитват да се правят на потчени.Може и двете.

Жените могат да се почувстват поласкани, но не са длъжни да се почувстват поласкани. Ето тук си подава грозната глава думата насилие. Когато една жена не желае да бъде ухажвана от някой мъж, нормално е да има и граница, която да не се пресича. Един път пресечена тази граница се превръща в нежелани аванси, а някои мъже трудно знаят кога да спрат. В това е проблема, г-н Берлускони и г-жа Деньов, а не че на някой му се хойка още на дърти години. Сексуалното насилие Е проблем, колкото и да е омаловажаван от хора като тях.

Особено с давност от 35-30 години ,нали ?

Я кажи къде е границата? За всеки е различна, а за някои жени дори и лек комплимент е сексуален тормоз. Тегли една виртуална черта да ни образоваш за границите..

Границата е, когато усетиш, че по принцип рядко ти пускат - ВЕЧЕ да ти светне СИГНАЛНАТА ЛАМПА, следващия път да нахалстваш по-умерено и по-леко, все по-леко, съвсем неангажиращо и ненатрапчиво - докато постигнеш желания ефект.

Не очаквай 80те процента да те разберат!

Като за 81 годишен, този дъртак изглежда учудвщо добре. Да не съм чул да говорите лоши неща за козметичната хирургия.

То има и 80 годишни жени с добра хирургия, но верно много рядко изглеждат като този Буратино.

"Важното е ухажването да бъде елегантно!" За теб елегантно, но за нея е сексуален тормоз. Ко праим тогава?! Ходим у панделата за непристоийно поведение и шъ търкаме после релсите в строителни войски/

А един от най-елегантните жестове е лекото неангажиращо подпичкване. Да не го триете! Вземете си поука, засрамете се накрая.

Едни ги галят по главата, други ги удрят с пачки по краката и те така!Килванчо и той се прочу с онова малкото с другата кожа!

Форца Силвио,пич си!!!

"съвсем естествено жените да се почувстват поласкани, когато станат обект на ухажване от страна на мъжете" ... да, но не всички могат да подплатят ласките с нещо по-материално.

30 сантиметрова паламарка материално нещо ли е?

Това е стандартен аргумент сред шоколадовите зайци, заливащи Европа, в търсене на безплатни ласки, и още нещо...

Не, това е обикновено парче месо.