Маги Вълчанова стартира с фиаско в ”Черешката”

Маги Вълчанова бе първата домакиня в новия сезон на "Черешката на тортата", но не успя да се представи отлично пред четиримата си гости.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Манчев да отговори защо тази е предаването му, като нито е сръчна, нито може да готви. Манчев, не ни отказвай да ти гледаме предаването, заради такива некадърници.

Румен едно време се разведе заради тази......ужас.

Много неприятна и адски флегматична жена! Ужас! Ако всичко й е като готвенето, съм без думи! А едва ли е по-различно?!

Това същество как гледа деца - и на тях ли готви (ако въобще готви в къщи) само това, което тя яде?! Горките деца!! Много претенции, но без никакво покритие. Ако наистина се занимаваш с благотворителност, правиш го, защото така го чувстваш, а не за награда. Вълчанова, много си далеч от шосето...

е, тази пача набляга на чесъна ... в джобовете

На тая селска мома кой е казал че е мис? Извънредно селянче. И проклето.

Страшна антиреклама си направи тази многострадална Маговева! Вероятно мъжлето й е дало парички за пиар, та да я вземат в черешката от немай къде, но са сбъркали платформата. Девизът е "може да не ми е вкусно, важното е да е здравословно" - кой разумен човек би живял с тази псевдофилософия и би я споделял на глас

По- егоцентрична, скучна и неприветлива жена скоро не бях виждала. Това беше не "черешката", а "костилката" на тортата.

Като нито може, нито има желание защо изобщо участва в това предаване? Застарели бивши не са интересни никому - изглеждаше скучна сама на себе си.

Предаването не е за майстор готвачи, но не е и за пълни профани. Мислех, че е за ентусиасти и хора, които обичат храната и полагат усилие да предадат тази любов на зрителите и гостите си. Кой колкото може, но любов. При Маги имаше единствено безразличие и апатия.

Истината е, че МегЗ ли, каква ли беше, показа, че може и да не си домакин, може и да не сложиш масата, но въпреки всичко трябва да се напънеш да участваш. Ще се зашуми за теб, ще те покажат по телевизията - абе, няма лоша реклама. Обаче това е една от най-неприятните неща в българското общество наполседък - никой не се старае за нищо, важното е да се перчи...ужас!!!

Атрактивна и забавна като надуваема кукла. И почти толкова добра готвачка и домакиня.

Жална му майка на мъжа и. С такава жена и цялата руска алкохолна индустрия да работи за мен пак няма да мога да издържа.

Той се разведе ноември месец с не.Нима ще търпи тази повлекана?!

В началото ,когато стартира "Черешката на тортата", имаше гостуване при обикновенни домакини(които имат като хоби кулинарията).Беше много по-интересно отколкото при така наречените популярни личности.Може да се помисли за това време.

Самата "Черешка на тортата" вече е фиаско с подбора си на участници.Беше интересно в началото, вече не е.Само снобизъм и позьорщина.Загубих интерес да го гледам

Е, поне научихме как се приготвя сьомга.....и какво е киноа.....

че то Мекз беше по-интересна от това недоразумение...

Имаше един момент от гласа зад кадър "Със спокойствието на будист на приспивателни Маги довърши салатите" хаха. Егати заспалата и флегматична жена. Очевидно и в другите области на живота й е същата. Нямам предвид, че е задължително всяка жена да готви. В разговорите през следващите епизоди ще се разкрие още каква куха лейка е:). Убеден съм:D

Има нещо такова - цялото и присъствие,готвене,разговори бяха доста зле - сякаш тези хора не ги е канила,не ги е очаквала и не и се занимава въобще. И аз не разбирам като не може да готви защо УЧАСТВА? Нали не е задължително?? В крайна сметка очакват се повече умения от това да нарежеш две марули?

По-голямо излагане от това на Вълчанова не бях виждал. Според мен гостите и бяха безкрайно лицемерни. Ако оценявах аз крайната обща оценка щеше да е 3.5.

Ако не обича да готви, не е трябвало да се захваща с участие. Иначе е хубава и умна жена. не разбирам, защо се подложи на това.

Ами тя дори не е симпатична камо ли пък хубава, това същество освен, че е противна външно е такава и като поведение- арогантна, нагла и с някакво самочувствие без, никакво покритие. Егати отрепката.

Хубава, ужас, с тази крива мутра

Хем проста,хем мързелива,хем и грозна,за нищо нестава-направо да се изгони и да върне парите !!!!!!

Едно е да дойдат изненадващо гости, друго е да каниш гости за вечеря. При първото може да ги помолиш да сложат масата, да ти помогнат в кухнята, но за второто не е допустимо, освен ако предварителната уговорка е такава. Тази Маги показа пълно незачитане на гостите си все едно и са натрапени. Това, че не е домакиня си е нейна работа. Въпросът е защо ни пробутват в предавания, в които трябва да се покажат умения, хора, които нямат такива.

Според мене, това не е готварско предаване, от което да се научиш да правиш нещо. Това е шоу, където се показват характери, умения да се впишеш в групата и да направите представление, а не да се дуят и да недоволстват.

Не разбирам какво толкова и харесват на тази жена. Тя е в най-добрия случей симпатична, но определено не и красива! Грубо, широко лице, с груб и широк нос! Това са си външни белези за селяндурски произход и простоват характер. Има ли в света една красива жена с такова лице?

И приятелките и са видимо "красиви", с "красиви" носове

Явно беше,че прави всичко с нежелание и е решила да отбие номера, а се е съгласила заради хонорара. Но това е подигравка и за зрителите и за гостите и. Къде отиде смисъла на предаването, да се сготви нещо изключително, което може да бъде "Черешката на тортата"? Защо не канят вече обикновени хора, а канят разни незаинтересовани залезли звезди, без грам понятие от готвене, та даже и им плащат.

За да им платят големи хонорари. За това ги канят, а ние баламурниците ги гледаме.

Taзи е объркала предаването.

Фиаско е меко казано. Пълен абсурд.

Хубава жена!

Сякаш насила са я накарали да участва?! Така ли е!? Как ги избират и уговарят за тези предавания?! Беше едно от най-слабите предавания. Г-н Манчев, избирайте си по-добре участниците, защото от приятно кулинарно шоу, се превърна в пълна пародия. Тази жена не искаше да готви и да посреща гости, през цялото време го демонстрираше, казвайки, "ами като ще идват на непозната жена на гости" и беше адски вяла, неангажирана, и с едно такова безизразно лице през цялото време, че едва се траеше.

По тъпа жена в черешката не е имало.

За нищо не става тази! Самочувствие до небето дето има само...

Много, ама много добре е че ги дават тия известни, със самочувствие до небето какво всъщност представляват. Казвам "добре е", защото скромните, обикновени, трудолюбиви и можещи жени, които търчат на работа, гледат деца и семейства и са без грам самочувствие да си сверят малко часовниците. И да не се мислят за изостанали и прости, а напротив да видят как известните са кръгли нули. За три часа ми разкъсва тая кифла две салати, малко сирене и нарязва два домата. Два часа за най-обикновена бисквитена торта и както каза шеф Манчев, ако си беше изчистила сама скаридите вместо да вечерят, щяха да закусват. И това е жена с претенции, че видите ли не са я оценили за труда и. Давайте и други подобни, че да ги видим колко струват и да си повдигнем повече самочувствието.

Аз не мога да разбера, защо се е направила да изглежда като Цеци Клизмата?

Изложи се като кифладжиика/ като е за благозвучие/, вижда се, че за ништо не става, но не мисля че е с претенции. Ако видите снимка на мъжа и ще се убедите, че не лъжа,

Тая посредствена и изключително отблъскваща женица, която е фамилно обременена психически снощи на практика показа, своята простотия в най-чист вид. Чудя се как е възможно, такива като нея изобщо да са популярни сред обществото...

То тая работа с готвенето не е като оная.

Стига с тази злоба и този хейт бе хора! Наистина, че не се представи кой знае, колко добре, но се виждаше, че е притеснена мацката. Вечерта си мина чудесно според мен, дори беше оригинална!

Влез в нейния профил във Фейсбук да видиш колко е арогантна, надута и как унижава гостите си. И стига с това клише "злоба", станахте банални!

Когато някой им кааже истината и те веднага "хейтъри".

Притеснена?И къде го видя?Пълен непукист си беше, грам не я интересуваха нито готвенето, нито гостите.

По-надолу в много коментари критикуват М. Вълчанова защо се е наела да готви, като не умее. Аз мисля, че проблемът и не е в това. Тя можеше да го приеме като предизвикателство и да готви, както, знаем, че са готвили и други участници без да умеят.. Поразителното в случая е, че в нея нямаше желание, нямаше живец, нямаше дори хумор да се понасмее над себе си - нищо - празна жена, тъпа - как е станала мислюка и срещу какво.

Тази женица отиде да се излага за евтин пиар !! Подсушени листенца от айзберг и къдрава марулка задължително ,,барнати ,,само с два пръста .Излагация на мудна ,неадекватна и мързелива поовехнала кифла

Аз не разбирам защо участва в шоуто,след като готви по-лошо и от мене.Сигурно обича да се гледа по ТВ-то.И си мисли,че и ние я гледаме.

Маги не можа да разбие мита че моделките са кухи лейки :) Каквото каза Лора за нея все беше верно!

Мисля, че фиаско не е точната и достатъчно силна дума. Това беше представяне на една тъпа кифла, самовлюбена, мързелива, некадърна, но със самочувствие до небето и с претенции за " нещо" в обществения или там" елитния" живот.Оказа се, че Л. Караджова, която е ругана за глезена , некадърна и не знам още каква си . е много по-земен, разумен и честен човек от тази миска. 4часа приготвя 3 салати ( сама го каза ) и била много уморена, за да приготви основното и да подготви масата ( тя го каза) Е как се справя с благотворителност и деца?!

Не съм го гледала, но от снимките виждам, че обзавеждането с тази ламперия ми наподобава на соц хотел от началото на 80-те! Коя е грозната с черната коса и с нос като на Баба Яга?? Това ли е прословутата Лора Караджова?!

МАГИ ВЪЛЧАНОВА Е САМОЧУВСТВИЕ НА КУХА ОСНОВА. ХЕМ Е С ДВЕ ЛЕВИ,ХЕМ НИКАКВО СТАРАНИЕ НЕ ПРОЯВИ,ХЕМ СЕ НАПЪВА ДА КАЖЕ ,ЧЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ. БЕШЕ МИ СМЕШНА И ЖАЛКА. ЧУДЯ СЕ КАК ГЛЕДА ДЕЦАТА СИ КАТО НЕ МОЖЕ ДА ГОТВИ

С прислужница, на-вероятно, защото се съмнявам още да ползува услугите на дойка!

Божкей, Пено, глей на градските жени мъжовете кви свлечве търпят у них си сал зар иднопу пусто ибаньйе, Пеноуу...

а и като ваншност е абсолютно незабележителна, с две думи тотално безинтересна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми да бяха я пуснали на волна програма - кратки музикални форми на кавал. Със сигурност нямаше да се изложи.

Хора, които едни яйца не могат да изпържат, се бутат да участват в кулинарно предаване. Ами то фиаското е предизвестено! Но все още фаворитът ми по провали е Ласкин. Гледах предаването и ми стана чак неудобно до каква излагация може да те доведе алкохолът, при това даже не го осъзнаваше.

На тази ако и благотворителността и е като готвеното, ясно... затова няма признателност от обществото.... такова недоразумение не съм виждала.

Ако е истински благородна, няма да чака признателност от обществото и да мрънка, че никой не я награждава.

Дано и в се.кса да не е такава мърда заспала, че иначе убава за таковане!!!

Ще трябва да те опровергая. Много е зле. Надуваемите кукли притежават повече инициатива.