Третото дете на Ким и Кание се роди

Ким Кардашиян обяви новината в личния си сайт.

Обратно в новината

Коментари - Третото дете на Ким и Кание се роди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фактът, че ДИРът трие плюсовете към коментари, насочени срещу сурогатното майчинство, говори, че това явление се одобрява само от облъчени и платени соросоиди.

Как ще се казва новото отроче на тези откачалки? След северозапад и свети запад, сега е редно да има свети югозапад. Или нещо още по-шашаво....Чакам да прочета името на новото отроче, хаха

И всъщност чие е това детенце?

Това е най голямата и важна новина откакто дойде новата 2018г.

Имам 1 въпрос само -тези, които 'използват' сурогатна майка, нямат ли чувство за вина, че вземат детето от истинската му майка? Друг е въпроса, че същества от женски пол се съгласяват срещу пари да износят дете в утробата си и да го продадат. Не знам как това се приема равнодушно, че се смята и за приемливо.

просто бъдете доволна, че не ви се налага да правите това!.Да изживявате тъгата на хората, които не могат да имат деца. , Намерен е начин много хора са щастливи, . И не съдете сурогатните майки - много са сложни нещата там или пък много прости, но нямате право да съдите.

Сурогатната майка само износва детето, яйцеклетката , от която е заченато то не е нейна. Чрез сурогатното майчинство се дава шанс на жени, чиято матка е отстранена да имат собствени биологични деца от техни яйцеклетки. За съжаление в България не е разрешено, но в Македония е.

Добре, такова детенце носи гени от т. н. родители. Но докато израсте от ембрион, него го храни трети индивид, който си има свои гени.... и е вероятно дететода придобива и част от тях и да изпитва привързаност към родилата го майка! Следователно, редно е детето да се води с трима родители, което си е извращение от природна гледна точка! А природата не прощава...

Браво, браво, браво, браво .......