Редовният оргазъм е полезен за мозъка

Редовният оргазъм предлага не само моментно удоволствие, но и редица ползи за здравето.

Обратно в новината

Коментари - Редовният оргазъм е полезен за мозъка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гей на средна възраст иска да се поправи.Търся жена,която да ми духа по-добре от моя приятел.Тогава ще сменя ориентацията.

Мозъкът ти е издухан!

пробвай с прахосмукачката, може и да смуче по-добре...

Сега разбрах що съм толкоз умна!!!

О ... да! Всяка жена след оргазъм се чувства прекрасно. Проблемът е, че не всеки мъж може да я доведе до него. Или ... както в повечето случаи - започната и недовършена.

Скъпа, има такива мъже! За близо ...сет години съм срещнала 3. Само трябва и ти да срещнеш такива!!

Скъпа, говоря от опит. И аз съм срещала ... за съжаление.

Има такива мъже Не егоисти но в София ги няма, хи хи хи

Зарежи София! Ела на село да видиш кви оргазми хвърчат... С Пешо, с Вуте, с Ганчо....

Според мен проблемът си е в жената. Има жени, които винаги изпитват удоволствие, и свършват много бързо. Други много рядко или дори никога не са финиширали. То си е физиология и да познаваш добре тялото си, какво ти носи удоволствие и в кои пози оргазмът ти е сигурен. Ако мъжът е способен на нормална продължителност на акта и не е много ощетен откъм размер - не виждам защо жената да не свърши. Тук не са важни уменията на мъжа, а на жената. Търсете причината в себе си, не в мъжете.

Ако мъжът .... продължителност, ако ...размера ... я се скрий! Някои мъже дори без френски ласки не могат да го вдигнат. Едно време правиха френската за разнообразие, а сега - само френска искал, а чукането за да отбият номера. Мъжете не са свикнали да ходят на лекар, ако имат проблем - срам, страх ...

Дааа бе,нека мъжът е като чук в леглото и да не знае как да те пипне и къде да те погали,па зависело от жената.

И аз за около 15 - тина години съм срещала 2-ма,но повечето са само на думи,а иначе не могат да усещат жената.Има мъже просто знаят как да я усетят и малко като им зададеш и рабират,а други ,директно казваш как и те пак си знаят тяхната.Кво да обяснявам ,всичко си е до усет.