Ким Кардашиян и Кание Уест дадоха име на третото си дете

След Норт и Сейнт, третото дете на риалити звездата Ким Кардашиян Уест и рапъра Кание Уест - дъщеричка, износена от сурогатна майка, бе кръстено Чикаго.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян и Кание Уест дадоха име на третото си дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези двамата се къпят в стотици милиони, обзавели са стаята на бебето за половин милион, а са платили жалки центове на бедната жена за да износи бебето им. Проклети пинтиии!

Аз мислех че ще е South East! Da e zhivo I zdravo!

И в САЩ са 80%, след като са издигнали такива хора на пиедестал. Хора, дето реално не правят нищо полезно, но печелят милиони.

ким не е отрасла в чиkаго, а канiе е роден и живял в чиkаго (така както и в атланта, през по- голямата част от живота си). даже и да превеждате не можете. абсурдното име на детето се произнася шикаго, а глезено ще и казват шаи. както и на самят град това е краткото галено име- шаи таун.

... да де, как ѝ отива да е Чикаго, няма да е Виолетка все пак. Горките деца, но пък с такива родители от тях какво ни чака - майка ни жална.

Износена от друга майка ? А Кардашиян не може ли ? За какво ни демонстрира толкова години своя ханш, ако не може да ражда ?