Крисия дари косата си за благотворителност

Талантливата Крисия отряза косата си, за да я дари за хора с онкологични заболявания.

Обратно в новината

Коментари - Крисия дари косата си за благотворителност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пр и хвърлена на..боклука

Това детенце излъчва много, много провинциализъм и наглост.

Какво детенце на почти 14 години ?Влезте в час бе хора.Тя цял живот 9 годишна няма да остане.

"Младата звезда, която през 2014 г..."Сега аз какво да правя с толкова "звезди, голяма конкуренция. Местата в Галактиката свършват...

погледнете майка му и за друго няма да коментираме поне няма вафлички ала мама стайл в косата този път

Прекалявате и пресичате всякакви граници допускайки коментари под новини касаещи непълнолетни деца. Имате ли някаква елементарна етика като редактори и журналисти или се стремите да достигнете нивото на Блиц и други подобни жълти парцали? Сайтът ви се е превърнал в клоака заради свободните коментари под новините, даващи поле за изява на тролове, педофили, сексисти и всякаква утайка. Преди имахте ниво, но сега вече сте под 0-та - никаква журналистическа етика.

Че ти що мислиш е пусната великата "новина"? Какво мислиш, че прави тази "новина" интересна изобщо? Какво си очаквал(а) - славословия и небени песнопения по повод евтиния пиар? В това дете, дори да е имало нещо, то отдавна загина. Оттук нататък тя е продукт на масовата "култура" и съвсем скоро ще четем новини "Крисия на Шматко се съблече дибидюс".

Крисия няма вина , че и ровят в Инстаграма където тя споделя с феновете си нещата , които са и важни.Най-малко пък предполага за перверзници като теб ,които и предсказват как щяла да се съблича гола.И да го направи това си е неин проблем и като стане достатъчно голяма има какво да покаже на тебе какъв ти е зора?

Сега са "до земи"

Криси, Криси, кой те води по стълбата нагоре, дето слиза надолу !? Пей бе момиче, имаш талант. Пей за хората и ще бягаш от почитатели и журналисти, не да се чудиш как да им се натрапиш ! Остави тези неща за дебелата Кардашиян, тя няма глас като тебе !

Тя пее бе човек.Намери и новия кавър и ще ахнеш.

За какво слагате минуси .. изпълнението и е страхотно , а гласа е още по-сериозен и красив.Дано така да продължава и няма кой да я спре.

Дядото

Ах! Ах! Ах! Ех! Ех! Ех! Их! Их! Их! Ух! Ух! Ух! Уха! А бре! И бре! Де бре!

Боби

Ей няма умора хорската простотия. Ако беше ваша близка или позната, щеше да е детето-чудо, но защото не я познавате и ви е яд по тази причина, че е успяла, талантлива и полулярна то веднага става чалгарка и евтина ПР-ка. Винаги съм се гордял с произхода си, но последно време все повече се замислям наистина ли това сме Българите - злобни, завистливи и мразещи всеки, който има шанса да пробие.

Ми тя също е детето чудо на баба си и на майка си. Иначе - нищо особено. Може да пее. И кво? Хиляди деца по света могат да пеят - огромното мнозинство по-добре от Крисия (сега барем има интернет - поразгледай). И кво? Колко стават наистина певци. Наистина велики. Наистина вечни? А? Ние, още не излязло от утробата на майка си и вече тичаме да ни дадат нобеловата награда. Потрайте малце, времто само ще покаже Крисия гений ли е, певица ли е, певачка ли е или ще впечатлява с диети и подарени бюстове.

Не е важно само да пееш , а да изиграеш песента и тя да те докосне.Тя е точно такъв изпълнител и затова е специална и въобще не са много такива като нея.Да я изкаканижат могат хиляда момичета да го направят , но да има момента на магията като при нея просто забрави.Това си е един артист на сцената и със или без твоето благоволение тя ще си пробие там където и е мястото.

Стига с твоя " Дядото"

че това страхотно детенце, пораствайки се превръща в поредната чалгарка. Стойки, маниери, показна благотворителност! Ако се поогледа малко ще види че Митко си е същото страхотно момче, макар и порастнало! Няма пози, няма надувки, но явно има грижливи и интелигентни родители!

Митко ли ? Който не даваше на Даниела Пирянкова да си седне на мястото , защото там стоял автографа му от Слави за негов приятел.Страхотно момче мдаа.Възпитано поведение особено към момиче и приятелка.

виждате сламката в чуждото око! Ето за това става въпрос - липса на правилно възпитание и светоусещане! Ами сравнете я тогава с Пирянкова като поведение и излъчване! Важи същото!

А кой е митко?

Не го разбирам това позьорство-да си одрежеш косата ,за да помогнеш! Има много други начини да се помогне! И защо трябва това рязане на коса непрекъснато да ни се натрапва!

На болните деца от рак за които тя прави това как точно предлагаш да им помогне по друг начин ? Да им даде орган ли ? Мислете малко като пишете.

Много добре знам какво съм написала! Има други начини за помощ,а и това наистина е абсолютен пиар! Сигурно на едно бебе ще му поставят перука!А ти също мисли какво пишеш!

За хора, които нямат мозък тази кампания е позьорство и безсмислен акт... докато някоя тяхна близка не загуби косата си от химиотерапията и тогава чак може да им просветне, но пак не е сигурно.

Как си позволяваш да обиждаш коментиращите без да ги познаваш? Ти помогнал/а ли си на някой с нещо или само драскаш по форумите?Защото аз работя в сферата на здравеопазването и мого да твърдя,че съм помогнала на доста хора и без да си режа косата,и не правя клипове за това! И не си позволявай да обиждаш близките ми! Защото това,което пожелаваш на другите може и до теб да достигне!

Как се пише правилно думата : а/одрежеш б/утрежеш в/одрежиш г/утрежиш д/отрежеш

аз преди 3 години си отрязах косата за благотворителност...,ама забравих да се похваля.

И това дете стана лековата позьорка. Направила е физиономия като на пластмасова кукла за "секс"

Никой не ти е виновен , че ти като застанеш да се снимаш стоиш като пън или като статуя.Нормално е като си пред фотоапарат да направиш нещо интересно , което в момента те владее.

проблемът е че и това талантливо момиче го завладяха позите с джуки на патица и очила като на порнозвезда. А в раздвижените младежки пози няма нищо лошо естествено!

Това че ти гледаш на едно 14 годишно дете по подобен начин си е лично твой проблем. Може би е хубаво да се влегдаш в собствените си демони преди да сочиш с пръст. Това се отнася за всички мъже, които смятат че да се закачат сексуално с непълнолетни е ОК. Вие сте проблема, а не децата, които все още не са изградени като личности и характер.

Една коса за перука не съм сигурен колко точно ще помогне?

Голям праз, човек като прави добро дело не афишира с него. В нейния случай това е долен ПР!

Я се гръмни.Тя няма нужда от никакъв ПР , защото е достатъчно известна.Дава пример , който ще бъде последван и от други деца както самите те заявяват след нейната снимка.

И така да е, пак е + за нуждаещите се от коса, защото популяризира идеята.

Тази мисъл ти дойде от миризмата на онова, върху което си кацнал предполагам.

ChatGPT

Е, браво... но това сега е модерно... стана малко като предизвикателството със ледена вода - в един момент се губи идеята зад действието и след някой друг месец масово ще си режат косите без да знаят за какво

Направи дарение или си направи реклама?

Стана ли ти по-добре сега ? Талантливото дете няма нуждаот реклама докато ти да си покажеш злобата ... явно имаш.

Когато един Христов последовател извършва благотворително дело, той трябва да направи това в тайно. То трябва да бъде толкова тайно, че левицата ти да не узнае какво прави десницата ти. Исус използва това живописно сравнение, за да ни покаже, че нашите благотворителни деяния трябва да са предназначени за Отца, а не за да получим по-голяма известност сред хората. Този стих не трябва да се приема до такава степен буквално, че да се забрани всяко дарение, което може да бъде видяно от хората, тъй като практически е невъзможно да оставаш абсолютно анонимен винаги, когато даваш. Той само заклеймява шумното перчене, което може да съпровожда благотворителността.

Талантливо, ама лигаво и противно.Стана ли ти ясно сега.