Гордън Рамзи свалил 30 кг заради жена си

Готвачът с най-пиперлив език Гордън Рамзи не излиза от фитнеса, за да се хареса на съпругата си Тана.

Обратно в новината

Коментари - Гордън Рамзи свалил 30 кг заради жена си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е мишки гледаите правописа а не кои какво казва...макар че много добре знаете че грешките се получават от транскрипцята. но за вас глупавите хора е нормално да злорадствате.така че продалжaваите да следите за тирета и запетаиките

Нещо се губи автоматичното съобщение, че коментарът е бил автоматично преведен от латиница :) Пробвай друго оправдание. Разбрахме, че си неграмотен.

"Яжте сиренце и пийте млекце". Сега поемаме и твърди прахови частици, дишаме нафта и олово. Да се чуди човек, как още ни има. Като хлебарки сме, приспособими, неунищожими, вечни. А за талията ни се грижат успешно НОИ и НЗОК, така че бъдете спокойни.

"...как е възможно Тана да е още с мен.." А бе брато, ти или си много наивен или се правиш на абсолютна шматка?!!? Как няма да е с теб...като си фрашкан с мангизи бе. Не 4 деца, ами и 4 слона ще ти роди. Я-а й спри кранчето и тогава ще видиш да ли ще бъде с теб за дълго.

Може би по това се различават чужденците от българите, те май са по-приятни хора.

Не се различават. Простотията няма националност, има я навсякъде, разбира се, варира според региона, но си я има навсякъде под някаква форма.

Половината му мангизи са нейни и с право. Зад всеки успял мъж стои по една силна жена.

Браво Гордън, браво Рамзи! Ей, какво нещо, значи, човек какво ли не прави за едната пут.....а, такова де, жена.

има 2 звезди мишлен ако не и 3...а последнят ресторант е с деивид бекам партниор и аз знам нещо

Сигурно и по правопис си имал 2, ако не и 3......звезди...:)

има две топки за десерт...

нескопосани смешни коментатори...това е човекат изхварлил мадона и елтан джон от ресторанта си...кои го е прави а мишки ..просветете се малко и тогава пишете

Ама като тебе ли да пишем, или грамотно?

Ужасно грозен е. Вместо да си харчи парите по яки мадами, той ше се прави на морален.

Да, наистина, време му е вече да отдъхне и да тръгне по мацки, за какво иначе ги е натрупал тези милиони. Философията ти е великолепна. Сега, след като всички разбраха каква циция е, ще се наложи да се доказва пред мадамите още по-категорично. Това че е свалил 30 кг не е кой знае какво, да отваря портфейла, нали така беше.

А Тана какво работи?

Дундуркане на хора. Супорт с две думи.

Страхотен готвач, но като човек нещо не ми допада. Истеричен тип изглежда. А и защо си направил 4 деца, като се държиш с тях сякаш не са хора. За какво работиш толкова много и печелиш тези милиони. Какво са виновни децата, че още не работят и не изкарват пари, за да се возят във втора класа. Не казвам, че трябва да ги глези и лигави, но и такова отнешение не ми допада.

Освен, че не ги глези и не им дава пари, той вероятно постоянно е бил зает да си прави милионите.

Децата му си живеят царски, не ги жали!

Жена му се е справила повече от отлично: 3 момичета и 1 момче и изглежда перфектно. Пак добре, че и Гордън е блеснал по някакъв начин. Може да се снима до милионите си за илюстрация.

Просто не мога да разбера откъде един готвач направи 160 милиона? Това е огромно състояние дори и за Англия.

Готварски книги, прибори, сервизи, аксесоари за кухня. И всичко е с бранд Гордън Рамзи.

Дори най-малката му дъщеря е издала книга и има кулинарно предаване.

Джейми Оливър има почти два пъти по-голямо състояние! Стандарта в Англия е много висок, не само този на живот, но и по-изисканите ресторанти, места където не се храни кой да е. И двамата имат ресторанти, правят кулинарни предавания, издават кулинарни книги, участват в реклами и т.н. Гордън между другото в много готин, гледала съм няколко интервюта с него и няма нищо общо с предаването хел кичън, което е все пак ТВ ШОУ, не е реално, колкото и да се води за реалити.

Много са ми интересни с това, че няма да оставят нищо на децата си. Или пък ще дадат всичко за "благотворителност". Ми що не ги даде още сега, за какво ги трупа 160 милиона? Естествено, че ще остави всичко на децата си, но когато се стигне до това, никой няма да му държи сметка. Всичко е ПР и лицемерие.

Май се е усетил, че един развод ще му излезе златен и сега се стяга.....

Интересно Тана какво работи. По неговата логика и тя, ако не работи, би трябвало да е втора класа. Акъл как се възпитават деца не давам, ама по-добре е да го научиш да работи, вместо да го наказваш, че е още малък и не печели колкото теб.

Дали е прав, дали е крив - само той си знае. Много трудно се задържа стабилна връзка, ако си много богат и известен. Изисква усилия - и физически, и психически. Кой-кого заслужава, пак те си знаят. А за децата - там няма и какво да се обсъжда, всичко е проба-грешка. МНого трудно се възпитават деца, чиито родители заработват много и пред тях не седи въпросът "мога ли да си го позволя?", а "трябва ли да им го позволя?". Не иска да стават разглезени дришльовци, неоценяващи парите, дали тези крути мерки са правилните - пак един Господ знае.

В едно интервю Гордън Рамзи, казва, че иска да научи децата си на труд и те да израстнат като отговорни и морални хора. Не всички са се сдобили с милиони като в приказката за първата ябълка....Тези, които наистина са започнали от нулата, така възпитават. А някои от нас само събират за децата (няма лошо), но пропускат възпитанието.

За какво да си спасява брака, наоколо коври колкото искаш!

"бягане на разстояние" и "колоезда", обаче са готини лафове от новобългарския език на клиентите на Нов Български Универсален магазин. И вярно се слабее, но първо езда и после бягане.

как се пееше в една песен, какъв беше когато нямаше нищо - обикновен софийски дришльо, в случая английски. Ок да не си глези децата, ама ясно можеш да извадиш момчето от селото, но не и селото от момчето. Ако си мисли, че успехът му се дължи на тва, че е работил много много много усърдно - еми да дойде да му покажем едно хора тука в България, а и където щеш, дето работят трижди по-усърдно, но нямат пари да кажат добър ден!

Затова се казва. "работи смарт". Ако правиш по 12 часови смени в Макдоналдс - е със сигурност няма да се возиш в първа класа на самолета. Е, ако си менаджер там - не е изключено, говоря като цяло.

Ясно, погледна в чуждата градинка и те хвана яд, че е по-зелена. Викаш тоя по гръб е лежал и парите му са паднали от самолет ? До като мислите така, все така ще сте си. ВСЕКИ ДЕН е борба, ВСЕКИ ДЕН търсиш усъвършенстване и учиш нови неща ако искаш да имаш шанс. Не говорим за успех а шанс. Има много, които могат и знаят но малко успяват. Помислили сам за себе си дали си доволен от живота си и дали това е максимума който можеш.

Тоя не е нормален.

Много е досаден този. Постоянно пуска по нещо за неговата "мисис". Какво да сготвя на моята "мисис", да й го поднеса в леглото на моята "мисис" . Ай стига, разбрахме всички , че има 'мисис"

Такива егоцентрични типове се превръщат в авторитети на хората. Това, че той е имал авторитарни родители, които са го роботизирали води до това, че и той ще направи същото. Изводът е не какво говорим на децата си, а какво правим ние самите за себе си. Те искат и ще бъдат като своите родители.

Не си прав. Баща му е бил алкохолок и умрял рано. Втория му "баща" е мошенник, който се е опитал да го ограби. Хич не му е било лесно на Рамзито, за това е такъв шибаняр - хапе точно като бито куче...

От двамата си родители е имал в присъствие само майка си. Тя е отгледала сама децата си. Не може да се обобщава ей тъй на: имал авторитарни родители. И за това е постигнал всичко сам. И водещ на телевизионни шоу програми, за кулинария и не само. С негов патент. Там за това плащат.

Не една дъска, а цялото дюшаме му се е разковало на тоз младеж

е станало , успял ли е да спаси брака си?

Бракът му никога не е бил в опасност.Дори 5-то бебе щяха да имат, но за съжаление, го загубиха в петия месец.

Ти пък, шегичка...Само минусите са схванали.