Кейт Ъптън обвини шеф на Guess в посегателства

Американската манекенка и актриса Кейт Ъптън обвини в сексуални посегателства един от основателите на бранда "Гес", дизайнера Пол Марсиано.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Ъптън обвини шеф на Guess в посегателства | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голями дояци, как да не им посегнеш?!

Мислех, че всички дизайнери, креативни директори и т.н. в модната индустрия са на левия бряг.

когато "лапат кюфтета" и "ближат бастуна" не риват, HO,.. когато поостареят и никой не ги бръсне за слива, започват да квичат, че си биле искали, биле ги тормозели сексуално, насилвали ги и.т.н, защото им спират паричките и умират от нещастие, че са вече нежелани!!;))

То вече всяка тутурутка може да напише където си иска каквото си иска, без да я грози опасносста да я пречукат с камъни на площада. Е, какво се учудвате при това положение, че е станало вече масова мода?

Много я харесвам и добре,че не е "закачалка за дрехи" както се писа по-горе-и въобще не е пълна а с истински женски извивки Относно движението против сексуалното насилие над жените ще кажа за едно изказване на Памела Андерсън,която обвини актрисите,че ходели оскъдно и предизвикателно облечени,пък после мъжете били виновни

вече става ясно, че това движение # me too е инспирирано от подбудителите на Истамбулската конвенция.

Въпросният Пол Марсиано е евреин. Евреите мразят бялата раса, и когато правят се*кс с бяла жена, гледат да я унижат. Затова сега разни жени се оплакват от Уайнстийн (евреин), Джеймс Франко (евреин) и т.н. Никоя няма да се оплаче, че Брад Пит или Л. ди Каприо е спал с нея.

А без доказателства и официални обвинения в съда не е ли подсъдно да се очерня всеки произволно избран? Щото после виждаме как им съсипват живота веднага, а не разбираме вярно ли е било, не е ли.

Карал я е да отслабва сигурно, защото е с неподходяща за манекенка фигура? Много ми е сладка впочем, ама не става за закачалка за дрехи, а за други работи.

Kalin

Явно не и се отворил парашута като и се иска и сега сипе обвинения а дали са верни или не кой му пука важното е да цапаш с кал.Смешна история това когато се прави лов на вещици по тоя начин.

Щука

Га яди кифтетата...

като гледам по медиите жените винаги са чисти и невинни и жертви като гледам живота изобщо не е така не че няма много мъже - боклуци но и жените не са по-добре