Бюндхен в най-интимната фотосесия в кариерата си

37-годишният модел се появява на корицата на италианския Vogue без грим и по анцуг.

Обратно в новината

Коментари - Бюндхен в най-интимната фотосесия в кариерата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много теории виждам, но нищо вярно. Жизел е наричана Крал Мидас на модата, т.е. до каквото се докосне като марка, става злато. Нейните фенове правят статута й толкова голям, че когато Виктория Сикрет обявява, че ще се раздели с нея преди години, акциите на фирмата падат още същия ден... Но Жизел няма фенове в Европа, нито в Азия, камо ли в Африка. Тя е обаче идолът на Южна Америка. Всяка латино трътка мечтае да е Жизел. За тях това е топ оф дъ топ, а лицето й не е грозновато там. На нас ние обикновено в Европа, но на латиносите им е красавица. Тя проправя път за всички други моделки от Лат Америка, които допреди това са били недолюбвани в света на модата. Лат Амерка е невероятно сочен пазар за всяка марка козметика, дрехи и т.н.

В лице никога не съм я харесвала - обикновена е. Но тялото й е убийствено, какви крака, какви пропорции. За модел е перфектна, има невероятно присъствие на сцената. Който е гледал ревюта с нея знае за какво иде реч.

За мен, подчертавам: за мен, Жизел е Топ-моделът на всички времена! Дори пред Наоми! Не казвам, че е най- красивата или най-умната жена на свата, просто е най-завършеният модел! Откъдето и да я погледнеш -перфектна е!

Подкрепям!!! Страхотна е! Винаги съм я харесвала - прекрасна коса, излъчване, грация - в погледа й се чете, "че си знае цената" (в добрия смисъл)

Като се излупа по цици да кърми пред фотографа май беше доста по- интимно!!Кон.И изобщо не е хубава.И не е вярно,че е без грим.Сега всички се мацат с телесен цвят гримове и сенки УЖ са без грим.Грозна кобила!Нищо,че е богата

Във вид на балет от Адам. Тази тук каква е, от трупата ли е? Иначе цял ден ши шляпам по джапанки и анцуг из помещенията, удобно е и няма навлеци.

Жизел е яка мадама. Джапанките и Ипанема заляха светя. Може да не звучи много, но жената има акъл, не само красота!

Тя им е само лице на марката, също така е дизайнер на моделите на сандалите и джапанките. Не е нейна марката, но все пак я водят като най-богатата манекенка в света, което доказва че да, умна е, освен красива :)

коя е пък тая с "интимната" фотосесия? Нелито, защо ния пробутва да я гледаме, като и била "най-интимната"

Така се получава, когато журналистите не могат да превеждат правилно статиите и интервютата от чуждестранната преса и превеждат едно към едно като с Гугъл транслейтър, без да придадат правилно смислово и стилистично звучене на текста на български. В случая можеше да преведат intimate като съкровен или личен и вероятно нямаше да звучи така нелепо.

Така се получава, когато напъна е по-голям от възможностите, а желание и хоризонт отсъстват. ПОСРЕДСТВЕНОСТ- с ПРЕТЕНЦИИ. Тази женица упорито продължава да се прави на "оригинална" със странни определения като "доземи" и си позволява да сквернослови свещената книга Библията. Горката...