Яна Маринова: Сталоун ме вдъхновява

Холивудската звезда Силвестър Сталоун послужил като вдъхновение на Яна Маринова за реализацията на филма „Привличане“.

Обратно в новината

Коментари - Яна Маринова: Сталоун ме вдъхновява | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как по-точно те вдъхновявам бе Янче? я ме светни да дойда и аз да се вдъхновя от теб. Некви страшни глупотевинки ръсиш душко

Отдъхнах си

Евала, добре че не си издъхнал, издухнал, изпръхнал

Какво можеш да видищ в един бг."филм". Разправии,боища,мляскане,голотия,на живо е..не и май до тук се изчерпва всичко. Никой,никой не гледа тези "творения"

О, може и още да видиш - абсолютно неадекватно и изкуствено поведение от самонарекли се актьори. И крайно нечленоразделна реч!

А,мен ти ме отвращаваш. От теб намразих всички български филми с твоето клечене.Никога повече бг.филм няма да гледам.

И като прочетох сюжета, знам че не трябва да се гледа. Фалшиви хора с фалшиви проблеми.

2034г Откровено интервю на Яна Маринова, : Сталоун ме обара

Сега я вдъхновява, а след 20 години ще я е "сексуално" притеснявал!

Коня ли ще си продаде? Не е ли по-важно тя да вдъхнови някого за нещо? И да изкара вече една професионална диплома - може и задочно.

Victoria

Вкусове разни. За мен мацката е супер и в лице и в тяло и в глас и на години.

Странно е, че киното и правенето на филми е финансирано от държавата. Това никъде го няма. Тук на никого не му пука касов ли в филмът. Телевизиите си го излъчват по задължение някакво, а хората просто не гледат. Писна ни от тъпи натрапени продукции с все едни и същи бездарници. По времето на социализма беше по-добре.

Красива, талантлива, трудолюбива, упорита и успешна актриса ! Каквато й роля да играе, изпълнява я професионално, не съм гледала слабо изпълнение от Яна Маринова, в какво и да било! Не я хулете, а й се поклонете, тя заслужава!

Ами ти в какви роли си я гледал - то само я плющят по сериите ! А тя - умре да си покаже я циците я друго ... Не знам мъжа й как я търпи! Не се е целувала само с ....

В изкуството, това май е нормално. Не гледай Холивуд, където бабичките се надпреварват да разправят как са били опипвани преди 30 години. Иначе ще излезе че е нямало никакъв интерес към тях.

и мен ме вдъхновява като си помисля за банковия му баланс!!!

Продал си кучето, за да направи мечтания филм...На тая глупост кой може да повярва???

нито визята и - визя, нито дикзята и - дикзя, а самочувствие - до тавана. но не тя е виновна, а смотаните юрналисти, които надуват ли надуват балона. свиркаджии.

Симпатяга е, добре е да си вярва човек и да се мотивира, но без да прекалява. Не е виновна тя, че търси изява, щом има кой да и се вързва на щуротиите, тя ще си ги върши. Боршош и е съдружник - това НДК дето е за събаряне изхрани доста народ....за наша сметка. Като гледам сюжета на блокбастъра - кълчене и чепене на лелки в ролята на ученички- май ще да е бил прав Башар за "поредната глупост". Сметката се плаща от данъкоплатците.

Тия от къде взимат пари да снимат тия бози, дето никой не гледа?

за съжаление от всички нас.... под формата на държавни субсидии за "изкуство"!!! Иначе си превъртат едни пари.

да не се прави на продуцент, за да не я обвинят после в "изнасиване"!!!;))

Искам да удовлетворя нагона си с Яна.

Гледай нейна снимка и му счупи гръбнака!

За такива като теб има едни инжекции, които перманентно ще ти изтрият всякакъв нагон и до няколко месеца ще ти порастнат гърди. Казва се химическа кастрация.

Не е ясно за какъв точно нагон говориш? Някакви практични идеи имаш ли?

Тази защо е навсякъде? Пенкилер. От всичко разбира, всичко може и накрая нищо като хората. И е грозна. Поне да беше магнетична, та да й прости човек това навиране, но няма капща очарование, с което да задържи вниманието.

Тази винаги ми е била супер неприятна, защото все се бута навсякъде, ухилена, а ето защо сега и продуцент ще става. Вярно, че и гласът и е някъв дрезгав, гаден. Гледал съм я в 1-2 второразредни продукции, където просто не се забелязва и в един два български филма, където се прави на голямата работа. Честно казано не бих дал никога пари да я гледам където и да било...пък и без пари...И без това си урежда да я гледаме в разни предавания по тивито..

Victoria

Докъде я докарахме. В България вече се нервират като видят усмихнат човек.

Не намесвайте Слай,моля ви Я .Маринова!Разликата е колкото до луната и обратно!Вместо да се мъчите да правите филми вземете да дадете тези пари на бедните или просто ги дайте на Данчето Фандъкова да нареди да измият поне една улица на града дето се именува за столица.Иначе нищо лично дето се казва-по-добре да си беше останала домакиня отколкото да се поддаваш на лицемерието хорско ,че можеш да правиш кино в бг

Неначесала се мурва! И тя остаря.

Какво общо намери Маринова между себе си и Сталоун, не става ясно. Може би тя смята, че споменавайки своето име до неговото правим някаква асоциация, че има нещо общо между двамата в стилово отношение и по отношение на известността. Яна явно си мисли, че е много хитра и, че ние ядем доматите с колците. Защо не го каже това в американската преса или например на пресата в Тайланд - а вярно, там няма да я питат, защото не знаят за съществуването й и това е най-съществената разлика между нея и Сталоун. Смехотворно и жалко. "Вдъхновена съм от Сталоун". А аз от Папата. Пари хвърлени на вятъра са тези филми.

До скоро киноиндустрята ревеше с крокодилски сълзи, че нямат пари за изкуство. Сега да ревнем ние, че пари явно имат в излишък, щом ги раздават на всеки, ама изкуство няма. Бълват се безинтересни филми на ниво теленовела, статистични с мърляв сюжет, слаба актьорска игра, никаква режисура, евтини декори. Дори моето въображение може да роди нещо по-стойностно. И театъра, дори и видео клиповете ни са гола вода. Гледам примерно Христо Гърбов, напоследък в две постановки на Сатиричния, ами той съсипва ролите. И не е единствен. Има и добри актьори, като Калин Сърменов, но на фона на общата боза и те изглеждат безлични.

Най -неприятня глас ,който някога съм чувал !!! Несигурен и силно много тъга! Това да желаеш на всяка цена да си накой(я) е жалка история ,което тя иска .

Кой е тоя мечтанфилм. Щото на Слай първите му филми са порно. Иначе Янка може да я е вдъхновил както Бориса.

а и въобще, човек да се взема твърде насериозно. Особено пък слугите, поддържащи виртуалната реалност (ака Матрицата).

Не мога да разбера логическата връзка, която прави тази Янка между таланта на Сталоун и кучето му. Казали й - Сталоун няма талант, а тя си казала "да ама е продал кучето си, за да направи мечтания филм". Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Ама и аз що изобщо търся логика в тези... Нерде Ямбол

Ти от актриси мозък и логика не дей да очакваш много, че ще си останеш разочарован. Яна Маринова не е най-зле, но има "актриси" като Лила Мърлавила например, с речниково богатсво от 200 думи, които едно смислено изречение на могат за вържат, ако не повтаря като папагал заучените реплики , които й дават.

От резюмето на филма: "Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал, и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите и я уважават, а учениците я обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, в който директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева). Повереният на Лора 12ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище ( Башар Рахал),е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. " --------- Браво на момичето (Диана), толкова млада, а вече знае основните принципи, по които се движи света :))) А иначе сюжета ми изглежда актуален, тъкмо като за българско училище в момента, май ще се прежаля да го изгледам, като го пуснат по кината

Поредната платена ПР статийка на дир-а.:) За съжаление преди дни четох подобна, но в друг сайт, даже и трейлър към "шедьовъра" на Маринова имаше прикачен. Ми какво да кажа- дори 2 -3 минути трейлър ми се видя плна, пълна тъпня в стил "от социални помощи към заетост". Кой би си губил времето да гледа подобни слабоумия освен роднини на участващите в "проекта"??? И за финал, защо във всички бг "филми" и театрални постановки все 10-на човека, които явно си работят в комбина и си се лансират едни други, а за финал си присъждат и наградки като Икар за наши хора... Тъжна бг реалност!!

Сюжетът е бозичка, но какво друго да се очаква от напористата дама. Като актриса не става, има визия, но това не е достатъчно. В НБУ гледам също я лансират, плакатчета за нея, а за другите студенти що няма?!

Сталоун все пак е талантлив и харизматичен. А у нас се лансират любовниците на някоя мутра, деца на крадци, такива разни ...

Моме, как не се вдъхнови от някой български актьор. Като е така що не замина за Америка да ти пръскат панела тамошните продуценти, пък някой ден може и във филм да ти дадат да участваш.

Малее всеки виждал камера става продуцент и режисьор. Като актриса - мало ц..и, малко ба.жак следователно нищо стойностно, както 90% от "актьорчетата" днес. Успех с харченето на парите, а филма дано примолят някоя телевизия да го излъчи, че мъка, мъка....

Радвам се, че си е направила филм, който да си харесва, но все пак трябва да се помисли и кой ще й го гледа!

Я си викам тоа само та мандърса а па ти и фдъхнофява. Ега шом па си казала

Яна Маринова - продуцент!? Ама, защо пък не? Всичко,което е опитвала в киното й се получава.Дано успее и сега!

Радина БОРШОШ? Мдаааа ... Сигурно баща й е един от спонсорите на тази велика кинотворба.

Мирясай накрая!стига с цената на всичко да си в джаза!!хубаво е всяка жаба да си знае гьола,това важи особенно за теб!!