22-годишен мъж за малко да стане ”Мис Казахстан”

Разкошна финалистка от конкурс за красота "Мис виртуална Казахстан" разкри, че е мъж.

Обратно в новината

Коментари - 22-годишен мъж за малко да стане ”Мис Казахстан” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мноо убаво дите Става за иб..

Хубаво си е момчито.както се казва дупе пол няма,важното е да мърда,в противоположно движение на мен.

Не четете внимателно текста - изрично пише, че е виртуален конкурс - т.е. участваш само със снимка. В нормален конкурс нямаше да може да участва или щеше да бъде много лесно разкрит. Разгледайте му другите снимки - това е един доста висок и ръбат момък с мъжествено и грозновато лице. Снимката, с която е участвал в конкурса е понесла сериозна фотоманипулация, при която чертите са изнежени, доста променени. Така че не е естествен. Важното е, че го докарва на простичка девойка и така събира симпатии като по-различна. Малко е като Мая Новоселска.

Казахстан нали не са подписали Истанбулската конвенция!? Как е възможно това!?!?!?

Този го предпочитам пред бабата, па макар и била бивш член на БКП!

Ама моля ви се, нали гейове имало само в Европа.

А пък нашата миска спокойно може да участва в конкурс "Мистър България"

Джендър красавица!Там не ги ли опипват преди да ги запишатв конкурса?

Не е много хубаво да си жена. Не разбирам защо е тая натисканица мъжете да стават жени.

Нормално. Да му мислят младите, щото докато единит не го мешне, няма да знаят кой е Пижо, кой Пенда, а най често и двамата же са Дженда. Аз, слава богу, изживях живота си в по-нормални времена. При цялата идиотия на социализма, капитализмът го бие отвсякъде. Ако социализмът беше дрипава селянка, капитализмът се оказа не изискана дама, както си въобразявахме, а дърт, грозен и мръсен циганин, облечен в женски дрехи на околовърстното.

Хммм, интересно, че всички искат да работят за този мръсен циганин и при удобен случай напускат кочината!!! А никой не ще в Русия - стожерът на християнските ценности!!

Тоя така се докарал, че в сумрака ако го обърнеш обратно, няма и да разбереш какво си чукал.

Предлагам всички конкурси за красота за мис да дефилират напълно голи за да се знае.

Ами те горе долу така са го разкрили - преди финала журито поискали да таковат финалистките :)))))

Остава загадка де е скрил хобота -под или над ?

... има само едно средство против такава измама - през леглото преди конкурса...

Ако тези страни бяха подписали ИК сега тези държави щяха да са вече осъдени и с влезли в сила присъда. Как така ще се ограничават правата на половете как се чувстват.

Интересно как при положение, че дори като мъж си е супер грозен и като жена също. Вие сте подбрали една снимка, я разгледайте в интернет още. Вероятно е надъхал приятели да гласуват за него или вотът е манипулиран.

На т.н. конкурси от мнооого време не се оценява естествената красота, защото такава вече няма. Всичко живо е с пластики, боя, екстеншъни... Така и магаре може да стане красиво!

извод егати и жените имат в казахстан

Даниела.

Това е още една причина да се знае долу дупка ли е или пръчка. В кухите си глави да се самоопределят както искат, но физически трябва да се разграничават нещата.

Тея са готови за еврогейския съюз, да ги взимат веднага!

Ааааааааа,в русия и в подопечните им републики няма и не може да има такива гейове и травестите-това е фалшива новина:))))))))))

Значи в това време си представям как отиваш в дискотека, както по мое време, и почваш да сваляш неква мацка получават се нещата и тамън да и го и у,,,,,й! Ба си маата ей! Това младите мъже, макар да не знам дали е полит коректно да се изразявам така "млади мъже", ма аз съм от старата школа, та млади мъже, мнооого внимавайте щото нещата отиват към там, че вместо мъжете да опъват жените както винаги досега е било, може вие да се от към опънатата страна! И нещото което ме интересува е как е възможно около геьовете да има толкоз красиви и абе по-модерното изказване, сексапилни жени!? И как е възможно някой с мъжки полов орган покрай тия жени да не иска да ги ... нали! Как така бре!? Аз дето съм вече на възраст и като видя некоя млада кака и то си рипа! Пък на тия са им до оная работа и те нищо!!!!! Явно и ясно и видно и очеизвадно е, че това си е някъкъв природен дефект! Нящо, някой хормон ли, нещо в мозъка ли, се е разместило и объркало и затова така се е получило! Само, че в наше време казват, че това не било така! Е ма то в наше време и на бялото черно викат и при това си и вярват така, че се си мисля, че може да се намери лек за тия неща!

Тамарооо, сега видя ли че няма значение от коя страна те снимат? Хубавото си е хубаво, грозното си е грозно!

дягилев ще да е русский амбриаж! нещо като ония русски амбриаж кристиан! роят се усилено!

Не го знам Илай Дягилев какъв е точно, но истинските жени с които се е снимал са фантастични.

Толкова фантастични с толкова много грим или поне достатъчно много, че да превърне мъж в жена. Човекът се е изгаврил с "естествените" участнички в конкурса, измежду които най-голямата красавица се оказал той. С правилния грим, както знаем и Азис прилича на Мерелин Монро.

Сигурен ли си, че са жени.

Поредната публикация в подкрепа на джендъра!

Време е ЛГБТ да започнат да цъкат минуси!

Човекът твърди, че е привърженик на естествената красота и затова участва в подобни конкурси, в които се толерира всичко друго, но не и естественото. Толкова са "естествени" всички, че накрая победителката се оказва мъж!

а бе дядка,вземи и се ограмоти малко а не само да храчиш от написаното ти на листчето.....толкова трагично сте изостанали това робско поколение,че е чак стряскащо но пък няма да е за дълго....на финала сте и се пригответе за него

Пеньо от Биг Брадър общо взето.